- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.501
güzelim evet avrasya doktor 4 li test yaptır 1 hafta içindede bir eğitim hastanesinde 2 usg ye gir sonuca bakalım ona göre hani karından su alıyorlarya sanırım aminosentez ona karar veririz dedi ama ben 2 gündür berbatım bu cuma test sonucunu alıcam ALLAH'ım inşaallah sorun çıkmaz
başka bir doktor aslında düşünüyorum ama doktorumdanda şikayetim yok c.tesi nerdeyse 40 dakka benimle ilğilendi ne bileyim kafam darmaduman
ay bu arada ben tebrik edip etmediğimi hatırlayamadım..
oğluşun hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inş goldgelbcim...
tesekkur ederim canım cümlemizin ki... Dört boyutludan sonra için bayagı rahat etmiştir artık ne güzel valla... Betül ismi de çok güzel ismiyle yaşasın inşallah..
Dört boyutlu normal muayneden daha mı pahalı oluyor?
bence daha bitmiyor canım....
yani klasik dört haftadan bile hesaplasak ayları,en az 20. haftanın bitmesi gerekiyor.
ki aylar 4 haftadan fazla...
ne biliyim ben oğluşuma hamile iken kış hamilesi olmama rağmen bi türlü geçmek bilmemişti... şimdi 20.haftamda doldurmuş olsam bile yaz sıcaklarına rağmen ilk 5 ay çabuk geçti sanki...
güzelim evet avrasya doktor 4 li test yaptır 1 hafta içindede bir eğitim hastanesinde 2 usg ye gir sonuca bakalım ona göre hani karından su alıyorlarya sanırım aminosentez ona karar veririz dedi ama ben 2 gündür berbatım bu cuma test sonucunu alıcam ALLAH'ım inşaallah sorun çıkmaz
başka bir doktor aslında düşünüyorum ama doktorumdanda şikayetim yok c.tesi nerdeyse 40 dakka benimle ilğilendi ne bileyim kafam darmaduman
merhaba kızlar bende sağlık ocağından geldim.
tetanoz aşımı oldum ebemin eli çok hafifti.ama şuanda hafiften acıcık acı var.okadarda olur yani.
bide ebe bana 5.ay bitmiş 6nın içindesindedi şok oldummmm :)))))))
bhk canım odanı gördüm çok güzel maşallah
betül ismide çok güzel adıyla büyür inş.
herkeze günaydın
kızlar c.tesi doktordaydım bebeğimin kafatasında 2 kanpırtısı buldular olmaması gereken bişeymiş 3 test yaparız derken doktorum 4 lü yapalım ama hemen dedi çok üzüldüm birde bu hafta 2 usg makinasına gireceğim çok korkuyor ve üzülüyorum fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim berbat hissediyorum dua edip duruyorum
bhk hayırlı olsun odanız çok güzel olmuş
canım ayrıntılı usg için mi çikolata ye dediler tok gel dediler
bana da aç gelin diye yazmışlarda
yoksa başka birşey bu:uhm:
tamam şimdi buldum o benim böbrek usg imiş
iyi de ben aynı anda hem aç hem tok nasıl olacamkafamçokkarıştı
aaayyy bhk kizzz
cok tatli canim yaa
ama iyi yapmamissin canim
sen bu odaya girdikcee gunler gecmezzz
ay bayildimmmŞeniz
allahim hayirlarla kullandirmayi nasip eylesin insallah
........................................................
doktorum bana hiç aç veya tok gel demiyor, ama ben genelde akşam gittiğim için tok gidiyorum, son gittiğimde oğlum parmağını emiyordu ve her seferinde verdiği cd eve gelip ayrıntılı olarak inceliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?