- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.901
günaydın canımcım aynen çok sıcak ama neyseki son 2 günüm tatile çıkacağım inş.:sm_cool:
sen tatile çıkmadan yetiştim bak zeynep :)) nasılsın. hayırlı ugurlu olsun prensesin.. belliydi zaten terbiyeli terbiyeli saklıyodu kendini. nazlımı koycaksın adını sanki öle bişi okudum.. e benim adımda nazlıda ondan hoşuma gitti :))))
kızlar selam ben geldimmmmmmm :)))) beni merak etmişsiniz ay çok sevindim unutmadıgınıza yaa.. ankaradan babamlar geldii.. misafirler vardı 15 gündür hiç giremedim. el konuldu laptop.ımaa.. neler neler konusmussunuz hepsini okumaya çalışıyorum ama daha çook var :)) cinsiyetlerde belli olmuş. zeynepin meltemin hayırlı ugurlu olsun hepinizin. çok özledim sizlerii... :1hug:a.s. :lepi:
günaydın canımcım aynen çok sıcak ama neyseki son 2 günüm tatile çıkacağım inş.:sm_cool:
meltem gunaydin bir ara miss12 diye bir arkadas vardı n'oldu ona canım bir bilgin var mi?= Tatile falan mi gitti?
ohhh ne güzel nereye gidiceksiniz canım
zeacım hayırlı olsun güzelim. yakında senin içinde fırtınalar kopar. ben bir taneyle anlamıyorum, ne zaman yer değişip diğer taraftan vurduğunu. bu arada dünkü yarışmaya katıldım bende bakalım ne olacak.
meltem seninle aynı zamanda çıkıyoruz tatile demekki.
bu arada ücretsiz izin için ne düşünüyorsunuz. dün pek ses çıkmadı. birde doğumdan sonra yasal izin ne kadar bilen var mı? çok mu erken başladım bilmiyorum ama ayarlama yapmam lazım
teşekkürler teşekkürler kızlar beni unutmamıssınız.. geldiim ama aklım sizdeydi vallaa.. merak ettim bende hepinizi ara ara girmeye okumaya çalıştım ama yetişemedim hızınıza :))
h.geldin canım merak ettik seni nasılsın bi problemin yok inş.a.s.
sağol canım ben tatilden yeni döndüm meltem gidicek tatile prensesimizin adını elifnaz koyucaz babası koydu canım
izmire gitmeyi düşünüyoruz canım biraz uzak ama bi problem olmaz inş.:sm_confused:
hoşbulduk canım. yok yok çok şükür bi problemimm Maşallah iyiyim.. 1 aydır muayenem yoktu haftaya kontrolüm var. çok özledim bebişimii.. hala doktorumla aram iyi değil onu çözmeye çalışıyorum bitek bu propplemmm..
çok güzel isim.. ben karıştırdım tatilcileri :)) e okadar çok sayfa varki okiyim derken birbirine girdii.. sağlıklarınız iyi dimi hepinizin. aman iyi olun. bide bişi sorcam ben tetanoz aşısı olmadım herkes olmuş. benim kıl doktor bişide demedi( napcam ben geçmi kaldım
hay allah ya değiştir doktorunu canım sen nerede oturuyordun
canım aşıları sağlık ocagı takip ediyor benim dr demedi ben arkadaşlarımdan duymuştum sağlık ocagında vurdurduk dr sorduk önce hıı evet olması gerekşyor dedi sadece yanş sormazsan söylemiyor geç kalmış sayılmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?