2008 Aralık Anneleri

hazırla canım valla Allah gönlüne göre versin. Hastanelerde kapıları v.s. de susluyorlar bazen...O gunler bir gelsin de...

kızlar hayırlısıyla bende bebek şekeri çikolatası yapmak istiyorum eminönünde çok hoş şeyler var marputçular çarşısına gidin
hatta diyorumki böyle mıknatıslı dolap süsü alıp pc de bebeğinadını yazıp yapıştıra bilirimde hoş olur düşünsenize uzun yıllar saklar alanlar

merhaba kızlar,yetişemiyorum size ya.sabahtan beri bu ne hızzçbugün doktora gidecektim eşimde beraber gideriz dedi yarın izin alıcak.inş.aksilik çıkmazsa.
zerenciğim canım bozma morelini.görürsün bak bebeğin gayet sağlıklı canım.
bugün tansiyonum düşüyor sanırım,18haftamıza girdik ve bu haftalarda tansiyon düşüklüğü normalmiş.bebişimde 1adım atlamış teyzeleri:sm_cool:

bu arada kızlar bende düşünüyorum biblo tarzında şekerleri.benim abim yaptırdı okadar şirinki.ben eminönünden bakmayı düşünüyorum uygununa.kendime güvenipte bide bu sıcaklarda dışarı çıkamıyorum.daha bebişime hiçbişiy bakmadım bile

hoşgeldin ilkim, evet bgün yoğun oldu bayaa.
senin de yarın olacaz iyi haberlerini ilkimcim o zaman

evet 5 aylık olduk ilkimciğim sabah bende farkettim 5. kutuya geldik hayırlısıyla:lepi:

kızlar dün bebişimin hreketlerini çok iyi hissettim sanırım oda bana anne üzülme diyor:1hug:
ALLAH'ım anneliği bizede yaşatır umarım kızlar bebeklarimiz sağlıkla doğarlar ve onlarla mutlu bir ömür süreriz dilerim

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım??
ben yorgun savaşçı gibi hissediyorum kendimi:çok üzgünüm:

Amin zerencim AMİN.. hoşgeldin ademel.. nöbettenmi gelmiştin sen hadi atlattın bunu. çok yormasaydın kendini.

Amin zerencim AMİN.. hoşgeldin ademel.. nöbettenmi gelmiştin sen hadi atlattın bunu. çok yormasaydın kendini.

gece geldim canım nöbetten
bu gece tekrar gideceğim
yoruldum yaaa hem de çok
2 tane yoğun bakıma bebek aldık biri 36 haftalık biri 34 haftalık
36 haftalık bebek dün ameliyat oldu geldi
çook yoruldum bir de bebeklere kıyamıyorum diğer hastaları bıraktım onların başından ayrılmadım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…