2008 Aralık Anneleri

CANIM HİÇ SORMA DOYAMIYORUM UYKUYA SABAHTA ERKEN KALKIYORUM MECBUREN ÇALIŞTIĞIM İÇİN.ÖĞLENDEN SONRA UYKU BASTIRIYOR kafamçokkarıştı

aynen akşam 11 geçirmemeye çalışıyorum sabah 7 de ayaktayım ögleden sonra birde bilgisayarın karşısında çizim yapıyorum bir uyku sorma ayyyyyyyy

aayyy ayy öldüm sıcaktan :1shok:
sivası ilk defa bu kadar sıcak görüyorum kaynıyo buraa
hazır evdeyim ssk da rapor işini halledeyim
malum ayın 15 i para çekeyim taksit yatırayım derken
haa bir de bir hamile pantolonu almıştım paça boyu kısalacaktı onu alayım derken
nefes nefese attım kendimi eve
çok fena dışarı çoook sıcak

benim ultrason 11 aralık diyor ama benim son adetime göre hesapladımda 13 aralık çıkıyor tatlım çok teşekkür ayrıca kız yani%80 kız dedi doktor

canım benim her gidişim de doğum tarihini 2 gün önceye alıyorlar
yakında beni kasımda doğurtacaklar:roflol:
inşallah sağlıklı doğarlar canım günlerini bebişler belirleyecekler
takvimlerde tahmini oldu artık o yüzden

evet sıcakta dikkatli olmalıyız dinlen güzelim

tam olarak neyi yapamıyorsun?

şimdi kontrol paneli açtım detay bilgilerim kilo doğum takip cetveli geldim senin yolladın cetveli sen yollayıncada açtım çok güzel ama o kilo doğum takip kutucuna alamadım uykumda geldi ondanmıdır nedir kafam durdu kutuya atamıyorum öffffffff takıldım kal geldi:1no2:

ademel biz senınle aynıyız bende bugun tam 18 haftayım kurban bayramı aralık 11 miş sanırım eşim diyoki kurbanda doğmasın bu çocuk :) ayy yaa ööle olursa doktor moktor tatile kaçarsa bak şimdi korktum ben yaa:bbo:

amanda ısınmışmı benim memleketim :)))

bende öğle arasında çarşıya indim, hafta sonu nişanımız var elbise alayım dedim. moralim bozuldu yaaa L bedenlerin bile göğüs kısımları dar geldi bana. Ben 38 bedendim ((

kızlar ben şüpheleniyorum ya benin bebişlerin biri bir göğsümde diğeri öbür göğsümdemi acaba, ne kadar büyüdüler :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…