- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.921
bayrama gelse fena olmaz aslında genelde bayramlarda hastaneler boş olurmuş ozamanda daha çok ilgilenirler :)
kız doktoru nerde bulucaz bayramda, kaç tane nöbetçi doktor olurki kafamçokkarıştı
kız sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi bayram diye doktordamı olmicak kız alemsin heegamyoncuiremsu
Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım, ben de Aralık'da anne olacağım inşallah :)
özele gidiyorumda ne bilim resmi tatilde nöbetçi bırakırlar herhalde diye düşündüm. ayol korkarım ben bu hastanelerden!
Merhaba arkadaşlar
kız nöbetçi doktor ebe falan olur tabi bu yaramazlar bayram seyran dinlemez lülülülülülü hem özele gidiyorsan ararsın kendi doktorunu o gelir alemsin yaaa yada ben sana numaramı veriim doğurcaan zaman bana haber ver ben gelir ebelik yaparım sana :lepi:Şeniz
doktorun hep aynı ise tatil programını sana göre yapar canım şayet cok aksi bir durum v.s. olupta 1 ay evvel v.s. dogurmazsan.. Bu arada doktorunuzun cep tel.ini mutlaka edinin!
kız nöbetçi doktor ebe falan olur tabi bu yaramazlar bayram seyran dinlemez lülülülülülü hem özele gidiyorsan ararsın kendi doktorunu o gelir alemsin yaaa yada ben sana numaramı veriim doğurcaan zaman bana haber ver ben gelir ebelik yaparım sana :lepi:Şeniz
ayyy ne biliiim işte, üstüme gelme bak fena oluyom, tansiyonum düştü galiba yine benim. bacaklarımı havaya kaldırmam lazım ama odada erkek var üfff naapsamki yokmuş gibimi davransam acaba tatlicadiarzu
merhaba canım hoşgeldin bende burda yeniyim aslında.hayırlısı olsun.kaçıncı haftan?Merhaba arkadaşlar
merhaba canım hoşgeldin bende burda yeniyim aslında.hayırlısı olsun.kaçıncı haftan?
aman aman gelmedik amma narinsin sende yaww :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?