- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.901
kızlar günaydın nasılsınız bakalım aralık anişleri, zeren sen de hoşgeldin yeni geldin galiba
evet canım yeniyim sizleri tanımaya çalışıyorum hepimiz aynı dönem anne olacağız fikri çok hoşuma gitti hayırlısıyla a.s.
inşallah zerencim, inşallah allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
evet genelde aynı zamanda aynı sorunlarımız oluyor, bazıları daha hafif atlatıyor, bazıları daha geç atlatyor, ama bulantı dönemini bitirdik diyebiliriz herhalde
ay kızlar bebişime ne isim koyacağız bulamıyorum bir türlü çok zor bi iş yaa senağlama
evet ama ben maaşallah hiç kusma -bulantı yaşamadım ama 3 ay iştahsızdım ve acayip karnım acıdı anlatamam ama çok şükür bebeğim için herşeye katlanırım
maşallah gerçekten de, şimdi bi şikayetin yok mu, arasıra ben de karın ağrısı oluyo
hayla ara ara karnım acıyor bazende karnımı acayip gergin hissediyorum onun dışında uykum var acayip ama iyiyim çok şükür
sen?
meltem sen niye takvimin rengini mavi yapmıyosun, kesin erkekti dimi, gözün aydın, allah bağışlasın
ay kızlar bebişime ne isim koyacağız bulamıyorum bir türlü çok zor bi iş yaa senağlama
evet gercekten cok zor bi ismis vallahi bazen diyoruz esimle acaba dogdugu anmi koyalim ismini hehe
kız meltem bebişini bamyamı demişsin canım nasıl ekşili bamya çekti anlatamam :dance:
ayy yavruummm Şeniz kıyamam gel bikoşu yapıveriim sana
kız meltem bebişini bamyamı demişsin canım nasıl ekşili bamya çekti anlatamam :dance:
güzel aralık anneleri sizleri daha iyi tanımak istiyorum mümkünse herkez doğum yapacağı tarihi yazabillirmi benim 13 aralık büyük olasılıkla:dance:
güzel aralık anneleri sizleri daha iyi tanımak istiyorum mümkünse herkez doğum yapacağı tarihi yazabillirmi benim 13 aralık büyük olasılıkla:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?