2008 Aralık Anneleri

Canım aslında doktor bana gecen baktığında erkek gibi duruyor fakat kesin konuşmak için henuz çok erken bir ay sonra geldiğinde kesin soylerim demişti bakalım bu sefer ne diyecek..
Ayrıntılı ultrason çok heyecanlı 4 boyutlu resim çekiyorlar acaip mukemmel bir his o resmi görmek...

ayy deme öle şimdi daha da heyecanlandım :)
hemen pazartesi olsun o zaman :sm_cool:

nereye kayboldunuz kızlar

aaa küserim :dilcikar:ama şimdük biliyonuzmu hem neden cevap vermiyorsunuz banasırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey :roflol:

küs anam küs sen de küstatlicadiarzu

küsüp küsüp sen de geri gelirsin zaten jeyyar

gunaydin şeker sana da hayırlı cumalar..
dun ne yemek yaptın bakem sonuçta?

sağol tatlım dün çorba yaptım birde makarna yanınada buzlukta bişiler vardı onları çıkarttım.
pazar günü memlekete gitcez diye bu hafta pazar alışverişide yapmadık dolap tam takır kuru bakır kalmış. bugünde kahvaltılık falan filan geçiştircez anlıyacağınız bugün yine tembellik.

gunaydın hanımlar bugun cok mutluyum once doktora gidip bebişimi gorcem sonrada gidip gelinlik modellerine bakıcam dua edin gusel biseyler bulabileyim :)

yarın sabah doktora gidecegiz :lepi:
bebişimin cinsiyeti kesinlesir insallah doktor teyzesi ne diyecek bakalım,

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım bizde bugün izmire gidicez babaannesşne ziyarete 2 hafta sonra da eskişehire gidicez düğüne kızımla düğünde oynayıp gelcez:dance:

takvim diyorum hani okuyuverin diyorum. hani cahil arkadaşınızı sevindirin diyorum hani bilmem anlatabildimmi diyorumklava: Kötü Kazen :mymeka: :mymeka: :mymeka:

gunaydın hanımlar bugun cok mutluyum once doktora gidip bebişimi gorcem sonrada gidip gelinlik modellerine bakıcam dua edin gusel biseyler bulabileyim :)

ne güzel tatlım bende yarın gideceğim doktora ayrıca 3 test yapılacak sanırım birde tetanoz iğnesi olacağım birbirime dua edelim bari
ALLAH bize yardım etsin canım

kız ben de hepsini çözemedim.
ingilizcem geriliyor galiba evde kös kös oturmaktan a.s

oy oy çözdüm ben feci...
ay çatlaklarımdan bahsediyor bu bir de varislerden..
aman Allah korusun ya..
zaten başladım çatlamaya..
fazlasını istemem..

Son düzenleme:

hamileliğin en guzel yani tembellik boşver keyfini çıkar sizin memleket nereydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…