2008 Aralık Anneleri

insanların ne zorluklar altında ne şartlar altında olduğunu tahmin edemeyiz.
zorluk ve şartların ağır olması evlenmeden çocuk sahibi olmayı ve bunu anne ve babadan saklamayı gerektirmez diye düşünüyorum.

öncelikle bu başlıkta kavga gürültüden,tatsızlıklardan hoşlanmadığımızı bellirtmek isteriz..
Bu yüzden hiç de öyle bir niyetim yok baştan söyliyim..

Son bir kaç sey daha söyleyip kendi adıma konuyu kapatırım.

Benim gibiler diye kastettiklerin kimlerdir bilemiyorum.
Ve senin adına evet üzücü bir haber,uzun süre uğraşıcaksın benim gibilerle (!)

Ve ben ayrıca bir sürü de yorum yapmadım,sadece bu durumun bu kadar rahatlıla kabul edilebilen bir durum olmadığından bahsettim.
hala da arkasındayım sözümün sonuna kadar.

Sıkıntılarını bilemem,ama tecavüze uğramadıktan sonra (çok üzgünüm bu iafdeler için)
hiç bir sıkıntı bu durumu bence açıklamaz ve kabul edilir kılmaz.

Benden bu kadar..
iyi günler...

günaydın kızlar,

sakin olun bakalım!

sanırım burda "hoşgeldin" diyen bizede taş geldi :1shok: o kişi ne yapmış olursa olsun (kendi hayatıdır, beni hiç ilgilendirmiyor) karnında hiçbir suçu olmayan masum bir bebek var. watergirl' e hoşgeldin dememiz yaptıklarını tasvip ettiğimiz anlamına gelmiyor. Tarzı banada çok ters ama neler yaşadığını bilmiyorum. İlgilendiğim tek şey karnındaki masum bebek!

bakın ister haklı gorun ister gormeyin burda bana karsı yazdıklarınıza uzulecek hiç degilim perihan senin hos geldininlede basım goge ermeyecek demesende olur ahlak nedir senden ogrenecek degilim ama sen biraz insanlık ogren nedersin bukadar hoyrat olmayın ve boyle rahat kalp kırmayın .

zeamays hoşgeldin canım nasılsın bakalım ikizlerimiz nasıllar. a.s.

Sizde üslubunuza dikkat edin lütfen. Aylardır bu başlıkta bir aile ortamı kuruldu, kavgadani tartışmalardan uzak kalındı ve bu tür bir üslup hiç kullanılmadı.

ZeaMayscım sakiniz merak etme...
Kimseye taş falan yok,sakın üzerinize alınmayın..

sizinle tartışacak değilim sadece söylediğim şu yaptıklarınız hiç ama hiç hoş değil. kullandığınız uslüpda ona keza zaten. neyse arkadaşım yolun açık olsun. allahım karnındaki sabiye uzun ömürler versin. ayrıca sen ahlakı benden değil ailenden öğrenirsin bana ne hacet.. benim insanlığıma gelecek olursak onu siz değil allah karar verir tatlım.
zeamays arkadaşımızın dediği gibi burda aylardır aile ortamı kuruldu kesinlikle ne kavga ne ağız dalaşı olmadı. umarım bundan sonrada olmaz.
hayatta başarılar dilerim. burda son noktayı koyuyorum.

watergirl hadi sende uzatma uslubunuda bozma lütfen arkadaşım haklı bi aile gibi olduk biz burada ve tartışma istemiyoruz bhk düşüncelerini açık bi dille paylaştı ki o hep açık sözlüdür.sende bi hata yapmışsın ve bu tepkilerle çok karşılaşabilrisin o yüzden sende eleştrilere açık ol ve uygun bir dille cevap ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…