- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.181
güzelim sorma aslında sen fikir verebilirsin sanırım biraz bana doktorum bebeğin kafa tasının içinde 1 cm çapını aşmayan 2 kist var dedi 4lü test ve 2 usg istedi sorma testti yaptırdım usg yede yarın yada c.tesi girerim bir bilsen ne uyku kaldı ne moral canım
adamel bu tür hastalık belirtileri yanılmıyosam 3'lü tarama testi ile belirleniyordu galiba sen daha iyi bilirsin ama?
güzelim sorma aslında sen fikir verebilirsin sanırım biraz bana doktorum bebeğin kafa tasının içinde 1 cm çapını aşmayan 2 kist var dedi 4lü test ve 2 usg istedi sorma testti yaptırdım usg yede yarın yada c.tesi girerim bir bilsen ne uyku kaldı ne moral canım
canım 3 lü taramada
ntd riskine bakılıyor (nöral tüp defekti) bu hastalıklar ntd hastalıkları arasında zaten
ama diğer bebeğin ki teşhis edilmesi doğumdan sonra oluyor onun ki bambaşka bişey
teşhis bambaşka
ayrıntı verip canınızı sıkmayım zaten 34. haftada doğduğu için bazı problemleri
allahım ikisi içinde hayırlısını versin
adamel ayrıntıya girmemek konusunda sana katılıyorum çünkü ne kadar çok bilgin olursa o kadar çok ayrıntıcı oluveriyor insan.En azından ben öyleyim mesela ilk gebeliğimden aklımda kalan tek şey almış olduğum kilolar bunun dışında yok tarama testleri imiş yok ayrıntılı usg imiş yok kan sayımı ,vs,vs demek istediğim fazla detaycı olmayıp doktorun verdiği iyi haberlere sevinmek bence psikolojik anlamda bizler için çok daha faydalı olacatır.
kızlar sağolun inanın bende takmıyım diyorum ama işte yapamıyorum
canım aslında bilmek lazım en azından doğumunu ona göre ayarlarsın
mesela kesinlikle normal değil sezeryanla doğum gerekiyor
hem doğum yaptığın yerdeki imkanları araştırırsın ona göre bir merkez seçersin
benim zaten bildiğim (en azından sık duyduğum)şeyler olduğu için ayrıntılıya gireceğim
ama her zaman dua edip rabbimden hayırlısını istemek lazım
YA KIZLAR BURASI OKADAR SICAK OKADAR SICAKKİ MAYIŞIP KALŞDIM BİR SÜRÜ İŞ VAR BENİ BEKLİYO AMA BEN UYUKLUYORUM OFFFF OFFFF EVHANIMI OLMAK VARMIŞ:çok üzgünüm:
işte benimde sorunum bu lilyumcum ne güzel açıklamışsın durumu. bende doktordan ilgi güler yüz bekliyorum. o bilgilendirmedikçe bana güven vermedikçe profesörde olsa ben daha detaycı oluveriyoruum. işte o yüzden böle yana yakıla doktor arıyorum panik halde. yoksa gözüm yüksekte değil yani sadece bilgi ilgi. medikalpark bahçelievlerden tülin kocatepedende randevu aldım seçil hn. izinde diye. hadi bakalım hayırlısı.. hepimiz için
iyim canım çok şükür.tansiyonum biraz düşük gibi bugün.sen nasılsın canım benüm,bebiş nasıla.s.
klima yok mu iş yerinde canım?..valla ben de çok mayışık bir haldeyim eskiden su gibi gecen gunler bu ara niyeyse hiç gecmiyor gamyoncuiremsu
klima yok mu iş yerinde canım?..valla ben de çok mayışık bir haldeyim eskiden su gibi gecen gunler bu ara niyeyse hiç gecmiyor gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?