2008 Aralık Anneleri

zeamays canum benim sen demiştim dimi smatürkiye.com daki yarışma sonucu belli olmuş diye. :lepi:
evet baktım benim ismim var ama kaç gün oldu hala hediyeler gelmedi. senin geldimi merak ettim doğrusu.
:uhm:

:lepi::lepi: tebrikler canım, daha gelmedi benimkilerde. gelir merak etme. biraz geç geliyor zaten. geçen yılda kazanmıştımda :lepi::lepi:

olabilir canım, kaptık işte biryerden. şezlongada ütülü havlular sermiştim ama ( sakınan göze çöp batarya hani, plaja götürdüğüm havluları ütüledim bide :) ) neyse olan oldu, siz dikkat edin bari, o kaşıntıyı bir daha yaşamak istemiyorum, feci bişey

kız ne gelmişti merak ettim ben şimdi

bana geçen yıl mama kasesi, kaşığı, önlüğü, dişeti kremi, ıslak mendil ve şampuan numunesi ve broşürler gelmişti. ben daha evli bile değildim tabi, mama kasesi ve önlüğü dışındakileri arkadaşlarıma dağıttım. hala işyerimde dolabımda duruyor onlarda : resmini çekip yollayayımmı kız çok şekerler :)

aa tabi kız cok güzel olur.
göster bize de...

wooow artık ureme organlarım calişiyor, anneciğim bana kuşlardan ve arılardan bahsetmeye hazır mısın?

Böyle yazıyor canım ama tam ne demek istedi çok çözemedim
senin eşin ne iş yapiyor adamel, O da hastanede mi?

bende yeni evlendiğimde olmuştu mantar bende çok çektim.
ama ilaçla geçti çok şükür. iç çamaşırınızı ütüleyin kızlar ütülemeden giymeyin.

aayy kızlar hızınıza yetişemiyom valla
sohbet sayfaları uçuyoo
kalkıp öğle yemeği hazırlamam lazım kociş gelcek birazdan kalkamadım valla:roflol:
bıktım bu ne pişirsem derdinden zaten:1no2:

yazık sana valla bebişim... Evlendiğinde hasta olmakta ayrı bir talihsizlikmiş doğrusu...
Üstelik gelinlikle ped değiştirmekte kabus olmuştur, ben tuvalete gitmeyeyim diye su bile içmek istememiştim... sengözlerimebaksanab

yok kız iş bitti yapı paydos zamanında oldum hastajeyyar. jeyyarjeyyar
pet değiştirmekten nefret ediyorum zaten o yüzden normal zamandada tampon kullanmak en iyisi geliyor bana.:1rolleyes:

allah allah:uhm:
ingilizlerin kendi aralarında kullandıkları bir şaka mı acaba:roflol:
acaba anne artık benimle konuş mu demek istiyor:roflol:

yok tatlım onun sağlıkla alakası yok
kan gördü mü fenalaşan bir kocaya sahibim:asigim:canım benim çok tatlıdır o
eşim bilgisayar programcısı canım evde 2 laptop 2 sabit bilgisayar var
habire söküp söküp tekrar kuruyor bilgisayarları:roflol:

kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben çözemiyorum :uhm:

ayyy ilk gebelik acemiyim anlıyacağınız:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…