2008 Aralık Anneleri

ilkim doğum günn kutlu olsuncanım.
zeamays canım nasılsın?
oğlum kızlarından birini gözüne kestiriyo bak söylemedi deme.
senin adını görünce kayınvalidem die tekmük atıyooo :))

zeyneeepp!

o kırmızı patiğin açıklaması varmı canım? ben ondan başladım ama beceremedim. yamuk yumuk bişey çıktı ortaya :) sen yaparsan anlatırsın dimi?

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabim dualarımızı kabul etsin inşallah.

ilkim doğum günn kutlu olsuncanım.
zeamays canım nasılsın?
oğlum kızlarından birini gözüne kestiriyo bak söylemedi deme.
senin adını görünce kayınvalidem die tekmük atıyooo :))

sağol eminem,
iyiyiz biz, kız bak benimkilerde vurmaya başladı fingirdekmi olacak bu kızlar aceptatlicadiarzu

kız evi naz evi derler gerçi amaCADIARZU

kız vallaha bak bunlar şimdiden başladı verirsin bi kıznı ben kendi kızım gibi bakarım.
tammadır bu ipş?
nezaman gelek istemeye?:)))))))))

tesekkur ederim bayanlar 17. haftadayim.cins1yet1 belli deil ama icimden kiz geciyo hayirlisi bakalim.o patiklerden almak istesem nasil alabilirim??

bir de onun önden ip gecen beyaz modeli vardı bende onu çok begenmiştim...

ayyy evet biliyorum onu, çok beğendim o modelleri ama yapamadım.

dün gittim anlatımlı bebek örgüleri dergisi aldım, çok güzel anlatmış, ilk olarak şişle patik ördüm. çok şirin oldu. anlatım olmayınca resimden çıkaramıyorum ben.

kız vallaha bak bunlar şimdiden başladı verirsin bi kıznı ben kendi kızım gibi bakarım.
tammadır bu ipş?
nezaman gelek istemeye?:)))))))))

ahahaahhhaaaa kız eminem yangından malmı kaçırıyonuz kııızzzzz, bekleyin bi kendileri gelsin önce

sonra düşünürüz, kolay değil o kadar kız vermek? annen seni verdimi hemen hıııı?

ahahaahhhaaaa kız eminem yangından malmı kaçırıyonuz kııızzzzz, bekleyin bi kendileri gelsin önce

sonra düşünürüz, kolay değil o kadar kız vermek? annen seni verdimi hemen hıııı?

ben sevdikten sonra verdi tabi.:asigim::1hug:
bizim oğlan çok yakışıklı ama kızın bi görse bayılır kesin.:içelim:
çok yakışıkklı hem usluda olcak benim oğlum.sen ne koycaktın kızların adını?:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…