2008 Aralık Anneleri

cuma günü görürsün allahın izniyle.
beeğinde merakla bekliyodur cumayı.
hayırlı günde hayırlı haberlerle gelirsin inş.a.s.

kızlar gunaydın..
benim üç gündür çok siddetli olmasa da karnım ağrıyor ve bugun idrar yollarımda çok hafif yanma başladı. 3'lü testim çıkmış lab.dan öğrendim ama doktorum sonuçları bildirmek için aramadı aradığında durumu danısıp hemen randevu isteyeceğim
benim gibi bu haftalarda karın ağrısı olan var mı aranızda?

bendede karın ağrısı oldu geçen haftalarda bu hafta ara ara oluyo normal dediler ama yanma olmadı cnm druna sor bencede

walla ben de baya bir endişe ediyordum ama
doktor çok rahatlattı.
birinci 4ay boyunca 4 kilo almak demek,
hemen hemen ideal şekilde doğuma girmek demek.

ikincisi de doğumdan sonra 4 ayda seni ideal kilona ulaştırırım dedi doktor.
ben zaten bu konuda iradeliyimdir baya.
ben bi de bundan önce bir düşük yapmıştım,
o zaman da kilo alımıştım,
yani üstüste gelince kilolar hiç iyi olmadı.

yaşlar da daha genç..
dikkat edicem ben walla :)):lepi:

valla bende acayip zayıflamıştım hamile kalıcam diyince millet manyakmısın zayıfladın tadını çıkar dedi tabi ilk doğumdan sonra kalmadım bekledim yavaş yavaş kilo aldım ve hayatımda çıkmadığım kiloya çıktım bari hamile kalıyım de öle alıyım dedim yoksa duraklamadan devam kiloya bakalım şimdi sonumuz ne olacak inşallah zayıflarım

walla ben de doğumdan ümitleniyorum ama..
diyetisyen dedi ki kimi kadınlar doğumdan 10 kilo eksilmiş olarak dönerler..
kimisi de sadece 4 kilo dedi tatlicadiarzu

bakalım biz o talihli kısımdan olabilecek miyiz?jeyyar

benim oğlan müsade etmiyo etse ben sizi geçerdin heralde.
1.tabak bitince anne yeter diyo başlıyo vurmaya.
ilk zamanlar anlamadım bişey olmaz dedim dinlemedim
sonra olanlar oldu.oğluşum dur deyince duruyorum a.s.

gunaydin Emine...
Ben bugun hergun içtiğimden bol su içecegim devam ederse sorun var demek olabilir.
Tatil fikrinden de iyice korkmaya başladım. Karın ağrısı insanı acaip tedirgin ediyur...

karın ağrısı ve idrarda yanma idrar yolları enfeksiyonu belirtisi demişti dr umuz bana.tam israr tetkiki yaptırmakta yarar varmıs çünkü idrar yolları enfeksiyonu gebelikte hiç istenmeyen bi durum..geçmiş olsun:CüvCüv:

canım seninle haftamız aynı sanırım.bende geçen haftalarda yaşamıştım karın ağrısını.bu hafta daha rahatım ama.idrar yollarıyla ilgili bi şikayetim olmadı.o seninle ilgili bi durum olsa gerek kendine dikkat et canımmm.geçmiş olsun

ballıımcım canım sen daha önce doğum yaptın bilrsin.
diyolarki kızsa bebeğin doğum sancısı kasıklardan gelirmiş
erkekse belden gelirmiş nediyosun? doğrumU=? a.s.

ben ilk 12 hafta acaip kilo almıştım sonra durdu kilo almam şu an için toplam 4 kiloda kaldım. Gerçi asıl 20. haftadan sonra geliyormuş kilolar BHK sen iyi birşey yapmışsın bu yuzden ama bazen de söyle düşünüyorum hamilelikte insanın hayatında şöyle göbegini kaşıya kaşıya, vicdan azabını minimumda hissederek tek yemek yiyebilecegi zamanıymış gibi geliyor.Tek magazinimiz bebek! Tek luksumuz yemek yemek ne de olsa!

bebişlerimizi doğurduktan sonrada şutarafagitti
aralık annelerinin zayıflama macerası die bi topıc açarıztatlicadiarzu.
yazarız şunu yedim bunu yedim faln die.bence süper olur yaaaaaaaaa.
bhk boşver bacım dietisyeni.:lepi:
YİYİN GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:hooray:

ya tabi değişir bu duruma göre de,
bu genç yaşta bu kadar kilo almak hiç iyi değil ki..
ben zaten kiloyu sevmeyen biriyim.
yani kilolu kalamam hiç.
ben hem böle daha mutlu olduğumu anladım.
işkenceye cevirmedikten sonra,hepsi güzel..

yok walla ben başladım bile sağlıklı bir şekilde kilo alıcam inş..
hem sen de benim kadar alsaydın seni de görürdüm.
3.5 kilo almış hanım ,sölemesi kolay tabi:mymeka:

ben 3 kilo almışım kızlar dr eger normal dogum yaparsan kilonun yarısını verirsin diger yarısını bebek emdiği sürede 5-6 ay içinde gider dedi yok sezeryan olursa kilolar sizinle kalır en fazşa 5-6 kilo verirsiniz diyo bence birazcık dikkat hem sizin için hemde bebek için önemli cok fazla kilo alırsak normal dogum zor oluyormuş kızlar :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…