2008 Aralık Anneleri

ay söylüyorum da inanmıyorlarnaniknanik

ay hesabı 4 haftadan yapılırsa yanlış oluyor işte..
hem bence biz daha 6. aya girmedik..

canım ben sordum gerek yok dedi doktor ama 3 lu test için yinede bu hafta yaptırıcam galiba eksik bişey kalmasın nolur nolmaz evt doktorum biraz tuhaf ama buralarda en iisi o diyolar olede gorunuyo zaten[/QUOTE]

aşı içinmi gerek yok dedi testler içinmi tam anlayamadım

ay söylüyorum da inanmıyorlarnaniknanik

ay hesabı 4 haftadan yapılırsa yanlış oluyor işte..
hem bence biz daha 6. aya girmedik..

hakkaten kafam karıştı :1no2:
ebe doğru bilir heralde 6ayın içindeymişizlülülülülülü
düşüncenize benim doğuma yakın sancım başlarmış ben daha var dermişimşutarafagitti
çocuk geliyo ben hala var dermişimlülülülülülü

.
bu konuda ne diyorsunz kızlar?10aymı hamile kalcazfisfisfis

.
bu konuda ne diyorsunz kızlar?10aymı hamile kalcazfisfisfis

kız yazdık yaaaa..
git bir takvim incele,daha iyi anlıcaksın..
her ay 4 hafta değildir.
mesela bu temmuz ayı 5 hafta gibi...

bu yüzden 4 hafta dolunca 1 ay da dolmuş olmuyor.
e bu yüzden doktorlar ay hesabı yapmıyor işte...

bhk cım gözaydın canım ayrıntılı ultrasyona girmişsin herşeyin yolunda olduğuna sevindim bu arada bebişin odasıda çok şirin canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin birde sen 2li veya 3lü testti yaptırdınmı ayrıntılı ultarasyona 20 haftadamı giriliyo ben oğlumda 24 haftalıkken girmiştim

2li 3lü testleri yaptırmadım ben canım..

walla ayrıntılıya da doktor vakti gelmiş dedi girdim yerimseniben

kızlar durup dururken sol ayağım aağrı girdi kalçamdan doğru.şiddetli değil,hafiften.korktum bende ya.allahım sağ sağlim bir doğursak ya.zaman geçmiyor,yoksa ben herşeyden korkup efamlı olcam ya.zaten öyleyim de.bişi olmaz dimi,ağrıyabilir de yani insanız sonuçta dimi

endiselenme canım agrılar normaldır cok siddetlenirse doktorunu ararsın o agrı kesici bişiler solucektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…