2008 Aralık Anneleri

yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim arkadaşlar
öğlenden sonra yazarım size inşallah
çoook heyecanlıyım yaaa
veee bebeğimi göreceğim:teytey:

kızlar tahlilim için aradım yarın sabah hazır olur dediler kızlar üfffffff ne zor beklemek:çok üzgünüm:

ahh kıyamam yaa.. minicik yavrucaklar ameliyat masasında ( Allah biran önce sağlıklarına kavuştursun annelerine babalarınada yardımcı olsun İnşallah. sen bebişlerden onlardanda etkileniyosundur ayrı bir yoruluyosundur tabi. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin İnşallah. neyse 16 saat bir olmasındansa 8 saat 8 saat bölmeleri yine iyi senin için. hadi bu geceyide atlat İnşallah ta sonra dinlen. bugunde iyi dinlen aman ha çok dikkat et kendine zaten hassassın.

ay yazık yavrum ne ameliyatı oldu

spina bifida var bebekte canım Meningomiyelosel çeşidi
çok önemli bir hastalık aslında başka anomalileri daha var
allahım hayırlısını versin hakkında
anne karnında teşhis konmuş zaten annesi kıyamamış aldırmaya rabbim bize göstermesin inşallah

diğeri de bugün ameliyat olacak
onunda çook önemli anomalileri var
oooff offf bebekleri böyle görmek içimi acıtıyo

ALLAH acısın yardım etsin dilerim ben eskidende üzülürdüm ama insan hamile olunca daha bir etkileniyor ALLAH'ım acısın bize

:a015:ah kuzucuklarım allah şifa versin inş. bu anomaliler anne karnında kaçıncı haftada tespit ediliyor acaba yada özel bi testlemi tespit ediliyor bil bilgin varmı canım

hoşgeldin sanırım hepimiz aynı durumdayız canım

geçmişler olsun canım okudum başına gelenleri, maalesef bazı doktorlar ettikleri yemine ihanet edercesine hain davranışlarda bulunabiliyorlar üzme kendini umarım herşey gönlünün istediği gibi çıkar hayırlısı ile... tekrar geçmiş olsun

:a015:ah kuzucuklarım allah şifa versin inş. bu anomaliler anne karnında kaçıncı haftada tespit ediliyor acaba yada özel bi testlemi tespit ediliyor bil bilgin varmı canım

ayrıntılı ultrasonda görüyorlar canım
ama çoook iyi bakılması gerekiyor
3 lü test ve afp bakılarak biliniyo

ama bizlerin bebeklerine iyi dedi dr larımız
hayırlısıyla sağlıklı doğacaklar inşallah
bunları düşünüp canınızı sıkmayın
iyi düşünün iyi olsun
bol dua edin bende bol bol dua ediyorum

zeren (ayşegül)noldu canım
bişeyden haberim yok benimdeklava:

bende son iki gündür kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum..kansızlık sorunu nedeniyle yaz sıcakları bana hiç yaramıyor..bu yaz gebelikte buna eklenince kansızlık ve halsizliğim daha da arttı tabi(
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ayrıntılı ultrason dendikçe bana bi haller oluyor doktorum yüzünden. adam 28.hafta dedi hala inanamıyorum valla arayıp tekrar sorcam eminmisiniz die. gerçi ona gitmicem ama araştırıyorum. ademel sen hangi şehirdeydin istanbuldaysan die soruyorum sen nerde baktırıcaksın ultrason. istanbulda değilsen bile ücretini biliyormusun. beni yönlendirdikleri profesör 250 ytl istio ve bana çook geldi ondan soruorum.

bebeğinin usg görüntülerinde sorun yaşamış kafatasında kan pıhtısı görmüş doktoru ve akabinde bir takım testler ve tetkikler istemiş ama yaptırana kadar hayli uğraştırmışlar ,sende sağlıkçısın eminim bu tür saçmalıklara şahit oluyorsundur ...

canım bana üniversitede bakacaklar ücret vermeyeceğim dr um üniversitede prof onun hastasıyım
ankarayı biliyorum ama istanbulu hiç bilmiyorum canım malesef gerçi ankarada da ücreti bilmiyorum

güzelim sorma aslında sen fikir verebilirsin sanırım biraz bana doktorum bebeğin kafa tasının içinde 1 cm çapını aşmayan 2 kist var dedi 4lü test ve 2 usg istedi sorma testti yaptırdım usg yede yarın yada c.tesi girerim bir bilsen ne uyku kaldı ne moral canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…