- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.881
günyadın kızlar bugün bebeişimi göricem cok heyacanlıyım sabah 6,30 dan beri ayaktayım içim içime sığmıyo ayda bir görnce insan cok özlüyo bebişini
günyadın kızlar bugün bebeişimi göricem cok heyacanlıyım sabah 6,30 dan beri ayaktayım içim içime sığmıyo ayda bir görnce insan cok özlüyo bebişini
:
meltem bende işten çıkmayı bazen düşünüyorum nöbetler falan çok zor olacak bebekle
hayırlısı bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek bizetatlicadiarzu
daha cok var akşam üstü gidicem ama cok heycanlıyım sürekli dualar ediyorum namazlar kılıyorum yüce rabbim herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı olmayan yüreğinde allah korkusu olan atasına sahip cıkan evlatlar nasip etsin dostuma düşmanıma herkeze yüce rabbin ellerini semaya acıp bir evlat diyen her anaya hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyeti belli olur olmaz yazıcam
ben biraz uykusuz kalınca çok feci oluyorum günüm berbat geçiyor birde bebek geceleri ağlayacak daha çok uykusuz kalıcam hem bana eziyet hem babasına hem bebeğe o yüzden en hayırlısı işten çıkmam belki ileride evden proje yaparım
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bizde iyiyiz sukur bebeisim bu aralar hareketli degil pek hissedemiyorum iki gundur anasina naz yapiyo sizinkiler ne alemde bakalim
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bizde iyiyiz sukur bebeisim bu aralar hareketli degil pek hissedemiyorum iki gundur anasina naz yapiyo sizinkiler ne alemde bakalim
güzel aralık anneleri sizleri daha iyi tanımak istiyorum mümkünse herkez doğum yapacağı tarihi yazabillirmi benim 13 aralık büyük olasılıkla:dance:
sat larımızın yazılı olduğu bir liste var canım..
ordan anlayabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/2008-aralik-anneleri-listemiz-t178451/index.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?