2008 Aralık Anneleri

kiz ben koyuyommm
doru arkadasimizda koymuss zaten gunu kalmadiki koyan koymayan sanki herkez gununde koyuyorr
sanirim ben yedi ayligimm

Bizim oğlanın renkli fotosu çıktı :sm_cool: ayrıntılı usg sonucu verilen cd den aldım :teytey:

ayyy kiz inanmiyomm bu 19 haftalik halimii yani benim bebistemi boylee
allahim bu bir mucizee cook tatli canim yaa
daha neti yokmuyduuu
ay cok sekeerrrr

saat erken oyuzden olabilir bebişin napıyor buyumustur baya dimi nerdeyse gun bile farkediyor

sorma canım cok yaramaz olcak galiba bütün gün tepiniyo yavrum akşam olunca babasına naz yapıyo babasının sesini duyunca napıcanı şaşırıyo dönüyo tekmeler atıyo bir naz bir cilve görmelisin :roflol:

AY NE GUSEL ee kız cocugu babacı olurmus seninki daha simdiden senin papucunu dama atmıs anlasılan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sorma canım inşallah kucagıma bir alsam kokusunu içme bir ceksem dünyanın servetini önüme koysalar dönüp bakmam valla

AY NE GUSEL ee kız cocugu babacı olurmus seninki daha simdiden senin papucunu dama atmıs anlasılan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sorma valla dün gece babası kızım nerdesin hani diye karnımı elliyo hemen tekme atıyo kafasını bile elletti yeterki babası kızım desin cok şımarık olcak bizim ki cok yerimseniben

sorma valla dün gece babası kızım nerdesin hani diye karnımı elliyo hemen tekme atıyo kafasını bile elletti yeterki babası kızım desin cok şımarık olcak bizim ki cok yerimseniben

cok tatlı massallah valla bizimki ne beni dinliyo ne babasını gecenin bi vakti bir acı bir agrı uyandırıyor benide babasınıda aglatıyor resmen beyfendiyi rahatlatmak için hemen masajlar filan yapılıyor anca rahatlıyoruz yerimsenibenyerimseniben

kızlar şimdi doktordan geldim. Erkekimi gördüm çok mutluyum. Neyse ki yeri rahatmış Allah'ıma çok şükürler olsun keyfi yerindeydi. Sadece annesinin idrar kesesine yaslanip baski yapiyormuş bu yuzden ben idrar kesemi tam boşaltamıyormuşum ve kum oluşmuş. Daha da çok su içip her saniye tuvalete gitmem gerekiyormus bir de Pazartesiye kadar ilaca devam.

günaydın kızlar.
goldgelb geçmiş olsun canım.ilacı kullanınca geçer inş.
zeynepcim benim oğlanda sabah babası geldiğinde uyuyodu bi sesini duydu babasınn hemen başladı tekmelemeye :) çok şekerler yaaaa.
elifcinocum maşallah bebeğine çok güzel.kğ nekadarmış?
BUARADA BUĞÜN RESİM GÜNÜ HADİ BAKALIM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…