- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.441
canım ben kadın doğum hastanesinde istiyorum yahya kaptanda hayırlısı inş.
belki özel cankat hastanesindede olabilir.karar veremedik yani.
kısmet.sen körfezdemi oturuyorsun?
fenerbahcemine84 sorma canım benimkide öyle hiç durmuyo vallahi kıpır kıpır ama ben hiç kilo almıyorum 3 kilo aldım daha canım sıkılıyo sen kaç kilo aldın canım
emine bebişin hareketlerini elle hissediyormusunuz benim zilli kızımda 1 haftadır hareketlendi ama akşam dan sonra hissediyorum bide elimle hissetmiyorum daha oğlum bu zaman larda kıpır kıpır dı tembel kız anasına faydası olmayacak heralde:roflol::sm_cool:
ben derincede oturuyorum 60evlerde.inş.senin içinde hayırlısı olur.benim gittiğim hastanede 2kadın doğumcu var bayan dr.da var Leyla hanım oda iyi bi dr.Hem doğum fiyatlarıda çok uygun hem doktorlarıda çok iyi gittigim hastanenin
elimle hissediyorum canım.
illa elimi koymamada gerek yok anlıyorum pıt pıt diye vuruyo.elimi karnımda gezdirrken anlıyorum neresi popo neresi başı.ilk gebeliğim ama baya belirgin hareketleri.
hele bide babasıyla konusup bisiklet alcaz oğlumuza faln diyince hepten çoşuyooogamyoncuiremsu
belkide anne karnında erkek çocuklar daha hareketlidir hiç bilmiyorum ama.
bide kız çocukları anneyi çirkinleştirrmiş.annenin güzelliğini çalarmış die duydum ne dersin doğrumu?? bana herkes güzelleştin diyolar sanki önceden çirkinmişim gibitatlicadiarzu
evet canım duydum gayte iyimiş.bizim burda komşu var 2 doğumunuda orda yaptı leyla hanımda.
bende düşündüm banada tavsiye etti ama özeller ilk önce denilen paranın aksine çok para ister diye hiç gitmedim o dr a.bide ben bahçecikte oturuyorum körfez biraz ters kalıyo.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
seninkinn cinsiyeti bellimi?
jasper canım ben bu ay 2kere gittim dr.göstermedi hınzır inat etti,3lü testi yaptırdım sonucunu bekliyorum.ozaman göstercekmi bakalım.çok merak ediyorum çok.göbek görünüşde erkek diyolar,sağlıklı olsunlarda canım önemli değil.geçde öğrensek sorun dğil dimi
valla canim bu bulanti cinsiyet olayina pek inanmiyorumm
anneme cekmisimm kendiside diyor
birazda irsi herhalde
cunku annem uc oglu var
ucundede kusa kusa hastanede yatti sanirim genetik
annem kizdada kusmus erkektede
artik kiz oglan hayirlisi ama ne yalan diyim gonlum bi oglum olmasindan yanaa:1rolleyes:
emine bebişin hareketlerini elle hissediyormusunuz benim zilli kızımda 1 haftadır hareketlendi ama akşam dan sonra hissediyorum bide elimle hissetmiyorum daha oğlum bu zaman larda kıpır kıpır dı tembel kız anasına faydası olmayacak heralde:roflol::sm_cool:
canım sıkılma sakın bende 2bçk 3kğ aldım normal işte.a.s
bundan sonra hızlı alcakmışız aman dikkat.:uhm:
hakkatende öyle benim iştahım açılıyo sankilaelaelaelaelae
elimle hissediyorum canım.
illa elimi koymamada gerek yok anlıyorum pıt pıt diye vuruyo.elimi karnımda gezdirrken anlıyorum neresi popo neresi başı.ilk gebeliğim ama baya belirgin hareketleri.
hele bide babasıyla konusup bisiklet alcaz oğlumuza faln diyince hepten çoşuyooogamyoncuiremsu
belkide anne karnında erkek çocuklar daha hareketlidir hiç bilmiyorum ama.
bide kız çocukları anneyi çirkinleştirrmiş.annenin güzelliğini çalarmış die duydum ne dersin doğrumu?? bana herkes güzelleştin diyolar sanki önceden çirkinmişim gibitatlicadiarzu
Kuzularım, kuzuşlarım nasılsınız ??
herbirinizi ayrı ayrı özlediğimi, durumunuzu merak ettiğimi, sizler için hep iyi şeyler dilediğimi bilin istedim.
Epey mesaj birikmiş, haliyle gözüm korktu okuyamadım. Umarım ki tatsız şeyler olmamıştır / olmasın-dır.
Kendinize çok ama çok iyi bakın.
:)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?