2008 Aralık Anneleri

canım ben kadın doğum hastanesinde istiyorum yahya kaptanda hayırlısı inş.
belki özel cankat hastanesindede olabilir.karar veremedik yani.
kısmet.sen körfezdemi oturuyorsun?

ben derincede oturuyorum 60evlerde.inş.senin içinde hayırlısı olur.benim gittiğim hastanede 2kadın doğumcu var bayan dr.da var Leyla hanım oda iyi bi dr.Hem doğum fiyatlarıda çok uygun hem doktorlarıda çok iyi gittigim hastanenin

fenerbahcemine84 sorma canım benimkide öyle hiç durmuyo vallahi kıpır kıpır ama ben hiç kilo almıyorum 3 kilo aldım daha canım sıkılıyo sen kaç kilo aldın canım

emine bebişin hareketlerini elle hissediyormusunuz benim zilli kızımda 1 haftadır hareketlendi ama akşam dan sonra hissediyorum bide elimle hissetmiyorum daha oğlum bu zaman larda kıpır kıpır dı tembel kız anasına faydası olmayacak heralde:roflol::sm_cool:

fenerbahcemine84 sorma canım benimkide öyle hiç durmuyo vallahi kıpır kıpır ama ben hiç kilo almıyorum 3 kilo aldım daha canım sıkılıyo sen kaç kilo aldın canım

canım sıkılma sakın bende 2bçk 3kğ aldım normal işte.a.s
bundan sonra hızlı alcakmışız aman dikkat.:uhm:
hakkatende öyle benim iştahım açılıyo sankilaelaelaelaelae

elimle hissediyorum canım.
illa elimi koymamada gerek yok anlıyorum pıt pıt diye vuruyo.elimi karnımda gezdirrken anlıyorum neresi popo neresi başı.ilk gebeliğim ama baya belirgin hareketleri.
hele bide babasıyla konusup bisiklet alcaz oğlumuza faln diyince hepten çoşuyooogamyoncuiremsu
belkide anne karnında erkek çocuklar daha hareketlidir hiç bilmiyorum ama.
bide kız çocukları anneyi çirkinleştirrmiş.annenin güzelliğini çalarmış die duydum ne dersin doğrumu?? bana herkes güzelleştin diyolar sanki önceden çirkinmişim gibitatlicadiarzu

evet canım duydum gayte iyimiş.bizim burda komşu var 2 doğumunuda orda yaptı leyla hanımda.
bende düşündüm banada tavsiye etti ama özeller ilk önce denilen paranın aksine çok para ister diye hiç gitmedim o dr a.bide ben bahçecikte oturuyorum körfez biraz ters kalıyo.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
seninkinn cinsiyeti bellimi?

dediğin gibi heralde ben de oğlumda daha erken hissetmiştim hareketlerini çirkinliğe gelince bilmiyorum çirkinleştimmi kşimse bişey demiyo belkide çirkinleştin üzülmiyim diye kimse birşey demiyo:roflol::roflol:ama çok sivilce çıktı cildimde normalde sivilce çıkmaz bende

şu an doğum fiyatları düştü ssk varsa sezeryanı 300yltye yapıyo hast.önceden 750yltydi normal doğumuda 80ytlye yapıyo.cinsiyeti belli oldu evet kız sanırım seninkisi erkek.hakkımızda hayırlısı olur inş.

ilkimcim tabii ya önemli değil insiyetleri, hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.artık bu sefer gösterir herhalde, sen de bebişe bişye almadın herhalde daha

öyle aslında, bulanı da öyle, karnının şekline göre de tutmuyor herzaman, allah hayırlısını versin, evet genetik daha çok, ilklerde daha çok oluyo bide herhalde, bu diğerlerinden biraz daha mantıklı

ballım53 cüm; sen öyle diyosun da ben ne yapıyım, ben de kalp atışı filan gibi olyo ama bu mu bilmiyorum.
El ense yatıyorlar bu kızlar ama sonra çalışacaklar ya onun acısını çıkartıyorlarlülülülülülü

evet canim banada cok guzellestin diyorlar ama bide icimi sorsalar goguslerim simdiden catliyor ya ne yapacam bilmiyorum yag kullaniyorum ama banamisin demiyor sanirim elimden bisey gelmeyecek ve catlayacakkkk bari oralarimda guzellesse:))))Kötü Kazen

herkse güzel haftasonları tatlı anneler..
baya yorucu geçiyor benim haftasonum.
ama tatlı yorgunluklar hepsi de..

dün kızımın oda takımı geldi.
öyle güzel öyle büyük bir takım almışız ki..
Allahım iyi günlerde kullanabilmeyi naisp etsin inş..

Fotoğraflarını çektim.
yarın koyarım inş..

Bir de yarın ayrıntılı ultrasonum var.
dua edin bana,inş cok güzel neticelerde dönerim..
hepinizi bol bol öpüyorum...

Kuzularım, kuzuşlarım nasılsınız ??
herbirinizi ayrı ayrı özlediğimi, durumunuzu merak ettiğimi, sizler için hep iyi şeyler dilediğimi bilin istedim.
Epey mesaj birikmiş, haliyle gözüm korktu okuyamadım. Umarım ki tatsız şeyler olmamıştır / olmasın-dır.

Kendinize çok ama çok iyi bakın.
:)a.s.

aa Neslicim hoşgeldin a.s.

nasılsın iyi misin görüşmeyeli?
biz de de öle tatsız şeyler olmadı çok şükür.
Bildiğin gibiyiz.
sadece biraz daha fazla kilolu..
İnş sende de herşey yolundadır...
özledik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…