2008 Aralık Anneleri

ya yazık valla insan sevdigini boyle ozel anlarda ister yanında adama yuh diyebiliyorum baska bişey demiyorum

hiç anlamam zaten bu cahil insanları bebeklerinin cinsiyetlerini erkekler belirliyo kadının yapabileceği bişey yok burda ama anlamazki cahil herifler..erkeğinde yapabileceği bişey yok aslında allah ne verirse hangisi koşup hedefe çabuk ulasır ve yumurtaya girerse o oluyo ama bunu anlamaları için eğitim şartt

canım sen nerelisin bide biraz özel olucak galiba ama ailene söyledinmi? düğün tarihide belli olmuş ya o yüzden soruyorum

ben istanbulluyum onlara soledim hafta sonu biraz sarsıntıya ugradılar ama sonucta yedi yıldır birlikte oldugumuzu biliyolar herseyi bir bir soledim kabul etselerde etmeselerde malesef yapabilceim hiç bişey yok bole olsun istemedim ama napayım :çok üzgünüm:

herşeyde bir hayır vardır canım inan buna tamam pek hoş bir durum değil ailen için ama olan olmuş artık sadece sana mutluluk dilemek gerekira.s.

kıslaaar,
http://www.smaturkiye.com/gold/defau...ge=odullu_test

burdaki soruya doğru cevabı veren herkese hediye paketi geliyor.

biz geçen ayda katıldık bugün çok güzel bir peluş ördek geldi.

hadi bakem sizde katılın bebişlerinize ufak tefek hediyeler gelsin :)

sorunun cevabı: Daha çok kilo almak için beslenmeliyiz

allah yardımcın olsun canım inşallah senin için hayırlısı olan budur yerimseniben

hepinize iyi akşamlar kızlar. ben çıktım. servise binmeden önce bişeyler yiyeyim, çok acıktık :)

:1no2fff yaa kızlar haziran annelerinden biri doğmus kırkı çıkmıs bebeğini kaybetmişş okudum azönce çok ağladım allah kimseye yasatmasın hala içim cız ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…