2008 Aralık Anneleri

slm canım bebeğin hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonda cd kaydını isteyecek misin ağustosun 2si gibi bende gideceğim istemeyi düşünüyorum her yerde veriyorlarmı acabaCADIARZUa.s.

slm canım bebeğin hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonda cd kaydını isteyecek misin ağustosun 2si gibi bende gideceğim istemeyi düşünüyorum her yerde veriyorlarmı acabaCADIARZUa.s.

walla veriyorlar mı bilmiyorum..
öle bi imkan varsa cok isterim ben..
zaten bi ton para veriyoruz.
en azından elimizde güzel bi hatıra kalsın di mi yerimseniben

gunaydin kızlar
bebişin cinsiyeti belli oldu erkekmiş bagdas kurmuş bizim ki bayagı zor gosterdi ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz, herşey yolundaymış çok şükür ama ben boyunu kilosunu sormayı unuttum gene insan heyecandan n'aptığını şaşırıyor valla :dance:

:teytey: gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. İsmide çok güzel :)

sende benim gibi sorularını doktora gitmeden önce yaz jeyyar İnsan heyecandan herşeyi unutuyor doktorda. çok geldi başıma :asigim:

herkeze günaydın
kızlar c.tesi doktordaydım bebeğimin kafatasında 2 kanpırtısı buldular olmaması gereken bişeymiş 3 test yaparız derken doktorum 4 lü yapalım ama hemen dedi çok üzüldüm birde bu hafta 2 usg makinasına gireceğim çok korkuyor ve üzülüyorum fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim berbat hissediyorum dua edip duruyorum

canım bu konuda hiç bişey bilmiyorum. İnşallah problem yoktur. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut.

günaydın kıssslar.....
goldgelb hayırlı olsun oğluşun canım, allah analı babalı büyütsün denizini inş.
zeren geçmiş olsun canım, ama hemen üzme kendini boşuna strese girme çok vaka duydum öyle, sonradan hiç bir sorun kalmadı. umarım sizde hayırlı haberler alırsınız biran evvel.
benim kızım çok hareketli teyzeleri. doğunca beni hiç uyutmayacak galiba. bazen totosunu bir tarafa yaslıyo yakalıyoz babasıyla. sesimi duymayınca daha çok tekmeliyo sanki...
ay hızle heyecanlar artıyor. bugün bir arkadaşım sezeryanla doğum yapacak, ne kadar heyecanlı...

canım gözün aydın dediğin gibi insan bebişi görünce ne soracağını unutuyo heyecan yapıyoruz

canım geçmiş olsun üzülme benim arkadaşada aynısını dediler 4 tane kanpıhtısı var dediler eriyeceğinide dediler bebek 20 günlük oldu allaha şükür sağlığı yerinde üzülme hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

OHHH NE GÜZEL ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KIZ KAYNANA OLCAN NE GÜZEL:dance:

canim cok geçmiş olsun umarim kötü bişey cikmaz

günaydın arkadaşlar umarım hekesin haftasonu çok güzel geçmiştir.
zerencim canım çok geçmiş olsun.bence üzülme canım çok diyolar böylee ama sağlıklı olcak bebğin hiç merak etme.rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.
goldgelb canım hayırlı uğurlu olsun.erkekler yine kızları katladı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…