- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.881
günaydın canım annelerim.inş siz ve bebişlerinizde iyidir.
hepinizi öpüyorum a.s.
günaydın herkese nasılsınız canlarım ve canlarımın canları hihihihihih
bu adresten yukleyebilirsin resim..
Gozattan resmi secip upload yapip çıkan linki buraya kopyalayacaksın
gunaydin kızlar...
günaydın kızlaarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar galiba ben bebişlerimin hareketlerini hissediyorum. böyle baloncuk patlaması gibi bişeyler oluyor. ilk defa dün akşam hissettim. Böyle bişey dimi? beb,işlerimin hareketleridir dimi.
lütfen öyle olduğunu söyleyin!
günaydın kızlaarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar galiba ben bebişlerimin hareketlerini hissediyorum. böyle baloncuk patlaması gibi bişeyler oluyor. ilk defa dün akşam hissettim. Böyle bişey dimi? beb,işlerimin hareketleridir dimi.
lütfen öyle olduğunu söyleyin!
meltem gunaydin bir ara miss12 diye bir arkadas vardı n'oldu ona canım bir bilgin var mi?= Tatile falan mi gitti?
günaydın tatlı anne adayları burada havalar cok sıcak terden buhar olup ucucam şimdi
hiç haberim yok canım ne zamandır görmüyorum son aktivitesi dün görünüyor ama yazmadı hiç birşey umarım bi problem yoktur bak bende merak ettim şimdi :uhm:
benim de ailem uzakta sadece telefonda veya msn konuşabiliyorum onlarla, ayrıca sorunlu bir hamileliği olduğu için sürekli yatak istirahatim var, doktor 5 dakikalık bir yürüyüşe bile izin vermiyor, sürekli yatmaktan her yerim ağrıyor artık, ayrıca birde bu sıcaklar mahvediyor insanı, ama genede benden daha kötü durumda olanları düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum, yattığım yerden bebeğin hareketlerini anlamaya çalışıyorum, sürekli yattığım için daha bebek için bile hiçbirşeye bakamadım, eşim gece yarısı işten geliyor o yüzden bütün gün evde yanlızım, burada yazılanları okuyorum, yanlız olmadığımı düşünüyorum, ama ara ara bunalıyoruz bu hepimize oluyor, bazen hazırlık yapanları, tatile gidenleri , istediğini yiyip içenleri okudukça içim gidiyor ama yarısı bitti, geriside gececek diye teselli veriyorum kendime:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?