K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.781
ademel biz senınle aynıyız bende bugun tam 18 haftayım kurban bayramı aralık 11 miş sanırım eşim diyoki kurbanda doğmasın bu çocuk :) ayy yaa ööle olursa doktor moktor tatile kaçarsa bak şimdi korktum ben yaa:bbo:
eklemeyi alamıyorum kilo takip cetveline atamıyorum yardımmmmmmmmm
ayrıca ilgin için çok teşekküra.s.
şimdi kontrol paneli açtım detay bilgilerim kilo doğum takip cetveli geldim senin yolladın cetveli sen yollayıncada açtım çok güzel ama o kilo doğum takip kutucuna alamadım uykumda geldi ondanmıdır nedir kafam durdu kutuya atamıyorum öffffffff takıldım kal geldi:1no2:
amanda ısınmışmı benim memleketim :)))
bende öğle arasında çarşıya indim, hafta sonu nişanımız var elbise alayım dedim. moralim bozuldu yaaa L bedenlerin bile göğüs kısımları dar geldi bana. Ben 38 bedendim((
kızlar ben şüpheleniyorum ya benin bebişlerin biri bir göğsümde diğeri öbür göğsümdemi acaba, ne kadar büyüdüler :uhm:
benim kardesimin dugunu var mecburen elbise diktirecegimm...aaaa size modelini göndereyim mi?
benim kardesimin dugunu var mecburen elbise diktirecegimm...aaaa size modelini göndereyim mi?
olur canım ağustostada abimin oğlunun sünneti var nasıl beğenipte kıyafet alacağım bilmiyorum:uhm:
hadi göndersene, bakayım nasılmış? 4 gün kaldı daha giyecek bişey bulamadım(((
benim diktirdiğim kıyafet bu, zayıf ve uzun gostersin diye
yalnız hiçbir yerde kıyafet bulamadım... Mecbur kaldım diktirmeye
ilkimciğim nasılsın yavrim özledik kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?