K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.741
lilyum senin oğlun olacaktı, yanlış mı hatırlıyorum?
bide benimde ayrıntılı ultrasona göre gebeliğim 5 gün kadar ilerde çıktı ama herşey standart olsun diye sen son adet tarihine göre yap hesaplamalarını. drum öle dedi bana...
maden suyunun kemik erimesi yaptığını hiç duymadım:uhm: ama zaten arada için diye öneriyor drlarCADIARZU
erkek dimi seninki
bende cok cilek yedim valla hergün 1 kilo cilek yedim birde erik şimdi ise karpuz muhakkak hergün yiyorum
evet erkek canım ama hamilelikte zaten insanın canı nasıl portakal istesin ki mideler hep ayakta, yaniyor bir de portakalın asidi bitirir adami valla...
En guzeli elma, ayva tabii bir de seftali tatli tatli...
Hem ayva yerseniz bebişiniz gamzeli olur....
lilyum senin oğlun olacaktı, yanlış mı hatırlıyorum?
bide benimde ayrıntılı ultrasona göre gebeliğim 5 gün kadar ilerde çıktı ama herşey standart olsun diye sen son adet tarihine göre yap hesaplamalarını. drum öle dedi bana...
bende senin gibi düşünüyorum ama gittiğim doktorlar ısrar ile usg tarihi önemli diyorlar hatta doktoruma sat imin cep telefonuma kayıt yaptığımı dolayısı ile yanılma payımın az olduğunu ısrarla söylememe rağmen ultrason verileri daha doğru diyorlar açıkcası sat tarihim hala muamma çünkü bende ajandama doğru kayıt ettiğimden eminim yani.
Bu arada ayrıntılı ultrasonamı girdinsen canım,nasıl geçti umarım sorun çıkmamıştır
canım ben ayrıntılı ultrasona 12. hafta girmiştim. ankarada çok tanınmış bir dr var eyüp ekici kendi içimi rahatlatmak amacıyla girdim. çok şükür herşey yolunda sağlıklı, güzel bir kız dedicoksekeriremsu bunu doğur diyerine gel dedi, ama yaşımın 30 oldu dedim bendetatlicadiarzu senin bebişinin cinsiyeti kız mı kafamı karıştırdı, yeni mi öğrendin:uhm:
karpuz şişirmiyormu zeynepcim bana hiç yaramıyor valla bu sıcak ve bunaltıcı günlerde karpuza hasret kaldımayrıca bende senin gibi günde kilodan fazla çilek yada ekşi erik yiyordum:smiley-cool:
kız evet 16.haftamda öğrenmiştim sanırım bi karışıklık oldu.ayrıntılı usg için 12.hafta erken değilmi?
su işe yarıyosa ben dort litreye yakın içiyorum gunde ama gecen gunde bi yerde okudum cok su içince ayakların sisiyomus vucut su topluyomus diye duydum
aaa karpuz yemeden yapamıyorum canım şişiriyo ama napıyım canım cok cekiyı yemeden rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?