2008 Aralık Anneleri

bende aynen senin gibi dusunuyorum bi oda takımı cizicem kullanabileceim gibi cok sade sole cocuk odası genc odası tarzı bişey olsun diyorum marangoza yaptırcam. bi tek odayı maviye boyamayı planlıyorum oda sinekleri uzak tutuyomus bebegi rahatlatıyomus diye

insanları rahatlatığını biliyorum ama sineklerden uzak tuttugunu bilmiyordum eee biz napcaz bizimki kız bizde pembe yapcaktık

gunaydın kızlar,
bebişinin hareketlerini hissedemeyen bir ben kaldım herhalde:a015:
kendimi çikolataya yatıracagım yakında...

ballim ya senin dogum 15 aralıkmıs bende gecen doktora gittim benimkide 15 aralıkmıs ya mahsuru yoksa senin sat hangi gun ogrenebilirmiyim hatırlıyosan

14 mart canım sezeryan olacağım için 15 aralık ı tercih etim çünki benim doğumgünüm kızımla aynı gün doğmak istedim Allah nasip ederse

ya kızlar bende tam net hissetmiyorum yine içimde döndüğünü hareket ettiğini biliyom anlıyom yani ama elle hissetmiyom aslında erken hissetmem lazımmış 2. olduğu için ama bizimki tembel kız olacak heralde

14 mart canım sezeryan olacağım için 15 aralık ı tercih etim çünki benim doğumgünüm kızımla aynı gün doğmak istedim Allah nasip ederse

ya benimki 16 mart adım gibide eminim ama banada doktor 15 aralıkta dogacak dedi banada biraz erken geldi sezeryan olmasaydın hangi gun olacaktı onuda soledimi doktorun :sm_confused:

günaydın kızlar, içimi rahatlattınız heee,

18+5 olduk hala kızlarımı hissedemiyorum. moralim bozulmaya başlamıştı artık. demek sizde hissetmiyorsunuz. e normal o zaman!

kızlar bende bebeğimin hareketlerini hissedemiyorumsenağlama

kızlar bence eger balkonunuz musaaitse rahat uzanacaınız bi yer hazırlayın bebeginizi gunese cıkarın ısıga gercekten duyarlı oluyo bebekler bi yarım saate hissedersiniz bence bide en cok aksamları kıpırdıyo benim oglum yataga yattıım zaman bide ole o sıra deneyin hissetmeyi:1rolleyes:

endişelenmene gerek yok canım dr lar 18 haftayla ya 21 yada 23 haftaya kadar hissedebilirlermiş yani sende anormal bi durum yok bak 1 hafta içinde kesin hissedersin

canım biliyorumda hani ilk gebelikte geç hissedersin falan diyorlar ama ben hissetmek istiyorum
birde akşam sizede oldumu bilmem göbek deliğimden aşağıya bir ağrı girdi ALLAH'tan kısa sürdü acayip birşey sordum yer açıyor kendine dediler ama yani o an doğumu düşündüm ALLAH hepimize yardım etsin gerçi ben herşeye rağzıyım kızımı hayırlısıyla sağsalim doğurayımda acı falan unuttum artık
ALLAH hepimize yardım etsin

21 aralık dedi dr adetine 7 gün eklicen çıkan tarih ten 3 ay geri yani sanada 23 aralık çıkıyo cnm

iste bende ole tahmin ediyodum ama dr 15 aralık dedi hayırlısı artık ne diyim ki yani adam bana sat ne diye sormadı bile artık bebegim kilosuna santimine gore ultrason makinesi hesaplıyodur belkide

ben cok erken hissettim hareketlerini herkez o zaman erkek dedi ama benim calışkan bir kızım olcak galiba sürekli hareket halinde:lepi:

endişelenmene gerek yok canım dr lar 18 haftayla ya 21 yada 23 haftaya kadar hissedebilirlermiş yani sende anormal bi durum yok bak 1 hafta içinde kesin hissedersin

inşallah canım yaaa. akşamları yemekten sonra uzanıyorum elim hep karnımda ama ikisindede çıt yok. tatlı falanda yiyorum ama. inşallah çok bekletmez kızlarım beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…