- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.581
kusura bakma bhk ama sana kimse sevgi kelebegi ol demedi zaten senin gibilerle zaten cok ugrasıcam nasıl bir hayat surdugum sadece beni ilgilendirir sen ne biliyosunki karsındakinin yasadıklarını bilmeden nasıl bi insan oldugunu bilmeden nasıl bukadar yorum yapıyorsun hayata tek bir pencereden bakmak herzaman kolaydır tabi once dusun bi zahmet sonra konus hayat sandıgın gibi tek pencereli degil
bencede bhk cim burada kavga gürültü istemiyoruz
günaydın kızlar,
sakin olun bakalım!
sanırım burda "hoşgeldin" diyen bizede taş geldi :1shok: o kişi ne yapmış olursa olsun (kendi hayatıdır, beni hiç ilgilendirmiyor) karnında hiçbir suçu olmayan masum bir bebek var. watergirl' e hoşgeldin dememiz yaptıklarını tasvip ettiğimiz anlamına gelmiyor. Tarzı banada çok ters ama neler yaşadığını bilmiyorum. İlgilendiğim tek şey karnındaki masum bebek!
kusura bakma bhk ama sana kimse sevgi kelebegi ol demedi zaten senin gibilerle zaten cok ugrasıcam nasıl bir hayat surdugum sadece beni ilgilendirir sen ne biliyosunki karsındakinin yasadıklarını bilmeden nasıl bi insan oldugunu bilmeden nasıl bukadar yorum yapıyorsun hayata tek bir pencereden bakmak herzaman kolaydır tabi once dusun bi zahmet sonra konus hayat sandıgın gibi tek pencereli degil
günaydın kızlar,
sakin olun bakalım!
sanırım burda "hoşgeldin" diyen bizede taş geldi :1shok: o kişi ne yapmış olursa olsun (kendi hayatıdır, beni hiç ilgilendirmiyor) karnında hiçbir suçu olmayan masum bir bebek var. watergirl' e hoşgeldin dememiz yaptıklarını tasvip ettiğimiz anlamına gelmiyor. Tarzı banada çok ters ama neler yaşadığını bilmiyorum. İlgilendiğim tek şey karnındaki masum bebek!
tamam kizlar ya boş verin keyfimize bakalim
bakın ister haklı gorun ister gormeyin burda bana karsı yazdıklarınıza uzulecek hiç degilim perihan senin hos geldininlede basım goge ermeyecek demesende olur ahlak nedir senden ogrenecek degilim ama sen biraz insanlık ogren nedersin bukadar hoyrat olmayın ve boyle rahat kalp kırmayın .
Nasil resim eklerim buraya hadi siz bana onu söyleinde bişey paylaşmak istiyorum sizle
tamam kizlar ya boş verin keyfimize bakalim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?