2008 Aralık Anneleri

yanlız bıyıklının biri gelip aaaaa vet benim karımda kullanıyor süper bişi tavsiye edrim dermiş. Kötü Kazen
sırnaşık şey hiçte şaşırmam yaniiikafamçokkarıştı klava:

ay ben biraz iş yapıcam yeter bu tembellik sabahın nurundan beri....
hadi öptüm sizi göbeklerinizden........

yanlız bıyıklının biri gelip aaaaa vet benim karımda kullanıyor süper bişi tavsiye edrim dermiş. Kötü Kazen
sırnaşık şey hiçte şaşırmam yaniiikafamçokkarıştı klava:

ay teşekkür butonunu yemişler yine...
teşekkür etmiş say bacımjeyyar

:roflol::roflol::roflol:

benim gözümün önünden neler neler geçiyor ama üşeniyorum yemeği doğrusu.
ama oturdummu yiyorum çok güzel fakat ekmek yemiyorum nedense.

tünaydın arkadaşlar hakikaten sohbet koyu imiş sabah sabah ama sabahları oğluşumla oyunlar oynayarak güne başladığım için bu saatlerde müsayit oluyorum malum kıskanmaması için ilgi göstermem şart :)ama abisi bu anlamda beni üzmicek sanırım.
Sebamed 'in ürünlerini özellikle bebe şampuan ve kremlerini kullanmanızı tavsiye edebilirim çünkü oğlum bebekken kim koklasa yenimi yıkadın ne ile yıkadın diye sorarlardı:)

kızlar ben kaçıyorum gezmeye gitcem bugün tosunumu gezdirip geleyim bari.
kendinize iyi bakın herkez bugünden ayarlasın göbüşlerini yarın görelim
mazeret kabul edilmiyor bu aradaklava:

gezgin peri n'olcek...
kızlar canı hamur, makarna isteyenlerin genelde kızı oluyo galiba di mi?
bunlara aseripte oglu olan oldu mu hiççç?

perihan82 mazeret değil ama ben bugün itibari ile bir süre ist dışında olmak durumundayım ayrıca resim eklemek gibi bir yeteneğim de yok zaten:)kusura bakmayın lütfen

gezgin peri n'olcek...

hamur işi grubuna girermi bilemiyorum ama ben oğluma hamile iken müthiş denecek derecede tatlıya aşeriyordum.Hemde hamur tatlısı!!!! Eşim akşam eve döndüğünde kapıyı aralar eline bakardım tatlı kutusu yoksa eve almazdım(dermişim)şaka bir yana ama hatırı sayılır şekilde tatlıya aşermiştim yoksa o kadar kiloyu pazardan mı aldım sandınızz:)))

sen 40 kilo mu almıştın?
Kızlar sayımız arttıkça bazı ayrıntıların kime ait olduğunu ne kadar dikkat etsem de hatirlamakta zolanabiliyorum

teessüf ederim arkadaşım 30 kilocukkk:)))
ama ne mutlu bana ki herkesin şaşkın bakışlarına rağmen tığ kimin oldum vallahi şu ana kadarda 4 kilo almışım..sen kaç kilo aldın?

kızlar bugün burda felaket sıcak var,dışarı çıkmayın istanbuldaki bacularım.inanın berbat sıcak yaa.bende işimi gücümü yapayım.öptüm hepinizi

gezgin peri n'olcek...

kız ondan mıymııışş??
ben 2. ayımda resmne börek aşermiştim..
o baygın halimle kalktım yaptım bi de..
yedim de rahatladım sonrasırnaşık şey

kızlar bugün burda felaket sıcak var,dışarı çıkmayın istanbuldaki bacularım.inanın berbat sıcak yaa.bende işimi gücümü yapayım.öptüm hepinizi

kızlar kızlar amma iş meraklısısınız valla ben işten bir ayrılayım Eylul'de uzatıp bacaklarımı oturacagim...Oturmadığım zamanlarda da gezeceğim...
Gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…