2008 Aralık Anneleri

sebamed intimate alayım bari ben avonun intimateni aldım ama dotorum tavsiye etmiyoruz diyince bıraktım kullanmadım. sebamed daha iyi sanırım bide onu alayım.

senin adına çok sevindim canım. biraz vicdan varmış haksızlıkmı ettik yoksa başhemşireye coksekeriremsu

günaydın herkese bende nasipse oğluşuma oda yapıcam mutlaka ama park yataklarla ilgili düşüncesi olan var mı hani şu katlanabilen küçük bi çantaya sığabilen.ondanda alayım diyorum tekerlekli zaten evde gezdiririm yatak odama oturma odama falan diyorum napsamki :)

benim arkadasınki de 9 aylıkken düşmüş beşikten..
sonra dev gibi bir baza aldılar cocuğa korkularından..

:teytey:aaa oğlusum kutucuk atlamıss ayy ayyy ama 18 hafta daha 4,5 ay eder ? olsun uyumusta buyumusya

ABLALARIN ABLASI BİTANECİK ABLAM BENİİİMMM

BENDE TAM TOPİC E GELECEKTİM ŞİMDİ DUR GELİYOM HEMEN

BENDE ÇOOOKK ÖSLEDİM SİZİa.s.a.s.

ABLAM ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIK O GÜNLERİ ÇOK ŞÜKÜR KABUS DOLU GÜNLER SONA ERDİ:sm_cool:

walla ben de bi ara baya bi baktım o park yataklara ama çok sağlam gelmediler bize..
hem sallanmaması da bizi vazgeçirdi.
ama çok rahat ettiğini söyleyenler de var...

zeamays benim arkadaşında ikizleri oldu iki tane beşik aldılar tatlım.
ama yaptırabilirsinde ikiz beşiği oda süper olur.

ikisi bir yatakta yatmıyorlarmıymış canım hiç çevremde de ikiz olmadıki öğreneyim :1no2:

ben aynı yatakta yatarlar diye düşünüyordum ama nasıl olacak bilmiyorum bana kalsa hiç beşik almam yanımda yatırırım yavrularımı

ikiz yatağı nasıl oluyor canım ortasında bölmesi falanmı var acaba?

canımcım bence siteyi iyi bir kurcala..
ikiz anneleri illa ki baya bi vardır.
onlarla irtibata geçmeye calış bence...

CANIM BEN PARK YATAK ALACAĞIM
1,5 YAŞINDAN SONRA ODA YAPACAĞIZ İNŞALLAH
ÇÜNKÜ 2 YIL SONRA TAYİNİMİZ ÇIKACAK
GİTTİĞİMİZ YERDE ODA YAPACAĞIZ İNŞALLAHa.s.

PARK YATAKLARA BAKTIK ÇOK GÜZELLERİ DE VAR
HEM KULLANANLARA SORDUM ÇOK MEMNUNLAR İLERİDE DE OYUN OYNUYORMUŞ İÇİNDE BELLİ BİR SÜRE AMA:roflol:YARAMAZLAR PEK DE DURMUYORLARMIŞ İÇİNDE

canım benim arkadaşımınkiler ikiz bu yolladığım bambu beşiklerden almış hem bunlar sallanıyor fiyatıda uygun ayrıca üzerinde gördüğümüz yastık cibinlik v.s fiyata dahil o iki tane bunlardan almış yatak odasına koymuş ayrıca birde oda yapmış iki yatak almış ve birde gardrop ama 1 yıl bu beşiklerde yatıracağım diyor

ortada dolap var tatlım iki yanlarda beşik çok tatlı olmuş diğer arkadşımda öyle büyütmüş bebeklerini. ama istersen iki tane ayrı beşik dah kullanışlı gibi geliyor bana.

ne zor bi kararmıs bu yatak işide tamam odası olucak ama yanımızdada yatırmak için mutlaka bişey sart sepetmi,park yatakmı derken doğuracaz valla:sm_cool:

ne zor bi kararmıs bu yatak işide tamam odası olucak ama yanımızdada yatırmak için mutlaka bişey sart sepetmi,park yatakmı derken doğuracaz valla:sm_cool:

biz oadına gecirene kadar yataığına yatak odamıza alıcaz..
en son ona karar verdik...

sağolun kızlar ben bi bakem bugün valla gitmeden yada ordanda alırım aslında ama unuturum neme lazım. onunla sadece köpürtüp yıkıyoruz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…