2008 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar herkesea.s.

ben de şimdi hastaneden geldim.
ayrıntılı ultrasona girdim bu sabah.
Herşeylerine baktılar,organlarını kontrol ettiler.
Hepsi sapasağlam ve normal maşallah
kız olduğunu bir kez de o teyit etti jeyyar

Çok içim rahatladı..
Allah hepimizin bebeklerini korusun canlarım..
birazdan bebek odamızın resimlerini de koyucam:icecream:

Son düzenleme:

çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün.

ayrıntılı dediğin 2 usg mi? nasıldı? renklimiydi. çok merak ediyorum benim randevumda 6 ağustosta. uzun sürdümü muayene?

prensesin odasınıda merakla bekliyoruz :dance:

ya ultrason açıkçası benim beklediğim gibi değildi..
ben de cok merak ve heyecanla gitmiştim.
normal ultrasona göre biraz daha gelişmiş bir cihaz ve görüntü biraz daha net tabi ki...

muayeneye zaten tok gelin demişlerdi.
girmeden önce de çikolata yiyin,biraz merdiven çıkıp gelin dediler:)
bilin bakalım niyelülülülülülü

bebek enerji alsın da kıpırdasın hareket etsin diye.

tabi 10 dk.da çikolata kana biraz zor karışacağı için bebek biraz hareketsizdi.
kalktım,biraz daha yürüyün 10 dk sonra devam edelim dedigamyoncuiremsu

Sonra Allahtan bebeğim kıpır kıpır oldu da gördük herşeyi net şekilde.
yarım saat falan sürdü...

slm arkadaşlar,bir kaçlük kısa tatilden sonra sağ salim evimize döndük çok şükür.Az biraz kaynatmamışsınız hatunlar oku oku bitmiyo muhabbet tonla maşallah:) bu arada golgelb oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım ayrıca zerencim sanada çok geçmiş olsun ama bende bir kaç kişiden benzer şikayetler duymuştum kötü bişey olmamıştı üzme kendini...
bhk bende ayrıntılı ultrasona gircem sorunsuz geçirdiğine sevindim cd ye çektilermi? ve ayrıntı derken 4 boyutlu usg miydi yani detaylar normale göre fazlamıydı diye merak ediyorum?

yok ya canımcım öle dört boyutlu renkli vs değildi walla..
cdye de cekiyormusunuz diye sormadık heyecandan..
öle gecti gitti..
sağlıklı olsunda gerisini geçtim.
sadece daha fazla fotoğraf verdiler işte bu sefer..

canım orayada yazdım, burayada yazayım :) çok güzel olmuş prensesimizin odası. güzel günlerde kullansın.
dediğin gibi şimdi daha bir sabırsız olursunuz :sm_cool:
o uyku setini cibinliği falan kaldıracaksın dimi, tozlanmasın sonra a.s.

bhk prensesin odası süper olmuş, darısı başımıza. ben hala kararsızım... hayırlısı artık

Zeren merhaba sonuçta aminosentezi yaptı mı doktor? Sen Avrasya hospitala mı gidiyorsun? Bence moralini hiç bozma doktorlar temkinli olmak adına boyle konuşup bizleri üzebiliyor, bir doktora daha gorunmek istemez misin?

merhaba kızlar.bugün zor uyandım,gece uyumakta zorluk çekiyorum.

zerenciğim canım karamsar olma,içini ferah tut.dualarımız seninle,üzme kendini hemen bebeğinide üzersin.çok geçmiş olsun canım.inş.hayırlı haberlerinle gelirsin yaa.

bhkciğim canım gözün aydın hadi.bebişini net gördün demek.bide okadar abartıldığı kadar değil demekki şu ultrason.teyzesi yer onu yer.

goldgelb canım gözün aydın.bir tosunumuz daha geliyor.:sm_cool:bende üçlü testimin sonucu gelsin hemen gidicem.rabbim herkesin yanında olsun.sizleri seviyorum

walla eşim hiç belli etmiyordu ama şu an benden hevesli görünüyor ve en azından bu süre kaldırtacağını zannetmiyorum :1no2:

sürekli siler süpürürüm artık odayı:1rolleyes:

Zeren merhaba sonuçta aminosentezi yaptı mı doktor? Sen Avrasya hospitala mı gidiyorsun? Bence moralini hiç bozma doktorlar temkinli olmak adına boyle konuşup bizleri üzebiliyor, bir doktora daha gorunmek istemez misin?

ben de kesinlikle katılıyorum goldgelbe zerencim..
bir doktora daha mutlaka görün.

tatlı uykucum benim :1hug:

bu ultrason olayı bazı görüntüleme merkezlerinde daha farklı olabiliyor galiba.
hani renkli fazla boyutlu vs gibi..
bize bölesi denk geldi..:smiley-cool:

Son düzenleme:
kızlar merak ettiğim bişey var ben şimdi 19 haftamı bitirmek üzereyim şu durumda 5.ayım bitiyormu yani? dün arkadaşlarla bunun muhabbeti vardı şu durumda 6. ayamı giriyorum ben yani? ne çabukkk inanamadım sizlerede sormak istedim ..

kızlar ogluşum için iyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim...
Betul'un odası çok guzel olmuş annesi bayıldım vallahi :teytey:

güzelim evet avrasya doktor 4 li test yaptır 1 hafta içindede bir eğitim hastanesinde 2 usg ye gir sonuca bakalım ona göre hani karından su alıyorlarya sanırım aminosentez ona karar veririz dedi ama ben 2 gündür berbatım bu cuma test sonucunu alıcam ALLAH'ım inşaallah sorun çıkmaz
başka bir doktor aslında düşünüyorum ama doktorumdanda şikayetim yok c.tesi nerdeyse 40 dakka benimle ilğilendi ne bileyim kafam darmaduman

bence daha bitmiyor canım....
yani klasik dört haftadan bile hesaplasak ayları,en az 20. haftanın bitmesi gerekiyor.
ki aylar 4 haftadan fazla...

ay bu arada ben tebrik edip etmediğimi hatırlayamadım..
oğluşun hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inş goldgelbcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…