2008 Aralık Anneleri

12 aralıkta bayram bitiyo dr bana 12 aralık verdi sezeryan tarihini bende 15 aralık dedim olur dedi kendi doğumgünümde doğurmak istiyorum çünkü

kız sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi bayram diye doktordamı olmicak kız alemsin heegamyoncuiremsu

özele gidiyorumda ne bilim resmi tatilde nöbetçi bırakırlar herhalde diye düşündüm. ayol korkarım ben bu hastanelerden!

özele gidiyorumda ne bilim resmi tatilde nöbetçi bırakırlar herhalde diye düşündüm. ayol korkarım ben bu hastanelerden!

kız nöbetçi doktor ebe falan olur tabi bu yaramazlar bayram seyran dinlemez lülülülülülü hem özele gidiyorsan ararsın kendi doktorunu o gelir alemsin yaaa yada ben sana numaramı veriim doğurcaan zaman bana haber ver ben gelir ebelik yaparım sana :lepi:Şeniz

doktorun hep aynı ise tatil programını sana göre yapar canım şayet cok aksi bir durum v.s. olupta 1 ay evvel v.s. dogurmazsan.. Bu arada doktorunuzun cep tel.ini mutlaka edinin!

doktorun hep aynı ise tatil programını sana göre yapar canım şayet cok aksi bir durum v.s. olupta 1 ay evvel v.s. dogurmazsan.. Bu arada doktorunuzun cep tel.ini mutlaka edinin!

hep aynı doktora gidiyorum, cebi var bende de geçen gün mantar olunca aradım cevap vermedi oda tatildeymiş. sinir olmuştumKötü Kazen

ayyy ne biliiim işte, üstüme gelme bak fena oluyom, tansiyonum düştü galiba yine benim. bacaklarımı havaya kaldırmam lazım ama odada erkek var üfff naapsamki yokmuş gibimi davransam acaba tatlicadiarzu

ayyy ne biliiim işte, üstüme gelme bak fena oluyom, tansiyonum düştü galiba yine benim. bacaklarımı havaya kaldırmam lazım ama odada erkek var üfff naapsamki yokmuş gibimi davransam acaba tatlicadiarzu

kızlaarr bi bakın hele,

becerebilirsem eğer bu patiklerden örmeye başlayacağım.

nasıl? çok şekerler dimi?

aman aman gelmedik amma narinsin sende yaww :dilcikar:

baaaakkkk melteeeem gelirim şimdi oraya sen kime dil çıkarıyon hııı klava:

:roflol: kız şaka bir yana gerçekten tansiyonum düşüyor benim. kötü oluyorum.

öfff bide site yavaş, bir cevap 10 dakikada gidiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…