2008 Aralık Anneleri

canım benim ya.çok iyi anlıyorum seni,ama lütfen gönlünü feraf-h tut canım.sen pozitif olursan bebeğinede yansır bu canım benim.bir atlatsan şu ultrason olayını felan yaaa.dualrım seninle ayşegül emin ola.rabbim bebeğine sağlık şifa versin.sağ sağlim kucağınıa alırsın inşallhhh.

adamel bu tür hastalık belirtileri yanılmıyosam 3'lü tarama testi ile belirleniyordu galiba sen daha iyi bilirsin ama?

canım 3 lü taramada
ntd riskine bakılıyor (nöral tüp defekti) bu hastalıklar ntd hastalıkları arasında zaten

ama diğer bebeğin ki teşhis edilmesi doğumdan sonra oluyor onun ki bambaşka bişey
teşhis bambaşka
ayrıntı verip canınızı sıkmayım zaten 34. haftada doğduğu için bazı problemleri

allahım ikisi içinde hayırlısını versin

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
bende yarın ayrıntılıya gireceğim inşallah ikimizinki de sağlıklıdır
seni yanıltmayım canım tam bilmiyorum ama bebek büyüdükçe bazı kistler kayboluyor
beyni geliştikçe düzeliyor
iyi düşün canım iyi olsun inşallah
sağlıkla al inşallah kucağına canım

adamel ayrıntıya girmemek konusunda sana katılıyorum çünkü ne kadar çok bilgin olursa o kadar çok ayrıntıcı oluveriyor insan.En azından ben öyleyim mesela ilk gebeliğimden aklımda kalan tek şey almış olduğum kilolar bunun dışında yok tarama testleri imiş yok ayrıntılı usg imiş yok kan sayımı ,vs,vs demek istediğim fazla detaycı olmayıp doktorun verdiği iyi haberlere sevinmek bence psikolojik anlamda bizler için çok daha faydalı olacatır.

YA KIZLAR BURASI OKADAR SICAK OKADAR SICAKKİ MAYIŞIP KALŞDIM BİR SÜRÜ İŞ VAR BENİ BEKLİYO AMA BEN UYUKLUYORUM OFFFF OFFFF EVHANIMI OLMAK VARMIŞ:çok üzgünüm:

canım aslında bilmek lazım en azından doğumunu ona göre ayarlarsın
mesela kesinlikle normal değil sezeryanla doğum gerekiyor
hem doğum yaptığın yerdeki imkanları araştırırsın ona göre bir merkez seçersin
benim zaten bildiğim (en azından sık duyduğum)şeyler olduğu için ayrıntılıya gireceğim
ama her zaman dua edip rabbimden hayırlısını istemek lazım

geçmiş olsun ya ben bu kısmını yeni öğrendim zerencim çok üzüldüm senağlama pozitif düşün zerencim gerçekten herşey yoluna girer Allah'ın izniyle bol bol dua edelim biz. hadi hayırlı sonuçlar al İnşallah Allah sabır kolaylık versin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

kızlar sağolun inanın bende takmıyım diyorum ama işte yapamıyorum

canım bunun adı annelik işte
bende düşünmeden yapamazdım inan ama
olumlu düşün dua et inşallah hayırlı haberler alacağım de
moralini bozma bebekler artık annenin duygu durumundan etkilendikleri haftalara geldilera.s.

o anlamda tabiki bilgili olmak lazım ki ben bunu ilk doğumumda uygulamış ve fazlası ile yararını görmüştüm.doktor doktor dolaşıp hastaneler hakkında bilgi edinip öyle karar vermiştim hoş şimdide bunu yapıyorum zaten...benim sorunum sanıyorum doktorla hasta arasındaki karşılıklı güven duygusuna paralel gelişen bişey öyleki doktor bana o güveni vermiyorsa eğer(ilgisi ve bilgisi ile)ben bu defa tedaycı oluveriyorum işte özetle herşeyde olduğu gibi bu alanda da güven vermek çok çok önemli olsa gerek. çünkü gebelikte değil ama başka alanlarda koyduğu tanı ile yanılan pek çok doktor kararlarına şahit olmuş biriyim ben. Ama sonuçta bir şekilde bir hekime emanet etmek durumundayız kendimizi...

isim vermek istemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenince ilk gittiğim doktor kendi alanında oldukça isim yapmış hatta gebelik konusunda tezleri ve yazıları olan iyi bir hekimdi amma velakin muayeneler sırasında ben bu elektriği ondan alamadım bir kere oldukça asık suratlı birisi..belki ne alaka diye düşünebilirsiniz ama bence güleryüz ve ilgi bazen bilgiden daha çok güven veriyor insana hele birde yeni tanıyorsanız bu kişiyi tebessüm etmek oldukça önemli bu sebepten ilk doktoruma gitmeme kararı aldım.

YA KIZLAR BURASI OKADAR SICAK OKADAR SICAKKİ MAYIŞIP KALŞDIM BİR SÜRÜ İŞ VAR BENİ BEKLİYO AMA BEN UYUKLUYORUM OFFFF OFFFF EVHANIMI OLMAK VARMIŞ:çok üzgünüm:

klima yok mu iş yerinde canım?..valla ben de çok mayışık bir haldeyim eskiden su gibi gecen gunler bu ara niyeyse hiç gecmiyor gamyoncuiremsu

işte benimde sorunum bu lilyumcum ne güzel açıklamışsın durumu. bende doktordan ilgi güler yüz bekliyorum. o bilgilendirmedikçe bana güven vermedikçe profesörde olsa ben daha detaycı oluveriyoruum. işte o yüzden böle yana yakıla doktor arıyorum panik halde. yoksa gözüm yüksekte değil yani sadece bilgi ilgi. medikalpark bahçelievlerden tülin kocatepedende randevu aldım seçil hn. izinde diye. hadi bakalım hayırlısı.. hepimiz için

dilerim bu defa umduğun ilgiyi bulursun canım.. medicalpark güzel bir hastane görüntü itibari ile öyle ama tedavi ve ilgi anlamında çok yoğun çalıştıklarını duymuştum .bana kalırsa hastanenin ismine bakıp doktor seçmekte yanılabiliyor insanı ama senin için tavsiye ettiğim doktor(Nil Bilgen)ciddi anlamda iyi bir doktor ama çok yoğun.buna rağmen aynı ilgi ve güleryüzü hastalarından eksik etmiyor kötü tarafı ha dedince gidemiyorsun işte..Şu durumda hakkımıza hayırlısı demek belkide en doğrusu canımcım..

evet kızlar bencede zaman durdu sanki
biryandanda sıcaklar daha ağustos var offffffffff klimalarda olmasa

bu sene yazdan hiçbir şey anlamadim valla...
hayatimızdaki tek magazin bebişimiz oldu :icecream:
zeynep senin durumunda iyice zormuş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…