2008 Aralık Anneleri

ayyy bu doktorlar bayramda kesin tatile çıkar işleri güçleri yok bizimi beklicekler amannn bayramda gelmesin bebişler anestezi ekibi falan bayram yapar herhalde uyy korktum valla şimdiden...

ayyy bu doktorlar bayramda kesin tatile çıkar işleri güçleri yok bizimi beklicekler amannn bayramda gelmesin bebişler anestezi ekibi falan bayram yapar herhalde uyy korktum valla şimdiden...

bişey olmaz şekerim tam anlamıyla normal doğum olur :roflol: (ben böyle gülüyorum ya kesin benim başıma gelir :1shok:sırnaşık şey)

kızlaarr bi bakın hele,

becerebilirsem eğer bu patiklerden örmeye başlayacağım.

nasıl? çok şekerler dimi?

ay ay ay bayıldım süperlermiş..
ben de bi bakayım,
tığ işi olunca cesaret ederim de öle bin tane şişle örülen patiklerden hiç anlamıyorum doğrusu..

kızlar patiklere bayıldım ben hiç beceremem örgüyü annemle k.valideye havale edecem:roflol:

benim kayınvalidem de beceremez herhalde
zea sende mi anlıyorsun örgü, tığ işinden...çok güzel bir modelmiş bu

örgü yapmayı çok severim canım, hatta 5 şişle çorap bile yaparımda hiç böyle minik minik şeyler yapmamıştım. başlayacağım artık sırnaşık şey

örgü yapmayı çok severim canım, hatta 5 şişle çorap bile yaparımda hiç böyle minik minik şeyler yapmamıştım. başlayacağım artık sırnaşık şey

maaşallah canım bebeklerin şanslı ben yapamam ama olsun bende çok güzel kıyafet dikiyorum bol bol etek-elbise -şort vs dikerim artıkcoksekeriremsu

bende senin gibi düşünmeden edemiyorum.. benim doğumum 8 Aralığa geliyor ve Bayramın ilk günü :a015: ay ben ne yaparım doktoruma ulaşamazsam kafamçokkarıştı hadi ulaşamadım diyelim ya hastanede uzman anestezi ve kadın doğum doktoru olmazsa.. ya kabus gibi ne yapıcaz biz :bbo:

kızlar ben konuştum doktorum bayramda burdayım dedi

maaşallah canım bebeklerin şanslı ben yapamam ama olsun bende çok güzel kıyafet dikiyorum bol bol etek-elbise -şort vs dikerim artıkcoksekeriremsu

ayyyy ne güzel, hayatta en çok istediğim şeylerden biride dikiş yapabilmekti. hatta bir ara dikiş kursunamı gitsem diyede düşünmedim değil. ama hiç zamanım olmadıki. hafta sonu kurs bulamadım hiç çok meraklıyımdır öyle şeylere.

senin bebiş daha şanslı olacak canım. herşeyi dikersin ne güzel. küçücük elbiseler dünya para. çok pahalı klava:

ayy teyzesi o hayırlısıyla bir doğsun ben neler yaparım şuara yer battaniyesi yapacağım ilk iş ve alt bezi (minder)

Sen de Ankaradasın hangi doktora gidiyorsun?Ben Gazi'ye gidiyorum. Doktorum Prof. Tuncay Nas.

Benim doktorum Nüvit Birgili ..çalıştığı hastane Büyük Doğum.. tahlillerimi orda yaptırıyorum.. sanırım doğumuda doktorumdan dolayı orda yaparım.. senin doğum gazidemi olucak memnunmusun ordan..

Benim doktorum Nüvit Birgili ..çalıştığı hastane Büyük Doğum.. tahlillerimi orda yaptırıyorum.. sanırım doğumuda doktorumdan dolayı orda yaparım.. senin doğum gazidemi olucak memnunmusun ordan..

Benim doktorumu bir çok arkadaşım tavsiye etti. Konusunda uzman olduğunu biliyorum ama bazen tereddütlerim oluyor, biraz soğuk birisi..Ama bir aksilik olmazsa doğumumu Gazide yapmayı düşünüyorum.

Benim doktorumu bir çok arkadaşım tavsiye etti. Konusunda uzman olduğunu biliyorum ama bazen tereddütlerim oluyor, biraz soğuk birisi..Ama bir aksilik olmazsa doğumumu Gazide yapmayı düşünüyorum.

gazi hastanesi ssk lılara bakıyormu sevk gereklimi.. benim önceki doktorum prof. tu ve doğuma girmek için astronomik bir rakam istemişti.. senin doktor doğuma girecekmi ve para talep ettimi.. birde gazide epidural normal doğum yapılıyormu bilgin varmı..

Sevk falan almadık biz. Öğretim üyeleri özel muayene farkını verdik. Geçen sene arkadaşım epidural ile doğum yaptı Gazi'de. Kendisiyle doğum hakkında tam konuşamadım çünkü erken diyor. Doğuma kendi girerse yine farkını ödememiz gerekecek. O da sanırım 800-1000 YTL civarında.

NURGÜN yanılmıosam senin küçük bi rahatsızlığın vardı demi ama karıştırıoda olabilirim sonuç ne oldu ciddi bişi yok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…