2008 Aralık Anneleri

yok kız iş bitti yapı paydos zamanında oldum hastajeyyar. jeyyarjeyyar
pet değiştirmekten nefret ediyorum zaten o yüzden normal zamandada tampon kullanmak en iyisi geliyor bana.:1rolleyes:

ayol nasıl kullanıyorsunuz o şeyi yaaa? ben yerleştiremem gibi geliyor bana! bide kaç saatte bir değişmesi gerek onun. ( malum şimdi değil ama birkaç ay sonra lazım olacak yine)

ayol nasıl kullanıyorsunuz o şeyi yaaa? ben yerleştiremem gibi geliyor bana! bide kaç saatte bir değişmesi gerek onun. ( malum şimdi değil ama birkaç ay sonra lazım olacak yine)

tamponlar bou boy canım boyuna göre üstünde yazıyor.
hem çok kolay bi ayağını ya kolzet üstüne yada yüksek bişinin üstüne koyarak yaparsan hiç zorlanma olmuyor.
ben her türlü koyuyorum valla alışkanlık yaptıjeyyar.
tövbe tövbe kendimi çok terbiyesiz gördüm bugün:tomato::tomato:

evet canım ya bende hissetmek istiyorum nasıl oluyor
annem kelebek kanat çırpması gibi adele atması gibi olur şuan diyor ama ben anlayamıyorumsenağlama

canım ben o kelebek çırpmasını 8. haftadan beridir hissediyorum, karnım pıt pıt atıyor bide. ama bebek hareketi değildir o yaw bu kadar erken olmaz! bekleyelim bakalım bugün yarın bizimkilerde başlar

kız utanma şu cahili bilgilendiriyorsun işte fenamı. ben korkuyorum ondan kaç saatte bir değiştirmek gerek? sızdırma riski falan varmı? valla çok merak ediyorum, (bende ped den nefret ediyorumda)

kız eczanaden mi alıosun onları tampon diye??

2-3 gün önce bende baloncuk patlar gibi bişey olmuştu
sanki gazoz kapağı açılmış gibikafamçokkarıştı
ama sonra bişey olmadı bende herhalde gaz dedim
bebek olabilir mi olaelaelaelaelae

QUOTE=ZeaMays;3312800]kız utanma şu cahili bilgilendiriyorsun işte fenamı. ben korkuyorum ondan kaç saatte bir değiştirmek gerek? sızdırma riski falan varmı? valla çok merak ediyorum, (bende ped den nefret ediyorumda)[/QUOTE]

Bende birkaç kez tatilde kullandım yılda 1-2 hafta tatile gidiyorus denizden feregat edemedim doğrusu... Rahat oluyor 3 -4 saatte bir degisirsen gayet sorunsuz...
Ama iyi yerleştirebilmek lazım yoksa biraz rahatsız

kızlar uzanın yatağınıza sırtüstü elinizi koyun karnınızın altına.
ben öyle başlamıştım hissetmeye:))
vurunca zaen bumu demessinz baris tekme atıyoo belli yaniii:))

O zaman senin tayinine göre sehir degiştiriyorsununz öyle mi?
Gercekte nereliydiniz yani evlenirken nerde oturuyordunuz?

kızlar uzanın yatağınıza sırtüstü elinizi koyun karnınızın altına.
ben öyle başlamıştım hissetmeye:))
vurunca zaen bumu demessinz baris tekme atıyoo belli yaniii:))

yok anam benim butun gece elim karnımda dun esime de baktirdim ben biraz ozurluyum herhalde biraz da sen bak bakalım bebiş nerde diye o da anlayamadı...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…