2008 Aralık Anneleri

günaydın canımcım aynen çok sıcak ama neyseki son 2 günüm tatile çıkacağım inş.:sm_cool:

sen tatile çıkmadan yetiştim bak zeynep :)) nasılsın. hayırlı ugurlu olsun prensesin.. belliydi zaten terbiyeli terbiyeli saklıyodu kendini. nazlımı koycaksın adını sanki öle bişi okudum.. e benim adımda nazlıda ondan hoşuma gitti :))))

sağol canım ben tatilden yeni döndüm meltem gidicek tatile prensesimizin adını elifnaz koyucaz babası koydu canım

zeacım hayırlı olsun güzelim. yakında senin içinde fırtınalar kopar. ben bir taneyle anlamıyorum, ne zaman yer değişip diğer taraftan vurduğunu. bu arada dünkü yarışmaya katıldım bende bakalım ne olacak.
meltem seninle aynı zamanda çıkıyoruz tatile demekki.
bu arada ücretsiz izin için ne düşünüyorsunuz. dün pek ses çıkmadı. birde doğumdan sonra yasal izin ne kadar bilen var mı? çok mu erken başladım bilmiyorum ama ayarlama yapmam lazım

h.geldin canım merak ettik seni nasılsın bi problemin yok inş.a.s.

meltem gunaydin bir ara miss12 diye bir arkadas vardı n'oldu ona canım bir bilgin var mi?= Tatile falan mi gitti?

teşekkürler teşekkürler kızlar beni unutmamıssınız.. geldiim ama aklım sizdeydi vallaa.. merak ettim bende hepinizi ara ara girmeye okumaya çalıştım ama yetişemedim hızınıza :))

canım bende çalışan biri olarak dogum zamanında tümüyle işi bırakıcam 1-2 sene kendim bakıcam bildiğim kadarıyla dogum izni 16 hafta 8 hafta dogumdan önce 8 hafta dogumdan sonra ücretsiz izin ise 6 ay canım a.sben calışabildiğim kadar çalışıcam dogum iznimi sonra kullanıp cıkışımı alıcam 3 aylıkken cıkışımı alsam 6 ay boyuncada işsizlik alsam bebiş 1 yaşına girmiş olcak sonra bende kendime yeni iş bulup calışırım artık

teşekkürler teşekkürler kızlar beni unutmamıssınız.. geldiim ama aklım sizdeydi vallaa.. merak ettim bende hepinizi ara ara girmeye okumaya çalıştım ama yetişemedim hızınıza :))

sorma canım maşallahı var sayfamızın ben bile bazen gün içinde yetişemiyorum buranın hızına

h.geldin canım merak ettik seni nasılsın bi problemin yok inş.a.s.

hoşbulduk canım. yok yok çok şükür bi problemimm Maşallah iyiyim.. 1 aydır muayenem yoktu haftaya kontrolüm var. çok özledim bebişimii.. hala doktorumla aram iyi değil onu çözmeye çalışıyorum bitek bu propplemmm..

ne güzel yavuzcum sonunda bizde biraz dinlenebileceğiz ee hakkımız ama değil mi çok yorulduk denizin güneşin tadını çıkartalım biraz

sağol canım ben tatilden yeni döndüm meltem gidicek tatile prensesimizin adını elifnaz koyucaz babası koydu canım

çok güzel isim.. ben karıştırdım tatilcileri :)) e okadar çok sayfa varki okiyim derken birbirine girdii.. sağlıklarınız iyi dimi hepinizin. aman iyi olun. bide bişi sorcam ben tetanoz aşısı olmadım herkes olmuş. benim kıl doktor bişide demedi ( napcam ben geçmi kaldım

izmire gitmeyi düşünüyoruz canım biraz uzak ama bi problem olmaz inş.:sm_confused:

olmaz herhalde ama eger kendi arabanızla gitmicekseniz ayaklarına dikkat et davul gibi oluyorlar cünkü ben gecen hafta izmire gittim geldim 3 saat sürüyo ayaklarımın üstüne basamadım valla

canım aşıları sağlık ocagı takip ediyor benim dr demedi ben arkadaşlarımdan duymuştum sağlık ocagında vurdurduk dr sorduk önce hıı evet olması gerekşyor dedi sadece yanş sormazsan söylemiyor geç kalmış sayılmazsın

sanırım jelin ismini soran arkadaşım burada değil ben yazayım ismini belki görür yararı olur NUMİS MED (intim likid temizleyici) bunu bana doktorum verdi

hay allah ya değiştir doktorunu canım sen nerede oturuyordun

medicalpark bahcelievler seçil hanım demişti birinizz goldbergmiydi acaba karıştırdım şimdi ona bi görüncem bu sefer. hem evede daha yakın ataköy. buseferde niye karıştırdı kafamı. internette okudum ve sizlerden okudugum kadarıyla ayrıntılı ultrason zamanı 19-24. haftalarda yapılması uygunmuş. ben sordum haftaya yapcakmısınız die. yok dedi. 28 haftada falan dedi yani çok ileri attı yuhh dedim. geç kalmaktan korkuyorum. kafam karıştı. bu ayrıntılı ultrasona giren varmıı. doğrusu eğrisi nedirki bunun. tetenoz aşısıda olmadım :1no2:

zeren aysegül avrasyaya gidiomus onun doktorunu sorcam bende bi gelsin bakalım.

bi tel ediyim yine doktora bugun en iyisi bakalım ne dicek.. sağol canım

zeynepcim ne güzel kararını vermişsin. ben çok kararsızım, bakalım ne yapacağım.
meltem jeli ben sormuştum. zea da önerdi bir tane teşekkürler. bizde izmir e gideceğiz taaa malatyalardan. bir sorun olmaz inş. arabayla gideceğiz mola vererek artık. yaşasın tatil, çok sıkıldım tam zamanı. kazasız belasız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…