- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.501
biz yine açarız o topiği her halikarda...
Kızlar yürüyüşü de ihmal etmeyin sakin
cinsiyet öğrenmeyen bi lora kaldı dimi?
hadi hayırlısı inş öğrenir oda en kısa zamanda :))
evet kızlar ayrıntılı ultrason ücretli. ve doktorlar genelde dışardan profesörlere yönlendiriyorlar yada işin uzmanına. medikal park secil hn. bi prof.a yönlendirdi. Prof recep has mı ne. 250 ytl istedi. başka bi doçent dr. ahmet gül. 200 ytl istedi. başka bi uzman doktor 60 ytl. dedi. yine medikal parktan tülin kocatepenin muayenehanesinde 140 ytl ücret aldım. bende araştırıyorum. kendi avrasya hastanesindeki doktorum nereye yönlendireceğini henüz sölemedi ama bu ayrıntılı ultrasonda ucuzuna kaçmayın dedi. bakalım nereye yönlendircek. bu hafta doktora gitcem ondanda yerini öğrenip fiyatı yazarım sizlere. :CüvCüv:
bebişlerimizi doğurduktan sonrada şutarafagitti
aralık annelerinin zayıflama macerası die bi topıc açarıztatlicadiarzu.
yazarız şunu yedim bunu yedim faln die.bence süper olur yaaaaaaaaa.
bhk boşver bacım dietisyeni.:lepi:
YİYİN GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:hooray:
ayrıntılı ultrason ile ilgili olarak birde şunu paylaşmak isterim bu işlem doktorunuzun tavsiyesi ile yapılması problem olmayan gebelikte buna zaten dr gerek görmeyecektir ama normal kontrollerde ve testlerde problem görmüş ise muhtemelen hemen yapılmasını isteyecektir ki doğru olan da bu olsa gerek...benim bu 2.gebeliğim ve yaş 30'un üzerinde olduğu için öyle sanıyorumki yaptırmam gerekecek.
ben araştırma aşamasındayım açıkcası kızlar ya.şimdi birkaç yeri arayıp sorcam.kızlar bana kim yapabilir takvimimi,pembe olsa artık ama beceremiyorum.
bence artık ayrıntılı ultrasonu rutine katmışlar ve bu haftalarda mutlaka ayrıntılı ultrason istiyolar çünkü ben merakımdan daha muayene olmadan sorup öğrendim doktordan ultrason zamanını. normal ultrasonla görülmeyen çok daha detaylı bi inceleme bu ve önemli. yani kimse panic olmasın boşyere bişi gördüklerinden istediklerini sanmıyorum. teknoloji artık elimizin altında imkan varken kontrolden geçiyoruz.
bence artık ayrıntılı ultrasonu rutine katmışlar ve bu haftalarda mutlaka ayrıntılı ultrason istiyolar çünkü ben merakımdan daha muayene olmadan sorup öğrendim doktordan ultrason zamanını. normal ultrasonla görülmeyen çok daha detaylı bi inceleme bu ve önemli. yani kimse panic olmasın boşyere bişi gördüklerinden istediklerini sanmıyorum. teknoloji artık elimizin altında imkan varken kontrolden geçiyoruz.
ben araştırma aşamasındayım açıkcası kızlar ya.şimdi birkaç yeri arayıp sorcam.kızlar bana kim yapabilir takvimimi,pembe olsa artık ama beceremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?