- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.941
ayyy bu doktorlar bayramda kesin tatile çıkar işleri güçleri yok bizimi beklicekleramannn bayramda gelmesin bebişler anestezi ekibi falan bayram yapar herhalde uyy korktum valla şimdiden...
kızlaarr bi bakın hele,
becerebilirsem eğer bu patiklerden örmeye başlayacağım.
nasıl? çok şekerler dimi?
benim kayınvalidem de beceremez herhalde
zea sende mi anlıyorsun örgü, tığ işinden...çok güzel bir modelmiş bu
örgü yapmayı çok severim canım, hatta 5 şişle çorap bile yaparımda hiç böyle minik minik şeyler yapmamıştım. başlayacağım artık sırnaşık şey
ayyy bu doktorlar bayramda kesin tatile çıkar işleri güçleri yok bizimi beklicekleramannn bayramda gelmesin bebişler anestezi ekibi falan bayram yapar herhalde uyy korktum valla şimdiden...
bende senin gibi düşünmeden edemiyorum.. benim doğumum 8 Aralığa geliyor ve Bayramın ilk günü :a015: ay ben ne yaparım doktoruma ulaşamazsam kafamçokkarıştı hadi ulaşamadım diyelim ya hastanede uzman anestezi ve kadın doğum doktoru olmazsa.. ya kabus gibi ne yapıcaz biz :bbo:
maaşallah canım bebeklerin şanslı ben yapamam ama olsun bende çok güzel kıyafet dikiyorum bol bol etek-elbise -şort vs dikerim artıkcoksekeriremsu
kızlar ben konuştum doktorum bayramda burdayım dedi
ayyyy ne güzel, hayatta en çok istediğim şeylerden biride dikiş yapabilmekti. hatta bir ara dikiş kursunamı gitsem diyede düşünmedim değil. ama hiç zamanım olmadıki. hafta sonu kurs bulamadım hiççok meraklıyımdır öyle şeylere.
senin bebiş daha şanslı olacak canım. herşeyi dikersin ne güzel. küçücük elbiseler dünya para. çok pahalıklava:
sen şanslısın arkadaşım.. inşallah şansın banada bulaşır.. gittiğimde bir sorayım tabi doktorum bayrama çok var daha belli değil demez inşallah..
ayy teyzesi o hayırlısıyla bir doğsun ben neler yaparım şuara yer battaniyesi yapacağım ilk iş ve alt bezi (minder)
sen şanslısın arkadaşım.. inşallah şansın banada bulaşır.. gittiğimde bir sorayım tabi doktorum bayrama çok var daha belli değil demez inşallah..
Sen de Ankaradasın hangi doktora gidiyorsun?Ben Gazi'ye gidiyorum. Doktorum Prof. Tuncay Nas.
Benim doktorum Nüvit Birgili ..çalıştığı hastane Büyük Doğum.. tahlillerimi orda yaptırıyorum.. sanırım doğumuda doktorumdan dolayı orda yaparım.. senin doğum gazidemi olucak memnunmusun ordan..
Benim doktorumu bir çok arkadaşım tavsiye etti. Konusunda uzman olduğunu biliyorum ama bazen tereddütlerim oluyor, biraz soğuk birisi..Ama bir aksilik olmazsa doğumumu Gazide yapmayı düşünüyorum.
gazi hastanesi ssk lılara bakıyormu sevk gereklimi.. benim önceki doktorum prof. tu ve doğuma girmek için astronomik bir rakam istemişti.. senin doktor doğuma girecekmi ve para talep ettimi.. birde gazide epidural normal doğum yapılıyormu bilgin varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?