2008 Aralık Anneleri

herkeze iyi akşamlar kızlar dua edin ne olur bana ve bebeğime
kendinize iyi bakın yarın yokum hastanedeyim

bende çilekte gördüm 1,400-ytl ye çok senin ki kadar olmasa da guzeldi o da...

bende yavas yavas inceliyorum ama doğrumu bilmem çilekteki satıcı bayan çileğin beşiklerinin sonradan tekli ranzaya dönüşüp buyumediğni söyledi yani hiçbir modeli buyumuyomus çilek mobilyanın bebek odalarının dediCADIARZU

kızlar gönderdiğim linkten bi bakı mesela benim aldığım takımın yatağına
alt tarafında 3 çekmece bulunan kısım komple yatak oluyor.
kocaman baza yani
beşik kısmını yan cevirince masa oluyor
yan tarafındaki çekmece ve dolap da ayrıca kullanılabiliyor.

biz senelerce kullanabiliriz bu takımı diye düşünüyoruz açıkçası....

kızlar güsel güsel uyumuşuz meleğimle.bişi sorcam ya.benim bu ara meyveli soda canım çok çekiyor.sakıncası varmıdır kızlar ya.ne çay içiyorum ne kola ne vs.hepsini ağzıma sürmüyorum süt ayran dışında.ama soda canım çekiyor ya.

20 yasından sonra kemik erimesi yapıyo diyolar ama az içtikten sonra sorun olcaını sanmam cay niye icmiyosun odamı zararlı:1shok:

liste yapıcam ya yararlılar zararlılar yani mantıken yediimiz herseyin zararı var bi yerde artık cıldırcam valla kendimi sucluyorum bebisimi saglıklı besliyemiyorum ben anlasılan

öylede canım elimde değilki.insan sevdiklerinin yanında olmasını isityor hep ama uzak işte olmuyor.sanırım bide sıcakdan da böyle oluyor

öylede canım elimde değilki.insan sevdiklerinin yanında olmasını isityor hep ama uzak işte olmuyor.sanırım bide sıcakdan da böyle oluyor

benim de ailem uzakta sadece telefonda veya msn konuşabiliyorum onlarla, ayrıca sorunlu bir hamileliği olduğu için sürekli yatak istirahatim var, doktor 5 dakikalık bir yürüyüşe bile izin vermiyor, sürekli yatmaktan her yerim ağrıyor artık, ayrıca birde bu sıcaklar mahvediyor insanı, ama genede benden daha kötü durumda olanları düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum, yattığım yerden bebeğin hareketlerini anlamaya çalışıyorum, sürekli yattığım için daha bebek için bile hiçbirşeye bakamadım, eşim gece yarısı işten geliyor o yüzden bütün gün evde yanlızım, burada yazılanları okuyorum, yanlız olmadığımı düşünüyorum, ama ara ara bunalıyoruz bu hepimize oluyor, bazen hazırlık yapanları, tatile gidenleri , istediğini yiyip içenleri okudukça içim gidiyor ama yarısı bitti, geriside gececek diye teselli veriyorum kendime:1hug:

canım her halimize şükretmek lazım.çok haklısın,bu durumda olmak isteyen ne kadar arkadaşımız var.rabbim herşeyin hayırlısını versin.saol canım teselli verdiğin için

canım soda içebilrsin bişeycik olmaz.eğer istersen meyvesuyunun içinede koyabilirsin bana drum öyle dedi. çok öpüyorum.iyi gecelera.s.

bu saatte ayaktamısın diyeceksiniz bana ama,canım madalina çekti.avcumu yalayıp durdum .yarın portakal bulurum amaa mandalina imkansızkafamçokkarıştıof yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…