2008 Aralık Anneleri

Sat 17 mart ,bana göre 17 haftalık olmam gerekiyor ama ultrason 10 gün fazla gösteriyor bu yüzden başka bir doktora daha gittim ama ultrason muayenesi sonrası aynı şeyi söyledi.Şu durumda 18+5 olmam gerekiyor.Takvim yapamamıştım arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular ama yine beceremedim.

benimde 18+5 aynıyız desene
kaç kilo aldın ben fazla aldım galiba:uhm:5 kilo almışım başından beri bakalım c.tesi doktorum ne diyecek:uhm:

börekte açabiliyorum de de artık bayılayım valla elinden gelmeyen iş yok mu senin?

yok kız bilmem açmayı falan..
öğrenmeyi de hiç düşünmüyorum...
bu konuda özel bir tiki var da sölemiyim şimdijeyyar

hazır yufka var Allah şükür:içelim:

benimde 18+5 aynıyız desene
kaç kilo aldın ben fazla aldım galiba:uhm:5 kilo almışım başından beri bakalım c.tesi doktorum ne diyecek:uhm:

şu ana kadar 4 kilo almışım ama bana kalırsa ekmek,hamurişi ve tatlıdan sadece tadımlık yemek bu anlamda faydalı olacaktır.Günlük hayatta bile kilo yapan şeyler bunlar ama inanın sağlıklı olsun da kiloda alırsak alalım arkadaşlar abartmamak şartıyla tabikisengözlerimebaksanab

göbek yok be kuzum daha anca şişiyor haftasonu çekerim koyarım makinem arkadaşımda gelsin

ben şuanda bile gerildimi hissediyorum önceden birde hiç göbeğim yoktu ayyyyyy ne yapacam ben:uhm:

zeren senin bebiş erkek miydi?

orası tam bir muamma güzelim ilk girdik ultrasona açmadı doktor 20 dakka yine aldı beni yok açmıyor kafamçokkarıştı
sonra bir yarım saat geçti yine girdik ultrasona doktor düşündü baktı açmıyor ama üst duruşu%80 kız dedi
bakalım c.tesi gidecem görürüz herhalde inatçı eeee yay burcu olacak normaldir:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…