2008 Aralık Anneleri

ay canım kara kara düşünüyorum inanki.benim rahim dar ya ne yapcam ben.normal düşünüyorum ama son aylara doğru rahim açılmazsa sezaryan oluruz ne yapalim.benneyaptımki

loracığım kızımı orkideme verdim anam be.tosuncuğu olursa.olmazsa sana vercem sözyerimseniben

kızlar ben bişi sorcam,kimsecikler yok ama,ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilgi edinsek.ücretliydi dimi kızlar.

canım sende mi bu saatte ayaktasın.midemin yanmasına uyuyamıyorum.dr.söylemişti canım.

kkda bebek patikleri satıyor bir bayan gözattım dbayıldım ya çok güsel.süper bişi

bende ayaktayım canım eşim bu hafta gececi onu işe yolladım bi bakıyım dedim bende.
miden için arkadaşlar elma faln demişti fayda ettimi?

biraz fayda etti canım,ama ara ara tekrarlıyor.sanırım biraz böyle sürecek,
ist.patlamayı duydumda tv de sinirden üzüntüden hepden uykum kaçtı.kahretsin şu pkkyı ya.vallahi panik içinde yaşıyoruz koca memlekette be canım.rabbim korusun hepimiizi.neyse canım ben kaçayım,sende yat uzan.öpüyorum seni ve bebişimizi.

duygularına katılıyorum canım.bende seni ve güzel kızını öpüyorum iyi geceler.
ben azcık daha bakıyım çıkcam.
yarın görüşza.s.

Günaydın şeker anneleer a.s.

Nasılsın bakalım haftasonundan sonra..
Biz kızımla çok iyiyiz şükür
Çok kıpırdak olmaya başladı kızım,
nasıl tekme atıyor ardarda bir görseniz.
İlk kez babası da hissetti bu haftasonu bir kaç kez.
Süper bi duygu ya..

Ayıptır sölemesi,
ben eşimle karar verdim,aldığım kiloları kafaya takmak yerine
bu haftasonu bir diyetisyene gittik.
Çünkü tam 9 kilo almışım tatlicadiarzu
Diyetisyen bana 2000 kalorilik bir gebelik diyeti yazdı.
bir görseniz yok yok zaten.
aç kalmak da mümkün değil.

Bu diyetle ayda 1 kilo alacakmışım.
Sabah da saat 6bucukda eşimle beraber evden cıktım.
onu dolmuşa bindirip,
ben de yürüyüşüme başladım.
bi de akşamları yürüyoruz yavaş yavaş.
oh nasıl rahatladım bilmezsiniz..

hadi öptüm hepinizi:1hug:

günaydın tatlı anneler dün geceden beri morelim sıfır haberleri izledikce içimden parcalar kopuyo neyin kavgasını ediyorlar neyi paylaşamıyorlar bu topraklarda yaşıyorsak sucumuz ne senağlama

herkeze günaydın tatlı anneler nasılsınız bebekleriniz nasıl:CüvCüv:
ben hafta sonu hep yattım ohhhhhhhh dinlenmişim:dance:

günaydın tatlı anneler dün geceden beri morelim sıfır haberleri izledikce içimden parcalar kopuyo neyin kavgasını ediyorlar neyi paylaşamıyorlar bu topraklarda yaşıyorsak sucumuz ne senağlama

evet canım ama korkarım bunlar bitmeyecek başımızda bu bela insanlar hep olacak

evet kızlar ayrıntılı ultrason ücretli. ve doktorlar genelde dışardan profesörlere yönlendiriyorlar yada işin uzmanına. medikal park secil hn. bi prof.a yönlendirdi. Prof recep has mı ne. 250 ytl istedi. başka bi doçent dr. ahmet gül. 200 ytl istedi. başka bi uzman doktor 60 ytl. dedi. yine medikal parktan tülin kocatepenin muayenehanesinde 140 ytl ücret aldım. bende araştırıyorum. kendi avrasya hastanesindeki doktorum nereye yönlendireceğini henüz sölemedi ama bu ayrıntılı ultrasonda ucuzuna kaçmayın dedi. bakalım nereye yönlendircek. bu hafta doktora gitcem ondanda yerini öğrenip fiyatı yazarım sizlere. :CüvCüv:

günaydın kızlar bende cuma günü ayrıntılı ultrasona girecem inşallah 120 ytl özel dr da 100 bırakır diyolar ewet akşamki olaya çok üzüldüm bize çok yakın biyer güngören ölenlere Allah rahmet eylesin

canım bhk bende aynı dertteyim 9 kilo aldım bende diyetisyene başlıyım doğurduğum gibi gitmeyi düşünüyodum bugün yazlığa geçiyorum cuma dr gelicem haftaya giderim ya nasıl verecez bu kiloları zaten kilolu hamile kaldım

kızlar ya ben kızımı çok özledimm cumayı iple çekiyorumm inşallah cuma istanbula biri getirir beni yoksa haftaya kalacak dr işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…