2008 Aralık Anneleri

lilyumcum ikinci oglunmu bu
arada farklilik varmii
yaa ben catliycam daha cok var cinsiyetini ogrenmeyee

bence sizlerde doktorunuz farklı bişey söyler ise mutlaka başka bir hekimin de görüşünü alıp sonra yapılması gerekeni yapın ayrıca sigara konusu tam bir yeşilciyimdir ben.Sigara kullanan anne adaylarının bebişi daha doğmadan potansiyel astım bronşit adayı olarak dünyaya geldiğinide bilmenizi isterim sevgili tiryaki anneler!!!!

lilyum sende mi avrasya hospital'a gidiyordun?
bir de ben senin takvimini son adet tarihine göre yapmıştım.O yuzden sana geriymiş gibi geliyor.. Bir de mavi yapmışım :smiley-cool:

lilyumcum ikinci oglunmu bu
arada farklilik varmii
yaa ben catliycam daha cok var cinsiyetini ogrenmeyee

orkidecim bu defaki kız erkek değil..... fark değilde his bazında inan ilk günlerde hissetmiştim bunu ama her zaman savunduğum şey kız yada erkek gerçekten çok çok önemli değil daha önemlisi klişe bir söz olacak ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması bence. Çünkü erkek olsaydıda benim için yıkım olmayacaktı ama benim kız kardeşim yok dolayısı ile sevindim tabii...

Allah tamamına erdirsin inşallah canım hepimizi...

lilyum sende mi avrasya hospital'a gidiyordun?
bir de ben senin takvimini son adet tarihine göre yapmıştım.O yuzden sana geriymiş gibi geliyor.. Bir de mavi yapmışım :smiley-cool:

yok canım ama orayıda bi yoklamayı düşünmedim de değil yani:sengözlerimebaksanab
ayrıntılı ultrason için aramıştım.Ben birden fazla hastaneye gidiyorum canım açıyorum net'i hastaneleri ve çalışan doktorların secerelerini araştırıyorum çünkü bu devirde her doktora güvenmiyorum ben belki pimpiriklik belki gerçek ama biraz detaycıyım galiba:1rolleyes:
evet takvim usg sonuçlarına göre geride kalmış ayrıca neresini mavi yapmışım anlamadım canım sen ne dediysen onu yaptığımı sanıyodum ben:1shok:

orkide bulantın çokmu yada bebişini karnının hangi tarafında hissediyorsun ?batıl inançlarla senin bebişin cinsiyetini bulalımmı:))) çin takvimine bakmaya ne dersin.... benimki tuttu

merhaba canlarım...
nasılsınız..
herkes iyidir inş..
ben de bugün baya bi dinlendim,uyudum..
6da kalkmaktan yorgun düşüyorum galiba,arada bir kaçamak yapıyorum:)

kızlar hadi bi istatistik yapalımmı...çin takvimini bi denermisiniz sizlerde bakalım doğruluk payı neymiş?

lilyum yaa sana bişey sorcam..
hani sen önceki hamileliğinde bi sürü kilo aldım diyordun ya,sonra da vermişsin hepsini..
peki vücudunda çok bozulma oldu mu?
ben de hızlı kilo almaya başladım da dün baya bir moralim bozuldu.
eşim verirsin diyor ama sonuçta eski hale geridönmek de bir marifet yani...

lilyumcum ben denedim bütün testleri cin takvimi yorumcuda annelerimin yapmış olduğu birtakım şeylerde hepsinde erkek cıkmıştı ama dr kız diyo belli olmuyo ama şunu anladım eger hamilelikte cok bulantı oluyorsa kız oluyo :dance:

