- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.521
ya benim doktorum benden hiç test istemedi uclu test filan sizler istesede istemesede yaptırıyomusunuz
ikisi de aynı gün mü ki??CADIARZU
walla bunda aç olursan bebek asla kıpırdamıyor.
hele ki bakmaya uygun bir pozisyonda değilse o zaman kesin git başka zaman gel derler..
ben üstüne çikolatayı yedim bekledim de ancak kendine geldi kuzucum..
aç karnına çikolata mı yesem acep:roflol:
watergrill ikili test zamanın geçti zaten 11-14 arası idi sanırım 3 lü test içide son zamanların hatta geçmiş bile olabilir tyestleri dr umuz kendisi belirledi hep zamanlarını.nası dr mus senınki mesela 20,haftada senın tetanoz asısı olman lazım hemen bağlı olduğun sağlık ocağına git ve en azından bunları kaçırma derim benCADIARZU
ya tetanoz 18 gun sonra olucakmısım ama teste gerek yok dedi bana ama herkes yaptırdıgı için bende yaptırsam mı diye merak ettim daha 18 haftalık 20 hafta olmadı uclu test 22. haftaya kadar yapılıyomus diye biliyorum
ben yinede yaptırsam doktoruma ayıp olmaz dimi degişik bi adam surekli bana fıkralar hikayeler anlatıp bilmeceler soruyo
bhk!
canım SMA'dan hediyen geldimi? bana daha gelmedi ama gelen arkadaşlar var, sapsarı peluş ördek gelmiş. büyükçe, çok güzel bişey :)
benim doktorumda hiç bahsetmemişti aşıdan, ben burdaki arkadaşlardan öğrendim. sordum doktoruma 5. ayda yapılacak dedi. şu an beşinci ayın içindeyim. bir dahaki gidişimde hatırlatacağım doktora. yapar herhalde!
kız demeee!
yok walla daha gelmedi bana.
hatta ben mail bile attım ne zaman gelecek diye ama ses cıkmadı..
beklemedeyim şakkıdı
çok şeker bişey, ben bi kendime bide annem adına kazandım, ikizlerimin ilk oyuncakları olacak :)
daha dün gelmeye başlamış canım, bugün yarın gelir bizede :)
dogrusunu tabi doktorlar biliyo ama biz de sonucta hersey eksiksiz olsun istiyoruz kendimiz için deil bebişlerimiz için onlar daha mantıklı bakıyolar olaya heralde[/QUOTE
canım tetenoz aşılarını doktorlar değil sağlık ocaklarında ebeler var onlar vuruyo sana aşı takvimi var ona göre gidip aşı oluyorsun ben 19.haftanın içindeyken vuruldum birde 23.haftada vurulcak ondan sonra bebekle bir 3 aşı daha var doktorlara sorunca söylüyorlar canım ama 2'li ve 3'lü testleri doktorlar istiyo muhakkak senin dr bi acayip galiba canım 3 test için geç kalmış sayılmazsın bence hemen dr.konuş ve yaptırt canım
biz şimdi 6aya girdiysek 7ye nezman gircez haberi olan varmı?benim kafam karıştı yaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?