- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.141
bizde hiç böyle şeyler yok. ilk defa duyduım.
geçen gün doktor kontrolüne gitmiştim. doktorun odasıyla bebek yoğun bakım odası karşı karşıya. beklerken, yeni doğum yapmış bir anne (pijamalı) süslü püslü tüllü bir sepetin içine biberonu koymuş. içine süt sağmış sanırım. yoğun bakım servisindeki hemşireye bıraktı. onu almadılar içeri. yani çok heves ettim o sepete. nasılda özenmiş kadıncağız :))) bende böyle şeylermi hazırlasam diyorum :dance:
merhaba kızlar.
naslsınz bakalım?
merhaba kızlar,yetişemiyorum size ya.sabahtan beri bu ne hızzçbugün doktora gidecektim eşimde beraber gideriz dedi yarın izin alıcak.inş.aksilik çıkmazsa.
zerenciğim canım bozma morelini.görürsün bak bebeğin gayet sağlıklı canım.
bugün tansiyonum düşüyor sanırım,18haftamıza girdik ve bu haftalarda tansiyon düşüklüğü normalmiş.bebişimde 1adım atlamış teyzeleri:sm_cool:
goldelb çok şirin, bunlar 40 çıkınca yapılan mevlüt için dimi
merhaba kızlar,yetişemiyorum size ya.sabahtan beri bu ne hızzçbugün doktora gidecektim eşimde beraber gideriz dedi yarın izin alıcak.inş.aksilik çıkmazsa.
zerenciğim canım bozma morelini.görürsün bak bebeğin gayet sağlıklı canım.
bugün tansiyonum düşüyor sanırım,18haftamıza girdik ve bu haftalarda tansiyon düşüklüğü normalmiş.bebişimde 1adım atlamış teyzeleri:sm_cool:
miss canım eşine hediye aldın mı??
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım??
ben yorgun savaşçı gibi hissediyorum kendimi:çok üzgünüm:
Amin zerencim AMİN.. hoşgeldin ademel.. nöbettenmi gelmiştin sen hadi atlattın bunu. çok yormasaydın kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?