canım benim alllah şükür bende hissediyorum yavrumun hareketlerini.elim hep karnımda inanki,şimdi müzik dinletecem.evet canım çikolata yiyince daha bi hareketliler.2hafta önceye yakın parçalıyordu sanki karnımı dönerken felan.şimdi geçti.bende bu ara kasıklarımda sancı oluyor canım,oyüzden efamlıyım.bu ay 2kere gittik dr.teyzemize göstermedi canım cinsiyetini.yine gidecem de üçlü testin sonucunu bekliyorum.goldgleb ve lora öğrendi.bir biz kaldık canım bee.bulantın nasıl geçtimi canım.ben halen et ve tavuğa dayanamıyorum.nasıl bir tiksinmekse bu.kafamçokkarıştı

yok ilkimcim cok sukur artik tavuk yiyebiliyorumm
etten tiksinmedim zatenn
severek yedimm
tatliya dustum su siralar bende catliyorum meraktann

orkide bulantın çokmu yada bebişini karnının hangi tarafında hissediyorsun ?batıl inançlarla senin bebişin cinsiyetini bulalımmı:))) çin takvimine bakmaya ne dersin.... benimki tuttu

lilyum bende bakmıştım eğer doğru bakabildiysem erkek çıkmıştı.bişi sorcam ben ya,eğer sağ tarafta hissedersek erkekmiş.ben ilk sağ tarafımda hissettim.şimdi yüzüyo maşallah durmuyo ki.ya bbenimde kızım olsa,hayırlısı olsunda bende saçmaladım.dün akşam babamız ben beşik alcam kızıma dedi oda takımı alcam diyince bir tekme attı.gülmekten bir hal olduk yaa.babamız hep kız diyo,erkek ismi bulalım diyorum.hiç endişelenme diyo kzımız olcak diyo.:1shok:

canım ben tastamam 32 kilo ile doğuma gitmiştim eve döndüğümde 10 kilosu doğumda gitmişti ve üzerimde 22 kilo yük:bbo:kalmıştı ve ben o dönemlerde bu duruma fazlası ile takılıp yemek yememeye başlamıştım ,sezaryan doğum yaptığım için zaten az olan sütüm bu üzüntü ve iştahsızlıktan dolayı tamamen bitmişti ve oğlumu mamalarla büyütmek zorunda kalmıştım.
Kilo vermek konusuna gelinece bekarlığımdaki kiloma geri döndüğümde vücudumda hiç bir fark yoktu canım.. bence bunu sağlamak için sadece diyetle değil sporda yapmak şart..
ama ben çok hamur tatlısı yiyordum bir de o dönem yaş daha küçük ilk çocuk cahillikte var tabii sanki kilo alınca bebek sağlıklı almayınca tersi olacakmış gibi geliyordua.s

hadi canim ben yazayim sana
cin takvimi tam sinirda benim o yuzden yorum yapamiycamm
yani martin sonu nisanin basii
biri iz diyo biri erkek
ama hangi ayda kaldim bilemiycemm
bebgimin hareketlrini kuccukken sold daha cok ortadayd
ama cook asiri sekilde suan sagda sen daha tecrubelisindir sen sor ben yazamm
bulantilar gecmesede hafiflediiŞeniz

takvimin mavide ondan dedim canim yaaşutarafagitti

yok ilkimcim cok sukur artik tavuk yiyebiliyorumm
etten tiksinmedim zatenn
severek yedimm
tatliya dustum su siralar bende catliyorum meraktann

maşallah oh.ben ne zaman birhadaha tavuk yerim bilmiyorum.inş.bizde en yakın zamanda öğreniriz.bende bebek odalarına bakıyorum canım.çok güsel şeyler var.ama çok pahalılar yabenneyaptımki

hmm anladım canım..
o zman senin hiç çatlama falan olmamıştı heralde..
ben zaten kesin sporla beraber yapıcam diyet.
yoksa cok zor verebiliyorum.
ya burda bi step kursuna falan gidicem yada evde eliptik bisiklet var zaten,bakalım..

o kadar yağlandım ettim yine çatlıyorum ya,
kilo alayım tamam da eskiye dönmek mümkün olmıcak gibi ona üzülüyorum.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…