- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.761
duyduğuma göre hamileyken çilek yiyen annelerin bebekleri zeki oluyormuş bende 2-3 ayımda çok çilek yemiştim şimdiyse her 15 günde meyve zevkimiz değişiyor son sevdiğimiz şeftali-üzüm
kizlar birde gogus uclariniz karardiysa erkek
olurmus
buda cogunlukta tutanlar arasinda
kizlar birde gogus uclariniz karardiysa erkek
olurmus
buda cogunlukta tutanlar arasinda
bazı vcutlar su tutmaya meyilliyse şişme olabilir ama suyun zararı olduğunu düşünmüyorum. bende günde 4-5 litre içiyorum.
katılıyorum canım %100 olmasa bile %90 doğru diye düşünüyorum bende.birde kızlar bebişiniz karnınızda kayıyorsa erkek,toplanıyorsa kız olurmuş tecrübelerle doğruluk yüzdesi yüksek batıl inançlar arasında 1.sırada bence
katılıyorum canım %100 olmasa bile %90 doğru diye düşünüyorum bende.birde kızlar bebişiniz karnınızda kayıyorsa erkek,toplanıyorsa kız olurmuş tecrübelerle doğruluk yüzdesi yüksek batıl inançlar arasında 1.sırada bence
çalışan anne adayları. ücretsiz izin alacak mısınız? ve alacaksanız ne kadar?
benim kızımda toplanıyor bak çok ilginç.. ama diğeri çok komik gelecek ama koyulaşma bendeki ilk belirtiler arasında
ayy lilyum sen cok yasa emii
su toplanmayi anladimda yayilmayi nasil anliycazzzlülülülülülü
koyulaşma kız belirtileri arasında kararma erkek belirtileri arasında yanlış anlaşılmasın
YA KIZLAR BİŞEY DİCEM CİN TAKVİMİNDE ERKEK CIKTI BENİM İLK ZAMANLAR PORTAKALIN ADINI BİLE DUYMAK İSTEMEDİM AŞIRI DERECEDE EKŞİ YEDİM AMA ŞİMDİ TATLIYA DÖNDÜM KARNIM YUVARLAK DEĞİL SİVRİ GÖGÜS UCLARIM KAPKARA DR.KIZ DEMESİNE RAGMEN İÇİMDEN BİR SES ERKEK DİYO VE BENİ GÖREN NEKADAR GÜZELLLEŞMİŞSİNDİR DİYO BÜTÜN ERKEK BELİRTİLERİ VAR AMA DR KIZ DEDİ ACABA BAŞKA DR GİTSEM BAKTIRSAM CİNSİYETİNİ ŞAŞIRDIM KALDIM :bbo:
kızlar aklıma ne geldi şimdi bizler hemen her şeyi konuşyoruzya bebeklerimizden onlarında birbirleriyle bizleri konuştuklarını düşünsenize ne derlerdi acaba?:roflol::roflol::roflol:
benimki kesin şu annemde bu sıra çok sulu göz falan derdi sanırıma.s[/QUO
benimkide benim için sulu gozlu derdi onun için bi gunluk tutuyorum her gun duzenli yazıyorum her seferindede aglıyorum salya sumuk filmlere dizilere sarkılara herseye ama herseye aglıyorum:1rolleyes:
kızlar bebeklerin usg goruntulerini koymayı dusunuyomusunuz bi baslık altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?