2008 Aralık Anneleri

tünaydınlar fıstıklar.BHK canım nasıl geçti tatilin,yüzdünmü bol bol.biz bebeşimle yüzdük teyzesi iyi geldi.bende 3lü testimi yaptırdım yarın alacam sonuçları hayırlısıyla.
kızlar ben yavrumun hareketlerini hissediyorum,hep elim karnımda.allahım ne güsel duygu bu ya.rabbim herkese nasip etsin.sanırım benimkide erkek.yaramaz göstermedi yine cinsiyetini,ama yakaltcam onun pipisini doktora:tomato:

tünaydın canımcım sana da..
süperdi tatilimiz..
bol bol yüzdük..
hem eşimşe de ilk tatilimizdi.
dinlendik hem iyi oldu..

O zaman senin tayinine göre sehir degiştiriyorsununz öyle mi?
Gercekte nereliydiniz yani evlenirken nerde oturuyordunuz?

yok canım benim tayine göre değil eşimin tayinine göre
eşim askeriyede özelde değil burada doğu görevindeyiz
ben yıllarca istemezsem tayinim çıkmaz hastaneden:roflol:
evlenmeden önce başka illeydim zaten
bakalım doğuyu bitireceğiz bu yıl bebek büyüsün diye bir yılda fazladan bekleyeceğiz
6 aylık bebekle taşınmak zor olur
ankara isteyeceğiz inşallah olur
bizim hayat böyle gidecek ankaradan sonra başka yer sonra başka emekliliğe kadar yer değiştireceğiz 4-5 yılda bir
ben ankaralıyım zaten aahh ahhh canım ankaram benim

kız utanma şu cahili bilgilendiriyorsun işte fenamı. ben korkuyorum ondan kaç saatte bir değiştirmek gerek? sızdırma riski falan varmı? valla çok merak ediyorum, (bende ped den nefret ediyorumda)

valla benim başıma hiç sızdırma işi gelmedi. denize girerken zaten hiç olmaz.
ama ben her ihtimale karşı diye günlük ped koyuyorum ince oluyor onlar ya daha iyi oluyor.

Eşin için bayagı fedakarlık yapmışsın oyleyse.. Ne guzel valla degerini bilsin senin.. (Gerçi eminim o da hak ediyordur böylesi fedakarlığı) Herkes, hele bu devir de tum ailesinden dostlarından uzak 4-5 yılda bir ev, şehir değiştirmeyi göze alamaz kolay kolay...

Eşin için bayagı fedakarlık yapmışsın oyleyse.. Ne guzel valla degerini bilsin senin.. (Gerçi eminim o da hak ediyordur böylesi fedakarlığı) Herkes, hele bu devir de tum ailesinden dostlarından uzak 4-5 yılda bir ev, şehir değiştirmeyi göze alamaz kolay kolay...

eczaneden marketlerden alıyorum süper bişi. deneyin vazgemişyecksiniz. azcık pahalı ama nedelim rahat olsun diye alıyodum ben

kız perihancım nezmandan beri reklamlarda oynuyosunsengözlerimebaksanab
deneyin vazgeçemiyceksiniz falnşakkıdı
1 dene bidaha vazgeçemessinlaelaelaelaelae
ayşe kullandı çok memnun kaldılaelaelaelaelae
yakınd tvlerde görürüz senisırnaşık şeylülülülülülü

kızlar bende bişi dicem ya,ben tuvaletimi bazen tutamıyorum.yani çok sıkışırsam kaçıveriyorsırnaşık şeydışarda biyerde olursa diye çok korkuyorum

lülülülülülü :dilcikar:
evet reklam güzeli oldum valla
reklamlarda oynaya oynaya köşeye döndüm haberiniz yok sırnaşık şey

perihan ne ediyon canım.nasılsın,tosun nasıl.sende mi tuvaletini tutamıyosun ondan mı bahsediyon anlamadım gııı

iyilik canım ne yapsın tosunum iyi teyzesi şimidi gezmeye gitcez oğluşumla.
yok anam tuvaletle ilgili değilde tampon kullanmı hakkında kızlara engin bilgilerimi veriyoryorum.
amlum önümüzdeki sene hastalanacağız kullanamasını şimdiden öğrensinler diyesırnaşık şey
valla bende çok sıkışınca kaçırıyorum. hatta sulu meyve filan yedimmi ölücem artık zor yetişiyorum.

evet canım daha zor bizim hayat
ama evde huzur olunca sevildiğini hissedince eee tabii sevince gözün bişey görmüyor
zaten bizimkisi yıldırım aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…