2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.anam yetişemiyorum size,ben işlerimi halledeyim gelcem birazdan.yemeğimi feelan ypayım görüşürüz göbüşlülülerim

slm kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum,hoş dün gece aldığımız kötü haberden sonra bu hafta genel anlamda ne kadar güzel bir hafta olur orası muamma tabiki... Yüzlerce masum vatandaşın yaralanması ve ölümü ile sonuçlanan dün geceki hain saldırıyı nefretle kınıyorum.Diliyorum bu masum akan kanlar bunu yapan teröristlerin yanına kalmasın..
Olay yerini yakınen bilen ve gören biriyim arkadaşlar ,trafiğe kapalı büyük bir alan burası sizin benim gibi insanlar akşam vakti kimisi hava almaya kimisi alışveriş yapmaya kimisi yürüyüş yapamaya çıkmış belliki ama maalesef hainler buna fırsat vermediler.
Bir erkek çocuk annesi olarak terör olaylarını duyunca çok etkileniyorum arkadaşlar,umarım bu son olur.

cinsiyet öğrenmeyen bi lora kaldı dimi?
hadi hayırlısı inş öğrenir oda en kısa zamanda :))

kiz delüüü cinsiyeti ilk ogrenenlerden biriyim ben senden sonra ben ogrendim hemen 12+3 te ogrenmistim yanik.dogum takvimimde mavi canimin ici. hayret okadar oglusum falan yazdim hicmi gormedin be yaaaa neyse ogrenmis olsdun sekercagizim.benmde bir oglusum olacak yani kismetse seninkine arkadas.

ayy pardon cnaım yaaaaaaaaaa.
karıştırdım heralde :))
orkidemle karıştırdım bacım pardon :)))))
ay çok mahcup oldum yaaaaaaaa ((

kızlar haftasonu yazlıktaydım yine yazılarınızı okuyunca benim gibi pek çok kişiyi ayrıntılı ultrasonun ayrıntısı sarmış gibi geldi bana ,bende iki haftaya kadar ayrıntılı usg çektiricem ama lütfen diğer arkadaşların dediği gibi bunu yaptırmak istiyorsak üçe beşe bakmadan uzman kontrolü altında 4 boyutlu usg ile yaptıralım derim ben...

ben araştırma aşamasındayım açıkcası kızlar ya.şimdi birkaç yeri arayıp sorcam.kızlar bana kim yapabilir takvimimi,pembe olsa artık ama beceremiyorum.

ayrıntılı ultrason ile ilgili olarak birde şunu paylaşmak isterim bu işlem doktorunuzun tavsiyesi ile yapılması problem olmayan gebelikte buna zaten dr gerek görmeyecektir ama normal kontrollerde ve testlerde problem görmüş ise muhtemelen hemen yapılmasını isteyecektir ki doğru olan da bu olsa gerek...benim bu 2.gebeliğim ve yaş 30'un üzerinde olduğu için öyle sanıyorumki yaptırmam gerekecek.

:uhm:canım sendemi avrasyaya gidiyorsun kime?:uhm:

ay çok tatlısın amma güldüm yaa :roflol: bencede yiyin garii dicem amaaaa bebek için doğum için sağlıksız olanı, zor olanı hariçç! ama canınız çekiyosa yiyiinn gitsin be.. ben 5 kg almıştım ama hafta sonu fazla kaçırdım heralde 1 kilo daha eklenmişş oyy başımaaaaa ama o 1 kg yu vermeye çalışcam. çarşamba gunu doktor kızıcakmı bakalım CADIARZU

bence artık ayrıntılı ultrasonu rutine katmışlar ve bu haftalarda mutlaka ayrıntılı ultrason istiyolar çünkü ben merakımdan daha muayene olmadan sorup öğrendim doktordan ultrason zamanını. normal ultrasonla görülmeyen çok daha detaylı bi inceleme bu ve önemli. yani kimse panic olmasın boşyere illaki bişi gördüklerinden istediklerini sanmıyorum. teknoloji artık elimizin altında imkan varken kontrolden geçiyoruz.

Son düzenleme:
ben araştırma aşamasındayım açıkcası kızlar ya.şimdi birkaç yeri arayıp sorcam.kızlar bana kim yapabilir takvimimi,pembe olsa artık ama beceremiyorum.

artık bilgilendirirsin bizleride..ayrıca elma soyup yemek sana pek fayda etmedi galiba,ben elmayı böyle suyunu tada tada yardim ve inan hemen midemdeki yanma ve ekşime geçerdi.

kızlar beni dr.şişli etfal araştırma has.yönlendirmişti 2li test için.buseferde istersen orda yaptır dedi yine.bende aradım şimdi,ücret sordum ssk güvencesiine ücretsiz yapılıyomuş.şaşırdım yaabenneyaptımki

evet yaa bunda da panik yapmaya gerek yok..
artık rutin olmuş dediğin gibi..
bana doktor zamanı gelmiş diyip gönderdi..

evet haklısın ayrıca teknoloji buna fırsat veriyorsa bencede yaptırmak en doğrusu galiba.

herkese iyi haftalar bayanlar, benim sormak istedğim birşey var, ben yeni bir mahallede oturuyorum o yüzden henüz sağlık ocağı açılmadı, ilgilenen sağlık ocağıda çok uzak iki araçla filan gidiliyor, benim düşük tehlikem olduğu için o yolu göze alamıyorum, sağlık ocağı dışında tetenoz iğnesi yapılan başka yer varmı, gerçi bugün doktor günümüz doktorada soracağım ama aklıma takıldı

ne oluyozz uleyyyynnnnnn
benim gelin kizima talip mi varrr
yakarim yikarimm ulen siziiii
dermisssiimm
ayy kizlar keske oglusum olsada alsam ilkimin kizii
ama ne biliim yaa tatli yiyomm kiz diolarrrrneysee
bide bisey sorcam bacularr bebgenizi ne tarafinizda ilk gunden bu yana yer degistirdimi ayni yerdemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…