- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.481
:lepi::lepi::lepi:
tebrikler
jeyyarjeyyar
Günaydın kızlar herkesea.s.
ben de şimdi hastaneden geldim.
ayrıntılı ultrasona girdim bu sabah.
Herşeylerine baktılar,organlarını kontrol ettiler.
Hepsi sapasağlam ve normal maşallah
kız olduğunu bir kez de o teyit etti jeyyar
Çok içim rahatladı..
Allah hepimizin bebeklerini korusun canlarım..
birazdan bebek odamızın resimlerini de koyucam:icecream:
çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün.
ayrıntılı dediğin 2 usg mi? nasıldı? renklimiydi. çok merak ediyorum benim randevumda 6 ağustosta. uzun sürdümü muayene?
prensesin odasınıda merakla bekliyoruz :dance:
slm arkadaşlar,bir kaçlük kısa tatilden sonra sağ salim evimize döndük çok şükür.Az biraz kaynatmamışsınız hatunlar oku oku bitmiyo muhabbet tonla maşallah:) bu arada golgelb oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım ayrıca zerencim sanada çok geçmiş olsun ama bende bir kaç kişiden benzer şikayetler duymuştum kötü bişey olmamıştı üzme kendini...
bhk bende ayrıntılı ultrasona gircem sorunsuz geçirdiğine sevindim cd ye çektilermi? ve ayrıntı derken 4 boyutlu usg miydi yani detaylar normale göre fazlamıydı diye merak ediyorum?
bu da kızımın odasının ilk hali teyzeleri..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3366410#post3366410
ama şunu söyliyim,kesinlikle oda yapıldıktan sonra beklemek daha da zorlaşıyor.
feci havaya girdik eşimle oda da olunca.
her odadnın önünden geçişimizde muhakkka bi bakıyoruzjeyyar
çok komik halimiznaniknanik
canım orayada yazdım, burayada yazayım :) çok güzel olmuş prensesimizin odası. güzel günlerde kullansın.
dediğin gibi şimdi daha bir sabırsız olursunuz :sm_cool:
o uyku setini cibinliği falan kaldıracaksın dimi, tozlanmasın sonra a.s.
Zeren merhaba sonuçta aminosentezi yaptı mı doktor? Sen Avrasya hospitala mı gidiyorsun? Bence moralini hiç bozma doktorlar temkinli olmak adına boyle konuşup bizleri üzebiliyor, bir doktora daha gorunmek istemez misin?
merhaba kızlar.bugün zor uyandım,gece uyumakta zorluk çekiyorum.
bhkciğim canım gözün aydın hadi.bebişini net gördün demek.bide okadar abartıldığı kadar değil demekki şu ultrason.teyzesi yer onu yer.
Zeren merhaba sonuçta aminosentezi yaptı mı doktor? Sen Avrasya hospitala mı gidiyorsun? Bence moralini hiç bozma doktorlar temkinli olmak adına boyle konuşup bizleri üzebiliyor, bir doktora daha gorunmek istemez misin?
kızlar merak ettiğim bişey var ben şimdi 19 haftamı bitirmek üzereyim şu durumda 5.ayım bitiyormu yani? dün arkadaşlarla bunun muhabbeti vardı şu durumda 6. ayamı giriyorum ben yani? ne çabukkk inanamadım sizlerede sormak istedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?