2008 Aralık Anneleri

ben geldimmmmmmmmm hatunlar nasılsınız bakem.........
uzun bir aradan sonra yine ben yine ben.......
pazar gününe kadar buralardayım daha sonra denizde balık gibi yüzücem.

ay canım çok iyi almışsınız 1400ytlye benim sorduklarım 2 2300ytl den aşağıya değil bende şimdilik sepet alcam odama 1 yıl sonra filan oda yapıcam inş. herkese günaydın bu arada:sm_cool:

ay canım çok iyi almışsınız 1400ytlye benim sorduklarım 2 2300ytl den aşağıya değil bende şimdilik sepet alcam odama 1 yıl sonra filan oda yapıcam inş. herkese günaydın bu arada:sm_cool:

öle canım yaa saol..
Sepet olayı da aslında bize yakın gelmişti,çünkü inanılmaz şirin oluyorlar.
hatta bi tanesini almak üzereyken son anda tuttuk kendimizi..
ama çok az kullanıyor bebek dediler caymak zorunda kaldık tatlicadiarzu

bende az yatiyorla diye biliyordum ama dün akşam arkadaşiminkini gördüm 1 yil yatabiliyormuş çocuk

arkadaşlar ben bugün az kalacağım
nöbetim var bugün
gerçi daha aramadılarkafamçokkarıştıunuttular galiba beni:roflol:

babası yanımda bir ay içinde evlenicez ozaman hersey yoluna girecek umarım suan ailem bilmiyo casaret edipte soluyemedim daha bakalım bu hafta sonu ogrenecekler

Sonuçta herkesin kendi tercihidir ama bana çok ters geldi bu durum doğrusu.
Fikrimi söylemeden geçemeyeceğim..

Sonuçta biz bu tarz durumların hala normal karşılanmadığı bir ülkedeyiz.
Çok şükür ki böyle..

Herkes istediğini yapar ama en azından böyle bir konuda bu kadar rahat olunmamalı -en azından söylerken- diye düşünüyorum ben.
Başkaları ne düşünür nasıl karşılar bilemiyorum ama kimse benden bu durumu yadırgamamamı veya en azından hoş karşılamamı bekleyemez.
Benim inancımda,aile kavramım da bunları gerektirir.

Bilmiyorum belki biraz ağır oldu ama bu konuda arkadaşa sevgi kelebeği gibi davranamıyacağım..

Sevgiler....

kusura bakma bhk ama sana kimse sevgi kelebegi ol demedi zaten senin gibilerle zaten cok ugrasıcam nasıl bir hayat surdugum sadece beni ilgilendirir sen ne biliyosunki karsındakinin yasadıklarını bilmeden nasıl bi insan oldugunu bilmeden nasıl bukadar yorum yapıyorsun hayata tek bir pencereden bakmak herzaman kolaydır tabi once dusun bi zahmet sonra konus hayat sandıgın gibi tek pencereli degil

babası yanımda bir ay içinde evlenicez ozaman hersey yoluna girecek umarım suan ailem bilmiyo casaret edipte soluyemedim daha bakalım bu hafta sonu ogrenecekler

insanlarin tercihleri herzaman kendine aittir. Aldiğimiz aile terbiyesi gördüğümüz örf adet geleneklerimiz böyle durumu hiç ama hiç hoş karşilamiyor.
Bhk arkadaşima sonuna kadar katiliyorum . Nasil oluyorda açik ve net birşekilde söyleyebiliyorsunuz hayeret ettim doğrusu.
Açik ve net birşekilde söylemenize doğrusu çok şaşirdim ve yadirgadim.
Hamilelinizi hadi babadan sakladiniz anneden nasil sakliyabiliyorsunuz hayret doğrusu annenizde çok ilgisiz biri sanirim.
Beni nasil yargilarsaniz yargilayin ama bu arkadaşin bu davranişi beni haretler içerisinde birakti kalkip ona hoşgeldin canim diyemiycem doğrusu

1 yılsa cok iyi..
gerçi bizim gördüğümüz minicik şeker bi şeydi..
3 ay dediler..
biz de israf olur diye almadık..
ama muhteşemdi yani :))

CANIM BENDE HEP MİNİKLERİ GÖRMÜŞTÜM YATAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA ARKADAŞIMINKİ DAHA BÜYÜK ONU GÖRÜNCE DEĞİŞTİ KARARIMtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…