- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.181
bhk cım çok endişelenme bende dün neredeyse hissetmedim şimdi arada hissedemememiz normaldir ileriki aylarda hissedemezsek endişelenmeliyiz
öle tabi doğru diyosun da..
insan kendine engel olamıyormuş bunu farkettim..
bide 2 haftadır ben hergün baya bir hissediyorum.
Neyse olcak bunlar demek ki...
heeeççç sorma bana gelen gelin yandı sırnaşık şey zati erkek olduğunu öğrendiğimde ilk ben şimdi kaynanamı olcaaammmm olmuştu :sm_cool:
günaydın kızlar,
kız meltem söyle paşana benim prenseslerimin peşinde koşmasın, anam sen çok cadı bir kaynana olacaksın. çok çektirirsin kızıma.klava: kıyamam ben onlara
ay ben acele etmişim :)
bugün 21. haftaya girdim.
az önce okudum da bu haftayla ilgili bakın neler yazıyor:
" Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz. "
sırnaşık şey allah iyiliğini versin kız şaka yapıyorum bana gelen gelin yaşadı pek severim gelinleri felan hediyeler alırım şıngıllı şımgıllı allı pullu gelinimde çalışırsa yemeği ben yaparım o yorulmasın bende çalıştığım için anlarım halinden yani:sm_cool:
günaydın bhkcııım,
bide ben hissedebilseydim bebişlerimi
gebelik.org danmı okuyorsun canım. o site süper yaa. sanki benim bütün kafama takılanları, sorularımı duyuyorda cevap veriyor gibi, birebir yazdıklarını yaşıyorum bende :)
hıııııı, iyi bari, :roflol: korkuttun bizi kııızzzz!
evet canım ordan okuyorum.
en ayrıntılı orada yazıyor zaten...
dediğin gibi süper bir site...
sen de hissedersin yakında.
goldgelbcim senin de az kaldı bence..
nasıl güzel bir duygudur bu anlatmam mümkün değil asla...
yarın sabah doktora gidecegiz :lepi:
bebişimin cinsiyeti kesinlesir insallah doktor teyzesi ne diyecek bakalım,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız bakem. bu arada hepinizin cumaları mubarek olsun hayırlı cumalar.
oyy kuzum gelmiş :1hug:
erkenden de uyanmış tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?