- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.661
zeamays canum benim sen demiştim dimi smatürkiye.com daki yarışma sonucu belli olmuş diye. :lepi:
evet baktım benim ismim var ama kaç gün oldu hala hediyeler gelmedi. senin geldimi merak ettim doğrusu.:uhm:
:lepi::lepi: tebrikler canım, daha gelmedi benimkilerde. gelir merak etme. biraz geç geliyor zaten. geçen yılda kazanmıştımda :lepi::lepi:
gunaydin kızlar,
sohbet koyu masallah...
bence sebamedin ürünleri sadece eczanelerde satılıyor olabilir (medikal oldugu için)
ve zeamays sende mantarı denizden degil ama şezlong ya da o armut koltuklardan kapmış olabilirsin...
bende agustos'un ilk haftası gidecegim inş tatile birtek yıkamak yeterli oluyor mu?
kız ne gelmişti merak ettim ben şimdi
kız ne gelmişti merak ettim ben şimdi
bana geçen yıl mama kasesi, kaşığı, önlüğü, dişeti kremi, ıslak mendil ve şampuan numunesi ve broşürler gelmişti. ben daha evli bile değildim tabi, mama kasesi ve önlüğü dışındakileri arkadaşlarıma dağıttım. hala işyerimde dolabımda duruyor onlarda : resmini çekip yollayayımmı kız çok şekerler :)
ben kendime derdim meraklı diye bu bendende meraklı çıktı.:mymeka:
meraklı taze seninaniknanik naniknanik lülülülülülü lülülülülülü
GOLDGELB GOLDGELB....:1hug:
BENİM BEBİŞİMİN YAZISI DEĞİŞMİŞŞenizSANA ZAHMET
BEN TATİLE GİDEMEYECEĞİM:çok üzgünüm:15 AĞUSTOSTAN SONRA GİTMEK İSTEDİK AMA İZİN ÇIKMADI tatlicadiarzu
AĞUSTOS GELSİN TEKRAR ISRAR EDECEĞİM BELKİ VERİRLER:çok üzgünüm:
ayol beleş mal gelecek..
nası merak etmemjeyyar
sanada günaydın yavyim. Şeniz
koyu anam sohbetimiz katıl aramıza daha çok koyulsun.:lepi::lepi:
kız ben yeni evlendiğimde oldum mantar hastaydım tamponla girdim denizede havuzada
ondan olmuştum şimdi tekrar olurum diye ödüp kpouyor doğrusu çünkü çok kaşınmıştım ağlaya ağlaya.senağlama
işte elimde kalanlar bunlar, dağıtmıştım diğerlerini :)
yazık sana valla bebişim... Evlendiğinde hasta olmakta ayrı bir talihsizlikmiş doğrusu...
Üstelik gelinlikle ped değiştirmekte kabus olmuştur, ben tuvalete gitmeyeyim diye su bile içmek istememiştim... sengözlerimebaksanab
işte elimde kalanlar bunlar, dağıtmıştım diğerlerini :)
anacım bugün herkesin konuşası gelmiş geçen hafta sinek avlıyorduk burada nooolldu size yaw
wooow artık ureme organlarım calişiyor, anneciğim bana kuşlardan ve arılardan bahsetmeye hazır mısın?
Böyle yazıyor canım ama tam ne demek istedi çok çözemedim
senin eşin ne iş yapiyor adamel, O da hastanede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?