- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.541
kız Allah iyiliğini versin.:roflol:
herhalde 25. haftadan sonra 7. aya giriyoruz. bu durumda bizim çocuklar 9 ay 10 gün değil 10 ay sonra doğacaklar :) hafta hesabıyla ay hesabı tutmuyor canım. karıştırma boşuna kafanı!
canım tetenoz aşılarını doktorlar değil sağlık ocaklarında ebeler var onlar vuruyo sana aşı takvimi var ona göre gidip aşı oluyorsun ben 19.haftanın içindeyken vuruldum birde 23.haftada vurulcak ondan sonra bebekle bir 3 aşı daha var doktorlara sorunca söylüyorlar canım ama 2'li ve 3'lü testleri doktorlar istiyo muhakkak senin dr bi acayip galiba canım 3 test için geç kalmış sayılmazsın bence hemen dr.konuş ve yaptırt canım
ay söylüyorum da inanmıyorlarnaniknanik
ay hesabı 4 haftadan yapılırsa yanlış oluyor işte..
hem bence biz daha 6. aya girmedik..
testler için gerek yok dedi canım
kızlar yaa bana cevap veriiinnn((((
.hakkaten kafam karıştı :1no2:
ebe doğru bilir heralde 6ayın içindeymişizlülülülülülü
düşüncenize benim doğuma yakın sancım başlarmış ben daha doğuma var .dermişimşutarafagitti
çocuk geliyo ben hala zaman var dermişimlülülülülülü
.
bu konuda ne diyorsunz kızlar?10aymı hamile kalcazfisfisfis
bhk cım gözaydın canım ayrıntılı ultrasyona girmişsin herşeyin yolunda olduğuna sevindim bu arada bebişin odasıda çok şirin canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin birde sen 2li veya 3lü testti yaptırdınmı ayrıntılı ultarasyona 20 haftadamı giriliyo ben oğlumda 24 haftalıkken girmiştim
2li 3lü testleri yaptırmadım ben canım..
walla ayrıntılıya da doktor vakti gelmiş dedi girdim yerimseniben
bende 2liyle 3lü testi yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasyona girmek istiyorum :1hug:
ya işte bende o yuzden dr demesede yaptırayım dedim saglıklı diyo ama benim içim rahat etsin istiyorum
insanın içi çok rahatlıyor canımcım..
kesin gir sen de...
yani sonuçta sende emin ol sonra dr demedim ben bişey der sende elindeki kayitlari gösterirsin tek sağlikli olsunlarda allahtan başka bişey istemeyiz
kızlar durup dururken sol ayağım aağrı girdi kalçamdan doğru.şiddetli değil,hafiften.korktum bende ya.allahım sağ sağlim bir doğursak ya.zaman geçmiyor,yoksa ben herşeyden korkup efamlı olcam ya.zaten öyleyim de.bişi olmaz dimi,ağrıyabilir de yani insanız sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?