2008 Aralık Anneleri

yok ilkimcimm hani cok bulantili gecenin kizi olur derler yaa
oradan dedim
yoksa henuz belli degil benimde agustosta belli olacak ayrintilidaa
zaten en son gittigimde 11+3 tu ne yi belli olacakki olsada demezler bunlarr
neyse bidahada gitmedim ama
edepsiz bacaklarini dikmisti havayaa dr belkide gordu ama demedii

günaydın kızlar.
nasılsınız?
perihanım iyi tatiller canım
orkidem ve ilkim allah yardımcınız olsun.
benim tosunumda anasına çok yedirmiyo.ben istiyorumki
önümdekini bitiriyim müsade etmiyor kğ almamı istemiyor sanırım :))
şişko anne istemiyorr.
bu nedenle arada bende çıkarıyorum ama sık değil.

sagol cnm ya aslinda bende cok sik cikarmiyorum sadece bulanti var
ama cook sikisincada elimi agzima sokup
rahatlamak icin yanii anliycan zorrrllaaa

balim ve jasperr
bilemiyorum canlarimm
neden oluyor vitaminsizim acaba ondanmii
yok tam gecti diyorum yine basliyor jasper senindemi devam ediyor canimm
benimde gecmedi
kizimmi olacak acabaa:)))

yok vitaminsizlikten olduğunu sanmıyorum, bende vitamin eksikliği filan yoktu çünki, bana da bulantılardan dolayı kız demişlerdi, gerçekten de öyle oldu, senin de kız olabilir o yüzden

jasper canım ben bu ay 2kere gittim dr.göstermedi hınzır inat etti,3lü testi yaptırdım sonucunu bekliyorum.ozaman göstercekmi bakalım.çok merak ediyorum çok.göbek görünüşde erkek diyolar,sağlıklı olsunlarda canım önemli değil.geçde öğrensek sorun dğil dimi

ilkimcim bende aynı durumdan muzdaribim kaç defa gittik göstermedi bakalım ağustosta
ayrıntılı ultrasyona gircem ihşallah o zamna gösterir.yani herkes biliyo ne güzel ne olcağı şurda bilmeyen sanırım 2-3 kişiyiz.kız veya erkek olması cok sorun değilde merak işte ya merakkkkkkkkkkkk

mrb. gülçiçek banada 13martta transfer yapıldı doktorum doğumun 29kasımla 10 aralık arası olacağını söyledi.seninle 1gün aramız var sanırım seninde o tarihler arasında olur doğumun

orkidem , ilkim sizin de kızlarınız olacak galiba???

ne zaman öğreneceksiniz.

valla canim bu bulanti cinsiyet olayina pek inanmiyorumm
anneme cekmisimm kendiside diyor
birazda irsi herhalde
cunku annem uc oglu var
ucundede kusa kusa hastanede yatti sanirim genetik
annem kizdada kusmus erkektede
artik kiz oglan hayirlisi ama ne yalan diyim gonlum bi oglum olmasindan yanaa:1rolleyes:

mrb. gülçiçek banada 13martta transfer yapıldı doktorum doğumun 29kasımla 10 aralık arası olacağını söyledi.seninle 1gün aramız var sanırım seninde o tarihler arasında olur doğumun

mina merhaba canım bende kocaelideyim.hangi dr gidiyosun? hangi hastanede doğum yapcaksın?:1hug:

slm.körfez özel marmara tıp hast.gidiyorum dr.erken beye doğumu orada düşünüyorum.peki sen hangi hastanede düşünüyorsun

canım ben kadın doğum hastanesinde istiyorum yahya kaptanda hayırlısı inş.
belki özel cankat hastanesindede olabilir.karar veremedik yani.
kısmet.sen körfezdemi oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…