- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.461
slm canım bebeğin hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonda cd kaydını isteyecek misin ağustosun 2si gibi bende gideceğim istemeyi düşünüyorum her yerde veriyorlarmı acabaCADIARZUa.s.herkse güzel haftasonları tatlı anneler..
baya yorucu geçiyor benim haftasonum.
ama tatlı yorgunluklar hepsi de..
dün kızımın oda takımı geldi.
öyle güzel öyle büyük bir takım almışız ki..
Allahım iyi günlerde kullanabilmeyi naisp etsin inş..
Fotoğraflarını çektim.
yarın koyarım inş..
Bir de yarın ayrıntılı ultrasonum var.
dua edin bana,inş cok güzel neticelerde dönerim..
hepinizi bol bol öpüyorum...
slm canım bebeğin hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonda cd kaydını isteyecek misin ağustosun 2si gibi bende gideceğim istemeyi düşünüyorum her yerde veriyorlarmı acabaCADIARZUa.s.
gunaydin kızlar
bebişin cinsiyeti belli oldu erkekmiş bagdas kurmuş bizim ki bayagı zor gosterdi ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz, herşey yolundaymış çok şükür ama ben boyunu kilosunu sormayı unuttum geneinsan heyecandan n'aptığını şaşırıyor valla :dance:
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün hava güzel serin yani
herkeze günaydın
kızlar c.tesi doktordaydım bebeğimin kafatasında 2 kanpırtısı buldular olmaması gereken bişeymiş 3 test yaparız derken doktorum 4 lü yapalım ama hemen dedi çok üzüldüm birde bu hafta 2 usg makinasına gireceğim çok korkuyor ve üzülüyorum fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim berbat hissediyorum dua edip duruyorum
canım bu konuda hiç bişey bilmiyorum. İnşallah problem yoktur. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut.
gunaydin kızlar
bebişin cinsiyeti belli oldu erkekmiş bagdas kurmuş bizim ki bayagı zor gosterdi ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz, herşey yolundaymış çok şükür ama ben boyunu kilosunu sormayı unuttum geneinsan heyecandan n'aptığını şaşırıyor valla :dance:
herkeze günaydın
kızlar c.tesi doktordaydım bebeğimin kafatasında 2 kanpırtısı buldular olmaması gereken bişeymiş 3 test yaparız derken doktorum 4 lü yapalım ama hemen dedi çok üzüldüm birde bu hafta 2 usg makinasına gireceğim çok korkuyor ve üzülüyorum fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim berbat hissediyorum dua edip duruyorum
gunaydin kızlar
herkeze günaydın
iyiyiz elifcim sen nasılsın?haftasonu nasıl geçti?
"tşk iyi geçti hafta sonum yani süperdi korkularımı yendim artık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?