K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.821
eşim düşünüyordu sudamı doğum yapsan diye ama bilemiyorum çevremdede yokki fikir alayımsuda dogum yapmayı dusunenler varmı aranızda normal bebeklerden 4 - 5 kat daha ii gelişiyomus cigerleri
kızlar hepimiz ALLAH'ın izniyle aynı dönemde doğum yapacağız belkide aynı hastanelerde
mesela ben avrasya hospıtalde yapacağım z.burnunda oturmuyorum ama doktorum orada
siz?
suda doğum ile ilgili bişey duydum, ilk çocukta suda doğum olmuyormuş sanırım! ne derece doğru bilmiyorum ama!
çok canım sıkıldııııı
eskiden ninelerimiz nasıl doğuruyorlarmış hemde evde bizim ne fırsatlarımız var ama şimdiki nesilin canı tatlı eskiden kadınlar tarlada doğuruyorlarmış göbek kordonunu kendileri kesip çalışmaya devam ediyorlarmış ne üzücü
hayırdır ne oldu?:uhm
iş güç canım yoruldum canım çalışmak istemiyo senağlama
Meltem sen hangi hastaneye gidiyordun?
herkese merhaba, ben aşağıdaki gibi bir karyola düşünüyorum park yataklar uyduruk geliyor. bu yataklarda sallanma özelliği ve asansör parmaklıkta oluyor sanırım 3-4 yaşına kadar bebek yatabilir ondan sonrada söküp diğer çocuk kullanılır ...
sen ne zaman ayrılıyorsun işten? Ben Allah kısmet ederse Eylul de ayrılacagım artık... Hiç inanamıyorum nerdeyse 10 senedir bir fiil çalışan bir insan olarak acaip mutluyum bebişimin kalan ayları için....
QUOTE=bmeltemb;3316827]kartal umut hastanesi canım
hiç düşünmedim ama son aylara doğru çıkarım herhalde 7. aydan sonra çünkü ozaman tazminatımı alabiliyormuşumKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?