2008 Aralık Anneleri

kızlar hepimiz ALLAH'ın izniyle aynı dönemde doğum yapacağız belkide aynı hastanelerde
mesela ben avrasya hospıtalde yapacağım z.burnunda oturmuyorum ama doktorum orada
siz?

hımmm Avrasya hospital de miss12 doğum yapacaktı... Gerçi çok memnun değildi doktorundan değiştirmeyi düşünüyordu sahi hiç gelmiyor miss12 o da tatilde mi?

ya aslında dusunulebilir ama yeterince hijyenik yaparlarmı bilmiyorum cigerleri gelişsin diye olmadık hastalıklar kapmasını istemem acıkcası

suda doğumda çocuğun ciğerlerinin daha çok gelişmesi değilde ciğerlerine su kaçma ihtimalinin yüksekolduğunu okumuştumve haberlerde de çok sağlıklı olmadığını söylemişlerdi en iyisi normal doğum kızlar biraz acı çekiyorsun ama herşeye değr bence hem kendi sağlığımız hem bebeğimizin sağlığı için

eskiden ninelerimiz nasıl doğuruyorlarmış hemde evde bizim ne fırsatlarımız var ama şimdiki nesilin canı tatlı eskiden kadınlar tarlada doğuruyorlarmış göbek kordonunu kendileri kesip çalışmaya devam ediyorlarmış ne üzücü

ben national geo. da izledim gobek bagını kesmessen bebek yuzmeyi bile ogreniyor cunku hala senin sayende nefes alıyor tabi yinede onemli olan bebegin saglıgı

haklısın ama bende aslında normal düşünüyorum ama korkuyorum:çok üzgünüm:

QUOTE=bmeltemb;3316827]kartal umut hastanesi canım[/QUOTE]

herkes karşıda valla...
Özellikle aralık basında hemen dogum yapacak annişler Doğumdan sonra valla ilk iş siteye bekliyoruz klava: öyle 40'ı çıksın falan deyu beklemeyin anca beraber kanca beraber...

bende böle bişi düşünüyorum bu tarz bi karyola daha ideal geliyor bana.

Ben eve bilgisayar alabilirsem hemen girerim evde net var ama eşimin laptopu var gündüzleri işe götürüyor onuda
evet arkadaşlar bi kampanya başlatiyoruz melteme bilgisayar alma kampanyasi hihihhihihihih

sen ne zaman ayrılıyorsun işten? Ben Allah kısmet ederse Eylul de ayrılacagım artık... Hiç inanamıyorum nerdeyse 10 senedir bir fiil çalışan bir insan olarak acaip mutluyum bebişimin kalan ayları için....

sen ne zaman ayrılıyorsun işten? Ben Allah kısmet ederse Eylul de ayrılacagım artık... Hiç inanamıyorum nerdeyse 10 senedir bir fiil çalışan bir insan olarak acaip mutluyum bebişimin kalan ayları için....

hiç düşünmedim ama son aylara doğru çıkarım herhalde 7. aydan sonra çünkü ozaman tazminatımı alabiliyormuşumKötü Kazen

QUOTE=bmeltemb;3316827]kartal umut hastanesi canım

herkes karşıda valla...
Özellikle aralık basında hemen dogum yapacak annişler Doğumdan sonra valla ilk iş siteye bekliyoruz klava: öyle 40'ı çıksın falan deyu beklemeyin anca beraber kanca beraber...[/QUOTE]

bizim leptop dukkanda ve bende dogumdan sona ewde olucam eger internet kurdurursak ewe sürekli girerim size bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…