2008 Aralık Anneleri

ben çok gezdiğim için valla akşamları yürüyüşe fırastım olmuyor zaten. bugün gittiğim yerde baya vardı yol maşallah yürüdüm dönüştede yürüdüm geldim:1shok:

Ooohhh iyi yapmişsin bacim.yarin göbiş günü baklaim nasil durumlar:))
çokda yorma paşamizi.
Bide senn göbiştede tüylenme varmi ?

Bendede belli oluyor malesef çokda çirkin görünüyorr
ama yapcak bişey yok sağlik olsun.
Inş dökülür yoksa erkek gibi oluruz vallaha :))))))))
yukarda bebek yataği var ben çok beğendim bende öyle bişey istiyorum gördünmü sende?

evet tatlım gördüm çok hoş ama ben ilerde genç yatağı olabilecek gibi birşeyler istiyorum inşallah.
sen o şekildemi düşünüyorsun.
bu arada tetanoz iğneni unutma sağlık ocağına git olurmu.

20hafta biterken gitcem canim aklimda.ama birkaçgün olduktan sonra kolun aciyormuş. Inş çok değildir.
Sen oldunmu?ben öyle yatak istiyorum kismetse

20hafta biterken gitcem canim aklimda.ama birkaçgün olduktan sonra kolun aciyormuş. Inş çok değildir.

evet canım ben oldum bir kaç gün kolun ağrı yapıyor yukarı uzatamıyorsun ama acısı kesinlikle yok.
tetanoz aşısını her hamile vurulmak zorunda ve sağlık ocaklarına hamileliğini haber vermek zorundasın bebeğinin aşılarıda orda vurulacağı için ayrıca senin aşılarında.

ok tesekkurler asıları hastanelerde yapmıyolarmı bide benim arkadasımın bebegi on gunlukken asıdan oldu ya asılara allarjisi varsa bebegin onu onceden nasıl anlıcaz

valla cancazım ben gecen hafta oldum sağlık ocağında 2 gün kolum sızladı bir ay sonraya birtane daha varmış olursa onu kalcadan yaptırcam canım

ne guzel ya benim doktor biraz catlak acıkcası bize ogrenmek istiyomusunuz diye bile sormadı cat diye soledi ogrenebilecegimizi bile bilmiyoduk

Günaydın bal anneler,şeker anneler.....

Bugün çarşamba toplaşması günüüüüü!:lepi:
Haydi herkes oraya.
Fotoğrafını kapan gelsin anamtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…