2008 Aralık Anneleri

canım bu başlığı açan arkadaşımız aralığa denk geliyo diye doğumu açmış fakat kasıma gelince kasım annelerine geçti

off yaa iste anla canimm kayma nasil oluyo
ay bugun bende bi terslik var

kayma benzetmek gibi olmasın ama anlatabilmek için bu örneği vermek durumundayım.Yılanın hareketleri gibi karnında bişeyler yılan gibi kayarak hareket ediyorsa erkek diyor büyüklerimiz.umarım anlatabilmişimdir?

kızlar ben rüyamda gögüslerimi emiyordum.ay bir kalktım kendi kendime gülüyordum sabah.allahım ne garip rüyalar görüyoruz ya.

bende ilk zamanlarda elma çok yedim.şimdi de şeftali,karpuz ve kavun baılıyorum.ama çok şişiriyor
benim bebişim karnımda toplanıyordu,yani kız ozaman he:sm_cool:ama şimdi kayıyor.özellikle sırt üstü yattığımda kayıyor.
bu arada kızlar ben bide kiraz yerken gögsüme damlamıştı onu denicem bakalım.bebeğimde kiraz lekesi olcak mı.annem ablamdayken çilek yerken göğsüne damlamış.resmen çilek lekesi var,ay bide çok seksi duruyor:roflol:

haha canım ben araştırdım onu herhalde ilk heves doğumunu aralık gibi hesaplamış ama herhalde sonra bir şekilde kasımda dogum yapacagını anlayınca kasım anneleriyle yazışıyor

zeynepcim 5-6 yıl öncesinde drların tutturamadıkları çok oluyomuş. kız diyolarmış erkek doğuyomuş yada tam tersi ama son zamanlarda %100 dedikten sonra tutturamamış kimse duymadım...

ben gördüm bile burda bir abimiz var onun bebeğine erkek dediler hatta erkek olduguna daşr kagıtlar var ama kız cıktı karışma ihtimali yok eşi normal dogum yapmış gene arkadaşımız yengesi gecen hafta dogum yaptı kız kız dediler özel dr.gitti özel hastanede yaptı onunda erkek cıktı ondan şaşırdım canım cünkü içimdeki ses erkek diyo

annelerden bakacak birin var mı?

k.validem genç kendi anneme oranla ama annem hiç birimize fırsat vermeden ben bakacağım dedi bizde sustuk :roflol:hayırlısı aslında kendi annem olursa daha iyi olur bebekte benim evimde olur k.validem bir süre sonra kendi evine alırdı çünkü annemse bende kalır

yeni olaylar bunlar haCADIARZU ayrıntılıultrasona girmişler mi bunlartatlicadiarzu

butun belirtiler kiz diyor
bana
ama benim icme erkek doguyorr niye acabaa
hayirlisi olsunn yaa ne diyim
ozellikle karnim yaygin degill yuzumde hic sivilce yokk
off amaan bi ogrensekkk

kızlar bende oğluma hamile iken gül koklamıştım ve o sırada sanırım elimle kulağımın altına sürmüşüm şimdi her senegül zamanı oğluşumun yanağının arka kısmında aynı yerde yani gül resmi oluşuyor ve bir iki ay sonra solup kayboluyor:))

o zaman çok şanslısın canım. bizim büyüklerde hiç ses yok. ses verende bana bırakırsınız gibi acayip konuşuyor (şehirler bile ayrı). ben bir yıl alıcam sanırım:sm_confused:

off ya bende olur olmadık herkese gösteriyomgörmemişin çocuğu olacak gibi, bazen içimede kurt düşmüyo değil

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim bu yüzden resimde eklemek taraftarı değilim açıkcası.

yeni olaylar bunlar haCADIARZU ayrıntılıultrasona girmişler mi bunlartatlicadiarzu

girmişler canım testlerin hepsini yaptırtmışlar hem özel dr gitmişler canım ondan diyorum bana ilk defa kız dediler belki birdaha gittiğimizde erkek diyebilirler :bbo:tanıdık birileri var kadının 3 tane kızı var eşi dogulu ve erkek bebek istiyormuş kadın tekrar hamile kalıyor ve onuda kız demişler eşi buna kötü davranmaya başlamış birsğrğ doktora gitmiş hepsi kız dedi kadın ağlaya ağlaya dualar ede ede bi hal oldu 3 ay önce dogum yaptı ve erkek bebeği oldu eşi doguma bile gelmemiş düşünün artık kadın hemen eşini aramış oğlumuz oldu diye bu seferde dna testi istemiş

ay inanmıyorum hayla varmı bu zihniyet kadına yazık ne diyim ALLAH akıl fikir versin

aaaa, salak adambenneyaptımki sen o zaman başka birinede görün canım:1hug:

canım icine ole doguyosa bi daha git dr ye usgde gostersin sana valla benim erkek arkadasım tutturdu dr de cekip eline verdi usg yisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…