2008 Aralık Anneleri

ya ben kendimi bildim bileli sut içmedim en son iki uc yasındaymısım midem almıyo 4 bes yıldırda meyve yemiyorum kırmızı et ve balık etide yemem hiç bir an once alısmam gerek eger bebegin damak tadını etkiliyorsa

bende senin gibi düşünüyorum ama gittiğim doktorlar ısrar ile usg tarihi önemli diyorlar hatta doktoruma sat imin cep telefonuma kayıt yaptığımı dolayısı ile yanılma payımın az olduğunu ısrarla söylememe rağmen ultrason verileri daha doğru diyorlar açıkcası sat tarihim hala muamma çünkü bende ajandama doğru kayıt ettiğimden eminim yani.
Bu arada ayrıntılı ultrasonamı girdinsen canım,nasıl geçti umarım sorun çıkmamıştır

erkek dimi seninki

evet erkek canım ama hamilelikte zaten insanın canı nasıl portakal istesin ki mideler hep ayakta, yaniyor bir de portakalın asidi bitirir adami valla...
En guzeli elma, ayva tabii bir de seftali tatli tatli...
Hem ayva yerseniz bebişiniz gamzeli olur....

bende cok cilek yedim valla hergün 1 kilo cilek yedim birde erik şimdi ise karpuz muhakkak hergün yiyorum

karpuz şişirmiyormu zeynepcim bana hiç yaramıyor valla bu sıcak ve bunaltıcı günlerde karpuza hasret kaldım ayrıca bende senin gibi günde kilodan fazla çilek yada ekşi erik yiyordum:smiley-cool:

benim de canım ilk zamanlarda müthiş denecek derecede portakal çekmişti..

duyduğuma göre hamileyken çilek yiyen annelerin bebekleri zeki oluyormuş bende 2-3 ayımda çok çilek yemiştim şimdiyse her 15 günde meyve zevkimiz değişiyor son sevdiğimiz şeftali-üzüm

yok canım oğlum vardı bu defaki kız...

canım ben ayrıntılı ultrasona 12. hafta girmiştim. ankarada çok tanınmış bir dr var eyüp ekici kendi içimi rahatlatmak amacıyla girdim. çok şükür herşey yolunda sağlıklı, güzel bir kız dedicoksekeriremsu bunu doğur diyerine gel dedi, ama yaşımın 30 oldu dedim bendetatlicadiarzu senin bebişinin cinsiyeti kız mı kafamı karıştırdı, yeni mi öğrendin:uhm:

özetle sevgili arkadaşlar;biraz amiyane tabir olacak ama affınıza sığınıyorum artık
ye tatlıyı çıkar saplıyı(erkek)
ye ekşiyi çıkar ayşeyi(kız):)))

kız evet 16.haftamda öğrenmiştim sanırım bi karışıklık oldu.ayrıntılı usg için 12.hafta erken değilmi?

karpuz şişirmiyormu zeynepcim bana hiç yaramıyor valla bu sıcak ve bunaltıcı günlerde karpuza hasret kaldım ayrıca bende senin gibi günde kilodan fazla çilek yada ekşi erik yiyordum:smiley-cool:

aaa karpuz yemeden yapamıyorum canım şişiriyo ama napıyım canım cok cekiyı yemeden rahat edemiyorum

kızlar portakal yedim ikinci ve üçüncü ayımda ondan sonra istemedim. ama ekşi değil tatlıları yedim yinede. benim mide bulantısı çok olmadı.
bunun dışında hala acayip tatlı tüketiyorum. normalde sevmem ama şimdi baklavalar falan...
ama makarna çok sevdiğim halde bana dokunuyo.. çok ilginç..

kız evet 16.haftamda öğrenmiştim sanırım bi karışıklık oldu.ayrıntılı usg için 12.hafta erken değilmi?

dr aradım gitmeden önce, banada öle gelmişti ama 12 haftadan sonra gelebilirsiniz dedi. cinsiyeti en erken öğrenenlerdenim o yüzdencoksekeriremsu

su işe yarıyosa ben dort litreye yakın içiyorum gunde ama gecen gunde bi yerde okudum cok su içince ayakların sisiyomus vucut su topluyomus diye duydum

bazı vcutlar su tutmaya meyilliyse şişme olabilir ama suyun zararı olduğunu düşünmüyorum. bende günde 4-5 litre içiyorum.

aaa karpuz yemeden yapamıyorum canım şişiriyo ama napıyım canım cok cekiyı yemeden rahat edemiyorum

zeynepcim beni aşırı derecede şişiriyor karpuz hatta şaka gibi ama çevremdeki bir kaç kişi bana senin neden bazen göbüşün çok belirgin bazen yok gibi diye sordular:bbo:
sebebi karpuz dediğim zaman gülüyorlar ama ciddi anlamda karpuz çok şişiriyor karnım patlıycak gibi oluyor canımcım tadımlıkta yiyemiyorum bende kavun ve üzüm yiyorum şu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…