K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.601
sorma güzelim, heyecan yerine endişeye bırakmaya başladı bende. korkuyorum bu kızlar niye hareket etmiyor diye. doktorumu arayıp sprsam diye düşünüyordum ama normalmiş. sizleride okuyunca rahatladım biraz.
ya kızlar bende 3 4 gündür baş ağrısı var sabah yine baş ağrısıyla kalktım acaba neden sizlerde oluyomu bide mide yanmalarım başladı bebek saçlanmaya başlıyo derler eskiler dr kabul etmiyo ama
maşallah zeynepcim senin prenses hareketli. bide kızlar çok geç hareket eder derler!
sorma paranoya oluşacak zaten bende birde doktor bişeyler dedikçe çıldırıyorum
şöyle uyusam uyansam ve bebeğim doğmuş olsa demeye başladım şu son 18 haftayı bir çırpıda geçirmek istiyorum
canım doktorunun dedikleri seni rahatsız ediyosa bence deiştirmeyi dusunsen ii edersin gercekten doktorun sana nasıl davranıyo bilmiyorum ama sende pek moral bırakmıyo galiba
ya kızlar bende 3 4 gündür baş ağrısı var sabah yine baş ağrısıyla kalktım acaba neden sizlerde oluyomu bide mide yanmalarım başladı bebek saçlanmaya başlıyo derler eskiler dr kabul etmiyo ama
günaydın kızlar nasılsınız ben uykusuzum hiç uyuyamıyorum şu cuma bir gelse
canım doktorum branşında uzman biri o konuda sorun yok ayrıca benimlede ilğili ama işte bebeğimle ilğili şu kafatasında 2 kan pırtısı var incalemeliyiz deyince elimde değil üzülüyorsun oda işini yapıyor ama üzülüyor insan kimseninde suçu yok ALLAH ne yazdıysa onu göreceğiz herşeyin hayırlısı
son 15 gündür ne ağrım var ne acım çok şükür ama asla uyuyamıyorum ben yaa neden böyle oldum gecede belki 15 kez uyanıpo dolanıyorum ve sabah 5-6 sularında uyanıp bidaha uyuyamıyorum bu durum çok moralimi bozuyo gunlerdir.hatta akşam oturdum ağladım sinirden sizlerdede oluyomu :1no2:
son 15 gündür ne ağrım var ne acım çok şükür ama asla uyuyamıyorum ben yaa neden böyle oldum gecede belki 15 kez uyanıpo dolanıyorum ve sabah 5-6 sularında uyanıp bidaha uyuyamıyorum bu durum çok moralimi bozuyo gunlerdir.hatta akşam oturdum ağladım sinirden sizlerdede oluyomu :1no2:
sorma paranoya oluşacak zaten bende birde doktor bişeyler dedikçe çıldırıyorum
şöyle uyusam uyansam ve bebeğim doğmuş olsa demeye başladım şu son 18 haftayı bir çırpıda geçirmek istiyorum
Ben Cumartesi doktora sordum çünkü ne zaman doktora gitsem bu bebiş çok hareketli rahat vermeyecek size diyordu o zaman sordum neden hareketlerini hiç hissedemiyorum diye en erken 18. hafta bittikten sonra hissedersin dedi...
Bu da beni biraz rahatlattı. Daha evvel hissedenlere ne mutlu!
Ben Cumartesi doktora sordum çünkü ne zaman doktora gitsem bu bebiş çok hareketli rahat vermeyecek size diyordu o zaman sordum neden hareketlerini hiç hissedemiyorum diye en erken 18. hafta bittikten sonra hissedersin dedi...
Bu da beni biraz rahatlattı. Daha evvel hissedenlere ne mutlu!
ya kızlar peki aranızda sigara kullananlar varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?