2008 Aralık Anneleri

ya benim doktorum benden hiç test istemedi uclu test filan sizler istesede istemesede yaptırıyomusunuz

watergrill ikili test zamanın geçti zaten 11-14 arası idi sanırım 3 lü test içide son zamanların hatta geçmiş bile olabilir tyestleri dr umuz kendisi belirledi hep zamanlarını.nası dr mus senınki mesela 20,haftada senın tetanoz asısı olman lazım hemen bağlı olduğun sağlık ocağına git ve en azından bunları kaçırma derim benCADIARZU

aynı gün aynı saattte hemde
bana kolaylık olsun aynı güne verelim demişlerdi
arar sorarım artık
aç karnına çikolata mı yesem acep:roflol:inşallah sorun çııkmaz cuma gnü çekilecek

ya tetanoz 18 gun sonra olucakmısım ama teste gerek yok dedi bana ama herkes yaptırdıgı için bende yaptırsam mı diye merak ettim daha 18 haftalık 20 hafta olmadı uclu test 22. haftaya kadar yapılıyomus diye biliyorum

canım 3 lü test 20 haftaya kadar yapılıyor doktorum öyle demişti ama testler için doktorun gerek görmemiştir endişe etme mesela benimde tetanoz iğnemi doktor hiç bahsetmedi son gittiğimde 20 haftama giriyordum

bhk!

canım SMA'dan hediyen geldimi? bana daha gelmedi ama gelen arkadaşlar var, sapsarı peluş ördek gelmiş. büyükçe, çok güzel bişey :)

ben yinede yaptırsam doktoruma ayıp olmaz dimi degişik bi adam surekli bana fıkralar hikayeler anlatıp bilmeceler soruyo

ben yinede yaptırsam doktoruma ayıp olmaz dimi degişik bi adam surekli bana fıkralar hikayeler anlatıp bilmeceler soruyo

benim doktorumda hiç bahsetmemişti aşıdan, ben burdaki arkadaşlardan öğrendim. sordum doktoruma 5. ayda yapılacak dedi. şu an beşinci ayın içindeyim. bir dahaki gidişimde hatırlatacağım doktora. yapar herhalde!

bhk!

canım SMA'dan hediyen geldimi? bana daha gelmedi ama gelen arkadaşlar var, sapsarı peluş ördek gelmiş. büyükçe, çok güzel bişey :)

kız demeee!

yok walla daha gelmedi bana.
hatta ben mail bile attım ne zaman gelecek diye ama ses cıkmadı..
beklemedeyim şakkıdı

ben doktora son gidişimde sordum bu tetanoz aşısı işini.
5.aydan sonra dedi banaCADIARZU

ii bakalım bugun baya stresliyim acıkcası gece ruyamda dusuk yaptıımı gordum bebeşimde hissediyo heralde acaip derecede kıpırdıyo canımı yakıyo bazen

kız demeee!

yok walla daha gelmedi bana.
hatta ben mail bile attım ne zaman gelecek diye ama ses cıkmadı..
beklemedeyim şakkıdı

çok şeker bişey, ben bi kendime bide annem adına kazandım, ikizlerimin ilk oyuncakları olacak :)

daha dün gelmeye başlamış canım, bugün yarın gelir bizede :)

çok şeker bişey, ben bi kendime bide annem adına kazandım, ikizlerimin ilk oyuncakları olacak :)

daha dün gelmeye başlamış canım, bugün yarın gelir bizede :)

ohoh süper yaa...
çok sevindim..
benim kızımında ilk oyuncağı olacak inş :icecream:

arkadaşlar ben hem özel bir dr a hem de üniversiteden bir hocaya gidiyorum. her ikiside tetanoz aşısından bahsetmedi. bildiğim kadarı ile 18. hafta aşıların başlaması gerekiyormuş. 20. haftada dr uma sordum. herkes soruyor ama evde doğum yapmadıktan sonra gerekli değil dedi. ben bu tıp drlarından da bişi anlamadımkafamçokkarıştı

dogrusunu tabi doktorlar biliyo ama biz de sonucta hersey eksiksiz olsun istiyoruz kendimiz için deil bebişlerimiz için onlar daha mantıklı bakıyolar olaya heralde

canım tetenoz aşılarını doktorlar değil sağlık ocaklarında ebeler var onlar vuruyo sana aşı takvimi var ona göre gidip aşı oluyorsun ben 19.haftanın içindeyken vuruldum birde 23.haftada vurulcak ondan sonra bebekle bir 3 aşı daha var doktorlara sorunca söylüyorlar canım ama 2'li ve 3'lü testleri doktorlar istiyo muhakkak senin dr bi acayip galiba canım 3 test için geç kalmış sayılmazsın bence hemen dr.konuş ve yaptırt canım[/QUOTE]

canım ben sordum gerek yok dedi doktor ama 3 lu test için yinede bu hafta yaptırıcam galiba eksik bişey kalmasın nolur nolmaz evt doktorum biraz tuhaf ama buralarda en iisi o diyolar olede gorunuyo zaten

biz şimdi 6aya girdiysek 7ye nezman gircez haberi olan varmı?benim kafam karıştı yaaaaa :)))

kız Allah iyiliğini versin.:roflol:
herhalde 25. haftadan sonra 7. aya giriyoruz. bu durumda bizim çocuklar 9 ay 10 gün değil 10 ay sonra doğacaklar :) hafta hesabıyla ay hesabı tutmuyor canım. karıştırma boşuna kafanı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…