2008 Aralık Anneleri

sorma güzelim, heyecan yerine endişeye bırakmaya başladı bende. korkuyorum bu kızlar niye hareket etmiyor diye. doktorumu arayıp sprsam diye düşünüyordum ama normalmiş. sizleride okuyunca rahatladım biraz.

sorma paranoya oluşacak zaten bende birde doktor bişeyler dedikçe çıldırıyorum
şöyle uyusam uyansam ve bebeğim doğmuş olsa demeye başladım şu son 18 haftayı bir çırpıda geçirmek istiyorum

ya kızlar bende 3 4 gündür baş ağrısı var sabah yine baş ağrısıyla kalktım acaba neden sizlerde oluyomu bide mide yanmalarım başladı bebek saçlanmaya başlıyo derler eskiler dr kabul etmiyo ama

ya kızlar bende 3 4 gündür baş ağrısı var sabah yine baş ağrısıyla kalktım acaba neden sizlerde oluyomu bide mide yanmalarım başladı bebek saçlanmaya başlıyo derler eskiler dr kabul etmiyo ama

baş ağrısı tansiyondan olurmuş doktorum dedi bu aralar olur demişti mide yanmasını saçlanıyor olayını benim doktorda kabul etmedi vitaminlerle ilgili bir durummuş
ayrıca bir sıvının yemek borusuna kaçması olayıymış sanırım hatırladığım

şöyle uyusam uyansam ve bebeğim doğmuş olsa demeye başladım şu son 18 haftayı bir çırpıda geçirmek istiyorum

canım doktorunun dedikleri seni rahatsız ediyosa bence deiştirmeyi dusunsen ii edersin gercekten doktorun sana nasıl davranıyo bilmiyorum ama sende pek moral bırakmıyo galiba

:uhm::uhm::uhm:
kızlar yardım edin yarın 2 usg ye gireceğim nasıl birşey nasıl gitmeliyim nasıl yapılıyor bilen arkadaşlar yardım lütfen lütfen :uhm:

canım doktorunun dedikleri seni rahatsız ediyosa bence deiştirmeyi dusunsen ii edersin gercekten doktorun sana nasıl davranıyo bilmiyorum ama sende pek moral bırakmıyo galiba

canım doktorum branşında uzman biri o konuda sorun yok ayrıca benimlede ilğili ama işte bebeğimle ilğili şu kafatasında 2 kan pırtısı var incalemeliyiz deyince elimde değil üzülüyorsun oda işini yapıyor ama üzülüyor insan kimseninde suçu yok ALLAH ne yazdıysa onu göreceğiz herşeyin hayırlısı

valla saclanıyomu bilmeme ama lanugo adı verilen tuylerle kaplanmaya baslıyomus bebişlerin vucudu onun etkisi olabilirmi acep

günaydın kızlar nasılsınız ben uykusuzum hiç uyuyamıyorum şu cuma bir gelse

son 15 gündür ne ağrım var ne acım çok şükür ama asla uyuyamıyorum ben yaa neden böyle oldum gecede belki 15 kez uyanıpo dolanıyorum ve sabah 5-6 sularında uyanıp bidaha uyuyamıyorum bu durum çok moralimi bozuyo gunlerdir.hatta akşam oturdum ağladım sinirden sizlerdede oluyomu :1no2:

haklısın canım hayırlısı artık yine cok gecmiş olsun canım en kısa zamanda hersey gonlunce olur umarım a.s.

canım ben test sonucu yüzünden gerginim ondan birde tuvalete kalma sorunu uyanmama neden oluyordu senin kadar normalde uykusuzluk çekmedim doktoruna sorarmısın
birde ağlama sanada bebişinede yazık tatlım

al benden de o kadar bende bütün gece ayaktayım elimde yastık geziyom gece 3te yada 4 kalkıyom 2 saat uyuyamııyorum offf sıkılmaya başladım sabahları sersem gibi oluyorum :çok üzgünüm:

Ben Cumartesi doktora sordum çünkü ne zaman doktora gitsem bu bebiş çok hareketli rahat vermeyecek size diyordu o zaman sordum neden hareketlerini hiç hissedemiyorum diye en erken 18. hafta bittikten sonra hissedersin dedi...
Bu da beni biraz rahatlattı. Daha evvel hissedenlere ne mutlu!

kızlar geçen gün hastanedeydim içeriden bi bağırma sesi geldi bi de baktım ki doğumhanenin önünde duruyorum :1shok: çok korktum kızlar nasıl kaçacağımı şaşırdım oradan kafamçokkarıştı allah hepimize kolaylıklar versin inş.senağlama

Son düzenleme:

goldgelb erkekler daha erken hissettirirmiş kendini senin oğlan keyfine düşkün galiba biraz tembel cıkmış belki hissediyorsundur ama başka şeylere yorumluyo olabilirmisin acaba

ben arada seğirmeler hissediyorum:1shok:ilk hissettiğimde şok oldum
1-2 gündür düzensiz oluyor sürekli değil
inşallah yakında tekmelerini de hissederim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…