2008 Aralık Anneleri

canım benimde kurbana geliyor büyük olasılık doktorumla konuştum kurbanda burada değilseniz beni başka doktor takip etsin dedim yok dedi buradayım içim rahatladı sende konuş bence takip eden doktorun girmesi daha iyi

o yazıyı tara mouse'un sag tusu kopyala sonra o açtığın yere de paste yap canım...

haha :roflol: aynı sorun bende de var...
yarım limon gibim gogusler oldu yarım karpuz...

herkese merhaba, ben aşağıdaki gibi bir karyola düşünüyorum park yataklar uyduruk geliyor. bu yataklarda sallanma özelliği ve asansör parmaklıkta oluyor sanırım 3-4 yaşına kadar bebek yatabilir ondan sonrada söküp diğer çocuk kullanılır ...

kızlar bu ay benim tetenoz aşııs vardı.ama tarihini unuttum olan var mı aranızda.sıcakta sağlık ocağına gidemiyorum sormaya ya.

hadi göndersene, bakayım nasılmış? 4 gün kaldı daha giyecek bişey bulamadım (((

böyle tıklayınca açılıyor mu? valla ben perişan oldum çocuklar gibi ayaklarımı yere vura vura aglayacaktım kardesimin dugununde en çirkin ben olacagım diye en sonunda diktirmeye karar verdim

benim diktirdiğim kıyafet bu, zayıf ve uzun gostersin diye
yalnız hiçbir yerde kıyafet bulamadım... Mecbur kaldım diktirmeye

çok güzelmiş canım. çok sade ve şık.
İyiki diktirmişsin Abiyelerde her yerde aynı şeyler çok sıkıcı Kötü Kazen bide olmuyor zaten bize herşey :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…