2008 Aralık Anneleri

çok teşekküler canım çok güzel bir fikir.:1hug:

senin turşular ne alemde becerebildin mi canım? Şimdi sen sıralamışsındır balkona..

senin turşular ne alemde becerebildin mi canım? Şimdi sen sıralamışsındır balkona..

yok kız öle bidon bidon turşu dğil benim yaptığım :)
iki tane 1 litrelik kavonaza kırmızı biber turşusu yaptım.
diğer turşulardan farklı yğlı bir turşu bu..
ama nasış canım çekiyordu anlatamam.
yaptım azıcıkyedim de rahata erdim :)

hani türk filmlerinde olur ya hamile kadınlar kavanozdan turşu ya da reçel yer..
o hesap oldu benim ki de....:roflol:

bhk canım bişey soracağım senin bebek odası kaça maal oldu?çok beğendim aradım tarzda o nedenle

iyi yapmışsın valla hami marketlerde satılıyor yaglı közlenmiş kırmızı biber turşusu onlardan mi?
bekleme suresi yok mu? yani kurar kurmaz yiyebiliyor musun?

bhk canım bişey soracağım senin bebek odası kaça maal oldu?çok beğendim aradım tarzda o nedenle

canık biz toplam 1400 ytlye aldık resimde gördüklerinin hepsi dahil..
genç odasına falan da dönüşebiliyor.
.ok kullanışlı ve büyük bir takım..
12 taksite bölüp aldık...:)

marka adres tel gönderiyim istersen katalogdan bakıp...

bende çilekte gördüm 1,400-ytl ye çok senin ki kadar olmasa da guzeldi o da...

iyi yapmışsın valla hami marketlerde satılıyor yaglı közlenmiş kırmızı biber turşusu onlardan mi?
bekleme suresi yok mu? yani kurar kurmaz yiyebiliyor musun?

hmm bak olabilir ama ben marketlerde görmedim.
evet közleyerek de oluyormuş ama hem öle yapınca cok az kalıyor biberler..
ben de annemin yaptığı gibi yaptım.
bu nlar sirke yağ vesu karışımında haşlanıyor hıı bi de tuz..

bekleme süresi yok canım,hemen yiyebiliyorsun.
haa bir de sarımsak ve maydanoz oluyor içinde..

ben bir kaç gün bekletip öle açtım yine de... :icecream:

iyi olur canım eşimle bende yeşil ve leylak tonları düşünüyoruz bebeğime oda rengi olarak

afiyet olsun Betül kızımıza şifa bal olsun... Şimdi markettekilere pek guven olmaz, ne de olsa mumkun olduğunca doğal şeyler yiyelim

madem çekmecede oturuyorsun şirinevlerde ki kadirhas alişveriş merkezini bilirsin orayı tamamen bebek ve çocuk dunyası yapmışlar çok uygun şeyler var bir boş vaktinde göz at istersen

zaten annemler çalışlarda oturdu için oralardayım ama mobilya beğenemiyorum hep pembeli bende pembe istemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…