E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.641
lilyumcum ikinci oglunmu bu
arada farklilik varmii
yaa ben catliycam daha cok var cinsiyetini ogrenmeyee
lilyum sende mi avrasya hospital'a gidiyordun?
bir de ben senin takvimini son adet tarihine göre yapmıştım.O yuzden sana geriymiş gibi geliyor.. Bir de mavi yapmışım :smiley-cool:
kızlar hadi bi istatistik yapalımmı...çin takvimini bi denermisiniz sizlerde bakalım doğruluk payı neymiş?
merhaba ilkimim
canim inan bosuna evhamlaniyosun
ben bir haftadir bebisimin hareketlerini rahat bi sekilde alabiliyorumm
sende bu durum nasil
inan bitanem hareketleri alinca kocaa bi yuk kalkiyorr
soylee bir parca cikolata yada sutlu cikolata ic sirt ustu uzan
karnini hemdinle hem gozetle
bu muthis biseyy suan oturdugum yerden bile alabiliyorum
yaa buarada senin dr cinsiyet hakkinda bi tahmin yapmadimi sanaa:uhm:
orkide bulantın çokmu yada bebişini karnının hangi tarafında hissediyorsun ?batıl inançlarla senin bebişin cinsiyetini bulalımmı:))) çin takvimine bakmaya ne dersin.... benimki tuttu
lilyum yaa sana bişey sorcam..
hani sen önceki hamileliğinde bi sürü kilo aldım diyordun ya,sonra da vermişsin hepsini..
peki vücudunda çok bozulma oldu mu?
ben de hızlı kilo almaya başladım da dün baya bir moralim bozuldu.
eşim verirsin diyor ama sonuçta eski hale geridönmek de bir marifet yani...
orkide bulantın çokmu yada bebişini karnının hangi tarafında hissediyorsun ?batıl inançlarla senin bebişin cinsiyetini bulalımmı:))) çin takvimine bakmaya ne dersin.... benimki tuttu
orkidecim bu defaki kız erkek değil..... fark değilde his bazında inan ilk günlerde hissetmiştim bunu ama her zaman savunduğum şey kız yada erkek gerçekten çok çok önemli değil daha önemlisi klişe bir söz olacak ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması bence. Çünkü erkek olsaydıda benim için yıkım olmayacaktı ama benim kız kardeşim yok dolayısı ile sevindim tabii...
Allah tamamına erdirsin inşallah canım hepimizi...
lilyumcum ben denedim bütün testleri cin takvimi yorumcuda annelerimin yapmış olduğu birtakım şeylerde hepsinde erkek cıkmıştı ama dr kız diyo belli olmuyo ama şunu anladım eger hamilelikte cok bulantı oluyorsa kız oluyo :dance:[/
zeynapcim batıl inanç işte bazen tutuyor bazen tutmuyor..
takvimin mavide ondan dedim canim yaaşutarafagitti
yok ilkimcim cok sukur artik tavuk yiyebiliyorumm
etten tiksinmedim zatenn
severek yedimm
tatliya dustum su siralar bende catliyorum meraktann
canım ben tastamam 32 kilo ile doğuma gitmiştim eve döndüğümde 10 kilosu doğumda gitmişti ve üzerimde 22 kilo yük:bbo:kalmıştı ve ben o dönemlerde bu duruma fazlası ile takılıp yemek yememeye başlamıştım ,sezaryan doğum yaptığım için zaten az olan sütüm bu üzüntü ve iştahsızlıktan dolayı tamamen bitmişti ve oğlumu mamalarla büyütmek zorunda kalmıştım.
Kilo vermek konusuna gelinece bekarlığımdaki kiloma geri döndüğümde vücudumda hiç bir fark yoktu canım.. bence bunu sağlamak için sadece diyetle değil sporda yapmak şart..
ama ben çok hamur tatlısı yiyordum bir de o dönem yaş daha küçük ilk çocuk cahillikte var tabii sanki kilo alınca bebek sağlıklı almayınca tersi olacakmış gibi geliyordua.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?