- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.221
günaydın kızlar a.s.
yeni takvimim nasıl?
oy oy çözdüm ben feci...
ay çatlaklarımdan bahsediyor bu bir de varislerden..
aman Allah korusun ya..
zaten başladım çatlamaya..
fazlasını istemem..
evet aynen oyle sen soyleyince bende anladım.. bulantılar bitti annem için yeni suprizim çatlak ve varisler geliyo diyor :1rolleyes::roflol:
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım bizde bugün izmire gidicez babaannesşne ziyarete 2 hafta sonra da eskişehire gidicez düğüne kızımla düğünde oynayıp gelcez:dance:
perihanım saol bacım seninki margarita neyin hızlı başladı :)))))))))
bayanlar şeker hastası olup doğum yapmış tanıdığınız varmı, ben doğumda sorun çıkar diye korkuyorum ama hiçkimseden net bir bilgi alamadım
bayanlar şeker hastası olup doğum yapmış tanıdığınız varmı, ben doğumda sorun çıkar diye korkuyorum ama hiçkimseden net bir bilgi alamadım
o neymiş kız valla benim paşa öndenmi gidiyor gelişmesi ben anlamadım.
tabii izmir denizli arası yakın degil mi? saglıcakla git gel...
daha iznin kaldı mı Eskişehir'e gitmek için?
günaydın canım.bizim bi tanıdık vardı ama o hamileliğe bağlı bi şeker hastalığıydı
onu normal doğurtturdular.hep öyle yapıyolarmış öyle hamileleri.
amanda aman buralar yine bi coşmuş, bi şenlenmiş!
allah muhabbetinizi artırsın bayanlar.
bende sonra gelen annişler günaydın.
yaw kızlar inernettn anakucağı, pusetlere bakıyorumda. şaştım kaldım. ne çok şey var.
bişey soracağım? aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılan ana kucakları kullanışlımıdır sizce yoksa şu oyuncaklı yerden yüksek ana kucaklarından mı almak iyi olur. ayrıca oto koltuğuda alınacak tabi. malum ikişer ikişer alacağımız için birazda ekonomi düşünüyorum
benim bildiğim ana kucagı bebek arabasıyla set halinde satılıyor...Araba koltugu ayrı bir aparat[/QUOT
hem araç koltuğu, hem ana kucağı olanlar var. netten anlaşılmıyorki nasıldır? rahatmıdır. en iyisi gidip yerinde görmek herhalde. anacım hepside dünya paraklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?