2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar işten tamamen mi ayrılacaksınız?
bende bazen düşünüyorum ama üzülüyorum da içime sinmiyokafamçokkarıştı

vallahi ben eylul de gidersem bir seneden önce donemem o zaman da durum ne gosterir, geri alırlar mi kim bilir

ben herşey yolunda olursa son 3 haftada çıkmayı düşünüyorum 8+8 ya izin ilkten kalan 5 haftayıda doğum sonrası kullanmak için bakalım hayırlısı

slm seker anneler nasilsiniz bakim biz bugun doktordaydik hersey yolundaydi sukur bebisim yuzu koyun uyuyordu bizimkisi bi ask hikayesi:)rabbim ne guzellikler veriyo cok sukur allahimaki bizlere bu duyguyu bu guzelligi vermis kizlar sizler ne alemdesiniz bakim minikler nasil yesin onlari lora teyzesi emi :teytey::teytey:

ben herşey yolunda olursa son 3 haftada çıkmayı düşünüyorum 8+8 ya izin ilkten kalan 5 haftayıda doğum sonrası kullanmak için bakalım hayırlısı

evet doğum sonu çok önemli bende böyle düşünüyorum
inşallah bir de yıllık izinle 3 hafta daha doğum sonunu uzatacağım
ama çok plan yapmamak lazım malum hayatın ne göstereceği belli olmuyor

arkadaşlar ben bişi sorucam bizim buraların kışı sadece yagmurlu ve soguk geçiyor yanı istanbul ankara gibi deil ve geçen yıl klima kullandım ben evımde.bu yıl karar verımıyorum bebek için hangısı iyi olur die siz ne kullanıyorsunuz kışları

evet doğum sonu çok önemli bende böyle düşünüyorum
inşallah bir de yıllık izinle 3 hafta daha doğum sonunu uzatacağım
ama çok plan yapmamak lazım malum hayatın ne göstereceği belli olmuyor

sana katılıyorum canım bende yıllık iznimide eklerim sonuna diyorum bakalım kısmet ALLAH o günleride bize yaşatsın hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

bende kısın hep klima kullandım bence en iiside o bebek için herzaman duzenli ve belli sıcaklıkta tutursan cok ii olur bir pencerenide acık bırak bence hava devir daim yapar

herkese baş baaşş
ben kaçar kocacığıma güzel bir sofra hazırlayım
öpüldünüz anne+bebek=hepinizŞeniz

Ben de Aralık annesiyim.(25 ARALIK)
Bugün katıldım bu foruma..
Doktor kontrolünde herşeyin normal olduğu söylendi ama cinsiyetini öğrenemedim... üçlü test için kan verdim.
Bir de asıl sormak istediğim bir sözleşme imzaladım .Gebelik sırasında oluşabilecek sorunlardan sorumlu değiliz diye.Yapılan testlerin %100 kesin sonuç vermediği ile ilgili.Böyle bir şey yapan var mı?
sevgiler

kızlar ben geldim ne yapıyonuz
huhuhu kimse yokmiiiiiii
gezmelere gittik bugün tosunumla amanın bir sıcak bir sıcak öldüm valla sıcaktan.

CANIM HOŞGELDİN NASILSIN BAKALIM?
NASIL GEÇTİ GEZMELRİN.BENDE GÜN VARDI ORAYA GİTCEKTİM AMA EŞİM GECEİ DİE EVDE YATIYODU BIRAKAMADIM ONU :))
EŞİM BÜYÜK BEBEĞİM BENİM a.s.

CANIM HOŞGELDİN NASILSIN BAKALIM?
NASIL GEÇTİ GEZMELRİN.BENDE GÜN VARDI ORAYA GİTCEKTİM AMA EŞİM GECEİ DİE EVDE YATIYODU BIRAKAMADIM ONU :))
EŞİM BÜYÜK BEBEĞİM BENİM a.s.

kız kocacığın uyuyordur bırakıp gitseydin keşke. hazırlardın yemeğini herşeyini
azcuk gezer gelirdin. gerçi sana diyom ama bende gitmezdim kocişim evdeyken
valla iyiydi ama çok sıcaktı çooooooookkkkkkkk

yok gııııı kıyamıyomm.kalkcak uykulu uykulu
dayamıyom öylee.eşim izili olduğunda gezdiriyo beni sağolsun.
birazdanda kayınvalidem ve kayınpederimle yürüyüşe çıkcaz inş.her akşam fırsat buldukça böyle yürüyoruz :))
sende yürü kız normal doğum için yürümek lazımmış öyle dedi ebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…