- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.201
hadi bakalım hayırlısı inş...
senin de mi kız acaba?CADIARZU
kızlar hep geç öğrenildi biliyosun jeyyar
Allah hayırlısını nasip etsin,merakla bekliyoruz canım benim.
ben de pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem bakalım,
hem tedirgin hem heyecanlıyım :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız bakem. bu arada hepinizin cumaları mubarek olsun hayırlı cumalar.
Canım aslında doktor bana gecen baktığında erkek gibi duruyor fakat kesin konuşmak için henuz çok erken bir ay sonra geldiğinde kesin soylerim demişti bakalım bu sefer ne diyecek..
Ayrıntılı ultrason çok heyecanlı 4 boyutlu resim çekiyorlar acaip mukemmel bir his o resmi görmek...
nereye kayboldunuz kızlar
aaa küserim :dilcikar:ama şimdük biliyonuzmu hem neden cevap vermiyorsunuz banasırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey :roflol:
gunaydin şeker sana da hayırlı cumalar..
dun ne yemek yaptın bakem sonuçta?
küs anam küs sen de küstatlicadiarzu
küsüp küsüp sen de geri gelirsin zaten jeyyar
ayy deme öle şimdi daha da heyecanlandım :)
hemen pazartesi olsun o zaman :sm_cool:
yarın sabah doktora gidecegiz :lepi:
bebişimin cinsiyeti kesinlesir insallah doktor teyzesi ne diyecek bakalım,
evet senin takvim de ilerlemiş :sm_cool: ama çok karmasık bişi yazıyor ustunde ben henus çözemedim sen çözebildin mi?
ayy deme öle şimdi daha da heyecanlandım :)
hemen pazartesi olsun o zaman :sm_cool:
gunaydın hanımlar bugun cok mutluyum once doktora gidip bebişimi gorcem sonrada gidip gelinlik modellerine bakıcam dua edin gusel biseyler bulabileyim :)
kız ben de hepsini çözemedim.
ingilizcem geriliyor galiba evde kös kös oturmaktan a.s
sağol tatlım dün çorba yaptım birde makarna yanınada buzlukta bişiler vardı onları çıkarttım.
pazar günü memlekete gitcez diye bu hafta pazar alışverişide yapmadık dolap tam takır kuru bakır kalmış. bugünde kahvaltılık falan filan geçiştircez anlıyacağınız bugün yine tembellik.
takvim diyorum hani okuyuverin diyorum. hani cahil arkadaşınızı sevindirin diyorum hani bilmem anlatabildimmi diyorumklava: Kötü Kazen :mymeka: :mymeka: :mymeka:
hamileliğin en guzel yani tembellik boşver keyfini çıkar sizin memleket nereydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?