2008 Aralık Anneleri

hepinize ii gunler umarım saglıklı cocuklarınız olur hepinizin ben sadece yardım istemiştim benim yasm tarzımı elestirip beni ve bebegimi uzmenizi degil bukadar acımasız elestirceinizi bilsem evli derdim bana yardım eden her arkadasa tesekkur ederim

zeamays hoşgeldin canım nasılsın bakalım ikizlerimiz nasıllar. a.s.

sağol canım sende hoşgeldin, özlettin kendini cadı. nerelerdeydin?
tatile gidecekmişsin, dikkatli ol canım. ben gittim gerekli önlemleri almadığım için mantar oldum geldim tatlicadiarzu
ikizlerim iyiler çok şükür teyzesi. bu aralar tansiyonumu düşürüyorlar. bu haftalarda normalmiş şimdi okudum gebelik sitesinden. bende korkuyordum!

kızlar bi bakın bakalım olmuş mu

ay çok güzel bende ikilemde kaldım odasını sonramı yapsam şimdilik böyle bişeymi alsam
yada 1-2 ay için buna para vermesemmi :uhm:
aaaaaayyyyyyyyyyy çok zor ama tatlı heyecanlar bunlar ALLAH herkeze nasip etsin dilerim

evet canım bende çok özledim sizi inan.coksekeriremsu
evet canım tatile gideceğim bu hafta sonu. nasıl bir önmel almalıyım bana yazarmısın. doktorum denizede havuzada girebilirsin dedi. bende sadece güneş kremi aldım o kadar.
sorma canım benimde hep tansiyonum düşük bol bol tuzlu ayran içtim tavsiye edrim tuzlu olmasada iyi geliyor.
dikkat et kendini bol bol su tüket olurmu.

arkadaşlar olleeeyyyyy :sm_cool:bugün izinliymişim
8 saatten fazla nöbet yazmamışlar bana:teytey:
acıdılar sanırım bana:1shok:liste rahat yani süper olmuş
cuma ve hafta sonu arka arkaya nöbetler var ama 8 saat en azından:dance:

ademel canım öncelikle çok geçmiş olsun tatlım.
ve çok sevindim doğrusu izinli olduğuna yat dinlen bugün bütün gün.
rahatsızsın diye yapmışlardır belkia.s.

hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına :teytey:

kızlar doğtaşında şuanda bebek odalarında büyük kampanyası varmış haftasonu kataloğunda gördüm
ALLAH'ın çok şeker şeyler ama çevrem erken daha diyor o zamanda canım sıkılıyor:dilcikar:

banada doktorum denize girebilirsin dedi ama ikinci girişimde enfeksiyorn oldu.
Canım denize girmeden önce Sebamed intimate (genital bölge temizleyici jel) onunla yıkarsan bakteri ve mantar oluşumunu engelliyor ve koruyor. Islak mayoylada kalmamaya dikkat et.
canım tansiyonun düştüğü zamanda uzanıp ayaklarını yüksek bir yere daya tuzlu ayrandan daha etkiliymiş. benim işyerimde çok fırsatım olmasada en azından masanın üzerine koyuyorum komik görüntüler oluşturuyorum ama ne yapayım bu bebişler bizi ne hallere sokuyor

CANIM NASILSIN ÖZLEDİM SENİ

BEBİŞİNE VE KENDİNE İYİ BAK TATLIM

ANNELERİN EN GÜZELLERİİİİİİ(BÜTÜN ANNELER GÜZELDİR)

BUNLARI SİZ GÜZEL ANNELERE BIRAKIYORUMa.s.

SİZ ANNELER GELECEĞİN BİLİM ADAMLARINI, CUMHURBAŞKANLARINI, BAŞBAKANLARINI DÜNYAYA GETİRECEKSİNİZ

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

yyyaaa bu beşiklerde 1,5 yaşına kadar yatamaz bebek:çok üzgünüm:
bana öyle birşey lazım
bazı bebekler 9 aylıkkken falan tutunup kalkabiliyormuş allah korusun düşer diye korkarım
benim erkek kardeşim 10 aylıkken yürümüşlaelaelaelaelaeannem yazık neler çekmiş 7 aylıkken her yere gidermiş:1shok:
eşşek sıpası 25 yaşında şimdi hala durmaz yerinde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…