2008 Aralık Anneleri

herkeslere günaydııın :)
bi yorgunluk var nedense üzerimde,
tembel tembel oturup hiç bir şey yapmamak istiyorum bugün... tatlicadiarzu

bu adresten yukleyebilirsin resim..
Gozattan resmi secip upload yapip çıkan linki buraya kopyalayacaksın
gunaydin kızlar...

günaydın kızlaarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar galiba ben bebişlerimin hareketlerini hissediyorum. böyle baloncuk patlaması gibi bişeyler oluyor. ilk defa dün akşam hissettim. Böyle bişey dimi? beb,işlerimin hareketleridir dimi.
lütfen öyle olduğunu söyleyin!

hadi gözün aydın:icecream:

herkesin tanımı farklı oluyor genelde ama,
bence annenin sezileri önemli burda.
ben daha ilk hissedişimde bebeğim olduğunu anlamıştım daha önce hiç yaşamadığım halde..

2-3 haftada o kadar farkediyor ki hareketleri.
artık benimkiler bariz tekmelere dönüştü mesela.
dışarıdan da hem elle hem de gözle hissedilip görülebiliyor.
gittikçe kuvvetleniyor canavarlar

darısı tum annelerimize cok sevindim senin adına a.s.

hiç haberim yok canım ne zamandır görmüyorum son aktivitesi dün görünüyor ama yazmadı hiç birşey umarım bi problem yoktur bak bende merak ettim şimdi :uhm:

kızlar selam ben geldimmmmmmm :)))) beni merak etmişsiniz ay çok sevindim unutmadıgınıza yaa.. ankaradan babamlar geldii.. misafirler vardı 15 gündür hiç giremedim. el konuldu laptop.ımaa.. neler neler konusmussunuz hepsini okumaya çalışıyorum ama daha çook var :)) cinsiyetlerde belli olmuş. zeynepin meltemin hayırlı ugurlu olsun hepinizin. çok özledim sizlerii... :1hug:a.s. :lepi:

son 2haftadır bende öğlenleri uyumak istiyorum ama mümkün değil dön dön bir hal oluyorum
bide çok terliyorum sizdede oluyomu kızlar?
gün içinde değil ama yatmak istediğimde fışır fışır oluyorum.
kayınvalideme sordum yüklüsün ya ondan dedi :))
çok güldüm :))))))
buğün pek gelemiycem kızlar buraya misafirimiz gelcek.çok öptüm hepinizi.
zea cım hadi gözün aydın.çok sevindimm.

canım öyle bir yazmışsınki içim cıss etti. bende zaman zaman sıkılıyor ve kendimi çok yalnız hissediyorum. her halimize şükür edelim. yakında yerinde durmayan bebişlerimiz olacak, hiç yalnız kalmayacağızkafamçokkarıştı bakarsın yanlız kalmayı özlerizjeyyar öpüyorum seni, allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…