- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.621
banada doktorum denize girebilirsin dedi ama ikinci girişimde enfeksiyorn oldu.
Canım denize girmeden önce Sebamed intimate (genital bölge temizleyici jel) onunla yıkarsan bakteri ve mantar oluşumunu engelliyor ve koruyor. Islak mayoylada kalmamaya dikkat et.
canım tansiyonun düştüğü zamanda uzanıp ayaklarını yüksek bir yere daya tuzlu ayrandan daha etkiliymiş. benim işyerimde çok fırsatım olmasada en azından masanın üzerine koyuyorumkomik görüntüler oluşturuyorum ama ne yapayım bu bebişler bizi ne hallere sokuyor
arkadaşlar olleeeyyyyy :sm_cool:bugün izinliymişim
8 saatten fazla nöbet yazmamışlar bana:teytey:
acıdılar sanırım bana:1shok:liste rahat yani süper olmuş
cuma ve hafta sonu arka arkaya nöbetler var ama 8 saat en azından:dance:
yyyaaa bu beşiklerde 1,5 yaşına kadar yatamaz bebek:çok üzgünüm:
bana öyle birşey lazım
bazı bebekler 9 aylıkkken falan tutunup kalkabiliyormuş allah korusun düşer diye korkarım
benim erkek kardeşim 10 aylıkken yürümüşlaelaelaelaelaeannem yazık neler çekmiş 7 aylıkken her yere gidermiş:1shok:
eşşek sıpası 25 yaşında şimdi hala durmaz yerinde:roflol:
CANIM NASILSIN ÖZLEDİM SENİ
BEBİŞİNE VE KENDİNE İYİ BAK TATLIM
ANNELERİN EN GÜZELLERİİİİİİ(BÜTÜN ANNELER GÜZELDİR)
BUNLARI SİZ GÜZEL ANNELERE BIRAKIYORUMa.s.
SİZ ANNELER GELECEĞİN BİLİM ADAMLARINI, CUMHURBAŞKANLARINI, BAŞBAKANLARINI DÜNYAYA GETİRECEKSİNİZ
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
sebamed intimate alayım bari ben avonun intimateni aldım ama dotorum tavsiye etmiyoruz diyince bıraktım kullanmadım. sebamed daha iyi sanırım bide onu alayım.
günaydın herkese bende nasipse oğluşuma oda yapıcam mutlaka ama park yataklarla ilgili düşüncesi olan var mı hani şu katlanabilen küçük bi çantaya sığabilen.ondanda alayım diyorum tekerlekli zaten evde gezdiririm yatak odama oturma odama falan diyorum napsamki :)
zeamays benim arkadaşında ikizleri oldu iki tane beşik aldılar tatlım.
ama yaptırabilirsinde ikiz beşiği oda süper olur.
ikisi bir yatakta yatmıyorlarmıymış canım hiç çevremde de ikiz olmadıki öğreneyim :1no2:
ben aynı yatakta yatarlar diye düşünüyordum ama nasıl olacak bilmiyorum bana kalsa hiç beşik almam yanımda yatırırım yavrularımı
ikiz yatağı nasıl oluyor canım ortasında bölmesi falanmı var acaba?
günaydın herkese bende nasipse oğluşuma oda yapıcam mutlaka ama park yataklarla ilgili düşüncesi olan var mı hani şu katlanabilen küçük bi çantaya sığabilen.ondanda alayım diyorum tekerlekli zaten evde gezdiririm yatak odama oturma odama falan diyorum napsamki :)
ikisi bir yatakta yatmıyorlarmıymış canım hiç çevremde de ikiz olmadıki öğreneyim :1no2:
ben aynı yatakta yatarlar diye düşünüyordum ama nasıl olacak bilmiyorum bana kalsa hiç beşik almam yanımda yatırırım yavrularımı
bana da sebamedinkini önerdi doktor.
dün söyledim eczaneye bugün gidip alıcam ben de..
ne zor bi kararmıs bu yatak işide tamam odası olucak ama yanımızdada yatırmak için mutlaka bişey sart sepetmi,park yatakmı derken doğuracaz valla:sm_cool:
fiyat olarak ne kadarki bir fikriniz varmı acaba.:uhm:
fiyat olarak ne kadarki bir fikriniz varmı acaba.:uhm:
sağolun kızlar ben bi bakem bugün valla gitmeden yada ordanda alırım aslında ama unuturum neme lazım. onunla sadece köpürtüp yıkıyoruz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?