2008 Aralık Anneleri

bencede bu yaz hiç anlamadan geçiyor tatil anlamında yoksa zor geçiyor yaaa şu aralık ayı gelsin artık hayırlısıyla kızlar

bu sene yazdan hiçbir şey anlamadim valla...
hayatimızdaki tek magazin bebişimiz oldu :icecream:
zeynep senin durumunda iyice zormuş yaw

aynen canım hayatımda tek bişey var bebek nasıl büyüyo besleniyomu derken cok cabuk geciyo gibi geldi bana sen ne güzel agustısta bırakcan ben allah izin verirse ekim sonuna kadar çalışmayı planlıyorum canım gel ekim gel diyorum yerimseniben

kızlar ya klimada zaten başımı ağrıtıyoo benim. evdeyim ama açmıom klimayı. şapur şupur Maşallah yapış yapıış oldum ama yinede yaz bitmesin ben kışı hiç sevmem yaa.. bu sene bebişim gelcek diye seviyorum bekliyorum bitek :)) yalnız goldgelb amma güldüm ha sahiden magazin bebek oldu bu sene. Aman Allah başka şey vermesin yeterki tek düşüncemiz bebişlerimiz olsun ..

ben kaçar kızlar.. daha bisürü hazırlık yapmam lazım mecbur yavas yavas yapıom bende düşük tansiyondan dolayı. hepinizi öptüm bebişleride dahil! iyi akşamlar

beni özleyin anacıııımmmmmmmmm :))

canım meslek olarak modelist demişsin kıyafetlermi ciziyorsun ah negüzel yeni moda senin ellerinden geciyo demekki :1rolleyes:

dış giyim canım şuan evet zevkli işim var mesela doğal taşlar moda aksesuar olarak ama biz yurt dışı türkiyede 1 sene sonra moda oluyor yaptığımız şeyler ama dediğim gibi boncuk moda

merhaba kizlar
sabahtan beri deli etti bu site benii
ne kadar tembellesti yaaa
neysee suaann cook azda olsa iyi sizdede varmi bu sorunn
kizlar bisey sorucam herkes bebelerinin en guc tekmelerini kacinci haftada hissetti yazarmisiniz
birde ilkim
bugun dr a gidecekti halaa haber yokk nerde bu kiz yaa

ilkim yarın gidecekmiş doktora esiyle ugradı bir ara
ben seninle aynıyım orkidem daha hiç hissedemedim

golducum kiz seninkisi bide erkek ayolll
vallahi benimkisin maasallahi var kipir kipirr ayy kizlar cook guzel bisey yaaa
bak canim eger hissedemiyorsan
simdii yere basina bi yatik all ayaklarini uzatt karnini acc elinle degil
gozunle takiple
birde hissetmeye calisss
elini koyuncaa az hareket ediyo yaramazlar
gozunle yapp
dun babasina bi tekmeledii
esim diyoo noluyo yaaa diyoo :roflol:

offff ne yoğun bir gündü yaaa, neyseki bitti. az sonra çıkacağım.

kız orkidem listede dikkatimi çekti sen 19 yaşındamısın? anam öyleysen ben senin teyzen sayılırım teyze de bana ((

kızlar sağ bacağımda 2-3 gündür ağrı var sizdede oluyormu ?birde 4 lü test sonucum çıkmış eşim akşama alacak sabah doktora gideceğim varya ömrümden ömür gitti bu hafta

ALLAH'ımdan tek dileğim bebeğim iyi olsun
tabi tüm annelerin bebekleri ALLAH yavrularımızı bize bağışlasın

offff ne yoğun bir gündü yaaa, neyseki bitti. az sonra çıkacağım.

kız orkidem listede dikkatimi çekti sen 19 yaşındamısın? anam öyleysen ben senin teyzen sayılırım teyze de bana ((

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
teyzecimmm yaa sen kac yasindasinnn
ne guzell bi teyzem oldu yasasiinnnnn:sm_cool:

merhabalar,
aranıza yeni katıldım....doktoruma göre ben de aralık annesiyim ama eğer kızım benim gibi rahatına düşkün çıkarsa ocak annesi olma olasılığım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…