2008 Aralık Anneleri

duyduğuma göre hamileyken çilek yiyen annelerin bebekleri zeki oluyormuş bende 2-3 ayımda çok çilek yemiştim şimdiyse her 15 günde meyve zevkimiz değişiyor son sevdiğimiz şeftali-üzüm

hadi ya ilk defa duydum desene benim kızım zeki olcak :dance:işimiz şaka ama rabbim cümlemizinkini zeki kılar inşallah

kizlar birde gogus uclariniz karardiysa erkek
olurmus
buda cogunlukta tutanlar arasinda

katılıyorum canım %100 olmasa bile %90 doğru diye düşünüyorum bende.birde kızlar bebişiniz karnınızda kayıyorsa erkek,toplanıyorsa kız olurmuş tecrübelerle doğruluk yüzdesi yüksek batıl inançlar arasında 1.sırada bence

çalışan anne adayları. ücretsiz izin alacak mısınız? ve alacaksanız ne kadar?

benim kızımda toplanıyor bak çok ilginç.. ama diğeri çok komik gelecek ama koyulaşma bendeki ilk belirtiler arasında

ayy lilyum sen cok yasa emii
su toplanmayi anladimda yayilmayi nasil anliycazzzlülülülülülü

kızlar aklıma ne geldi şimdi bizler hemen her şeyi konuşyoruzya bebeklerimizden onlarında birbirleriyle bizleri konuştuklarını düşünsenize ne derlerdi acaba?:roflol::roflol::roflol:
benimki kesin şu annemde bu sıra çok sulu göz falan derdi sanırıma.s

ayy lilyum sen cok yasa emii
su toplanmayi anladimda yayilmayi nasil anliycazzzlülülülülülü

orkidem toplanıyorsa kız kayıyorsa erkek dedim ben yayılıyorsa değil yani...bunun doğruluk derecesi gerçekten diğer batıl inançlara göre oldukça yüksek hatta usg olmadığı yıllarda pek çok hatun bu şekilde doğru neticelere ulaşmışlar.

YA KIZLAR BİŞEY DİCEM CİN TAKVİMİNDE ERKEK CIKTI BENİM İLK ZAMANLAR PORTAKALIN ADINI BİLE DUYMAK İSTEMEDİM AŞIRI DERECEDE EKŞİ YEDİM AMA ŞİMDİ TATLIYA DÖNDÜM KARNIM YUVARLAK DEĞİL SİVRİ GÖGÜS UCLARIM KAPKARA DR.KIZ DEMESİNE RAGMEN İÇİMDEN BİR SES ERKEK DİYO VE BENİ GÖREN NEKADAR GÜZELLLEŞMİŞSİNDİR DİYO BÜTÜN ERKEK BELİRTİLERİ VAR AMA DR KIZ DEDİ ACABA BAŞKA DR GİTSEM BAKTIRSAM CİNSİYETİNİ ŞAŞIRDIM KALDIM :bbo:

bence içinde şüphe varsa mutlaka başka bir hekime git derim hem böylece bebişinin gelişimi ile alakalı farklı bilgilerde verebilir bakarsın iyi olur yani..

arkadaşlar birşey dikkatimi çekti ..bu sayfayı bizlere açan "deryahakan"rumuzlu arkadaşımız hiç aramıza katılıp fikirlerini paylaşmıyor aslında şu an online görünüyor umarım mesajımı yanıt verirsin deryahakan.senin açtığın sayfada şimdi seni görememek üzdü beni kötü bişey yok dimi!!

zeynepcim 5-6 yıl öncesinde drların tutturamadıkları çok oluyomuş. kız diyolarmış erkek doğuyomuş yada tam tersi ama son zamanlarda %100 dedikten sonra tutturamamış kimse duymadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…