2008 Aralık Anneleri

günyadın kızlar bugün bebeişimi göricem cok heyacanlıyım sabah 6,30 dan beri ayaktayım içim içime sığmıyo ayda bir görnce insan cok özlüyo bebişini

günyadın kızlar bugün bebeişimi göricem cok heyacanlıyım sabah 6,30 dan beri ayaktayım içim içime sığmıyo ayda bir görnce insan cok özlüyo bebişini

evet canım bende geçen hafta erkenden kalkmıştım 5 falandı saat heyecandan uyuyamamıştım sen kaçta gideceksin canım ben doktora gittiğimde daha dr um gelmemişti bile :roflol:

günaydııın herkessea.s.
inşallah herkes iyidir?
zeynep hayırlısı olsun ama bana nazlı bir kızın olacak gibi geliyor bu kadar saklayabildiğine göre:1hug:

meltem bende işten çıkmayı bazen düşünüyorum nöbetler falan çok zor olacak bebekle
hayırlısı bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek bizetatlicadiarzu

günaydın kızlar nasılsınız istanbulda çok güzel bir hava var ohhhhhhhhhhhhhhh be serin biraz:teytey:

günaydın tatlı anneler,
evet istanbulda hava çok güzel bugün. hatta sabah üşüdüm bile. her sabah işyerinde bahçede kahvaltı yapardık bugün yapamadım üşümekten :)

zeynepciim hayırlı haberlerle dönersin inşallah, merakla bekliyoruz haberini. gelir gelmez yaz bize!

daha cok var akşam üstü gidicem ama cok heycanlıyım sürekli dualar ediyorum namazlar kılıyorum yüce rabbim herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı olmayan yüreğinde allah korkusu olan atasına sahip cıkan evlatlar nasip etsin dostuma düşmanıma herkeze yüce rabbin ellerini semaya acıp bir evlat diyen her anaya hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyeti belli olur olmaz yazıcam

:

meltem bende işten çıkmayı bazen düşünüyorum nöbetler falan çok zor olacak bebekle
hayırlısı bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek bizetatlicadiarzu

ben biraz uykusuz kalınca çok feci oluyorum günüm berbat geçiyor birde bebek geceleri ağlayacak daha çok uykusuz kalıcam hem bana eziyet hem babasına hem bebeğe o yüzden en hayırlısı işten çıkmam belki ileride evden proje yaparım

canım dualarına katılıyorum hayırlısıyla herşey gönlümüze göre olsun diliyorum bende ALLAH'tan.

sana katılıyorum canım bende 1-2 yaşına girinceye kadar düşünmüyorum biraz kendini toplasın uykusu yemeği düzene girsin ondan sonra canım

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bizde iyiyiz sukur bebeisim bu aralar hareketli degil pek hissedemiyorum iki gundur anasina naz yapiyo sizinkiler ne alemde bakalim

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bizde iyiyiz sukur bebeisim bu aralar hareketli degil pek hissedemiyorum iki gundur anasina naz yapiyo sizinkiler ne alemde bakalim

ben sabahları hissediyorum bişeyler ama yetmiyor ayyyy bir hayırlısıyla doğsa bebeklerimiz:1hug:

bazı günler öle oluyor benim de loracım..
o dün inanılmaz hareketliydi,anlatamam yani..
Hatta ilk kez tekmesini hissettim...

günaydın kızlar.iyi görünüyorsunz:))
bizim burdada hava serinledi çok şükür.
hadi ben gidiyorum çarşamba toplaşmasına.
zeynepcim hayırlı haberlerini bekliyruz canım a.s.

güzel aralık anneleri sizleri daha iyi tanımak istiyorum mümkünse herkez doğum yapacağı tarihi yazabillirmi benim 13 aralık büyük olasılıkla:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…