2008 Aralık Anneleri

Bahar ve Cemre olacak inşallah canım,

kız dünür benim kızlarımda çok güzeller

valla aranız da daha hiç göbüşünü halka açmayan arkadaslarımız var.. Onları da merak ediyos

meselaa ben :teytey: kafama taş geldi valla kocaman kızz kafamçokkarıştı kocam kızıyo bnm öle resim mesim işlerine ya gerçi sadece göbek ama sizin için yarın gizli saklı bişiler yapmaya çalışırım ben zaten kocaman oldum gibi gelio. kilomu alıom göbeğimmi büyüyo bilmiorum. karşılaştıralımda anlayalım. yarın doktordayım sabahtan anlicas bakalım neymiş sırnaşık şey

Kızlar Ağustos annelerinden bir doğum hikayesi hepinize moral olsun
bu doğum hikayesini okuyan eminim doğurmaktan hiç korkmaz

--------------------------------------------------------------------------------

ben 3 çocuk annesiyim ve rekorum 3 dakika evet yanlış duymadınız en son bebğimi sancı dahil tam 3 dakikada düyaya getirdim hemde normal ne kadar korkarsanız o kadar zor geçer unutmayın bol hareket miskinlik yok nefes çok önemli derin nefesler sancıyı azaltır deneyin ve sakın korkmayın korkarsanız ıkınamazsınız kızlar girmemle çıkmam bir oldu valla doktorlar bile şaşırdı eşim odayı süsletemeden çıktım adım da hızlı gonzales kaldı hastanede süslenip geldim bide doğuma o kadar yani

goldgelb bende doğurmaktan korkmuyorum ama doğuma giderkende böyle düşünürmüyüm bilmem :)))
inş hepimiz sağlıklı ve hemncik doğuruz .
zeamays canım öpüyom senide dünürcüm :)))

herkese selam kızlar, nasılsınız bakalım. ben dün doktordaydım ve doktorum ultrasonda güzel bir kız görüyorum dedi. ben de nazlı bi kız annesi oluyorum :)
bu arada herkesin kandilini kutlarım. hepimize hayırlı doğumlar inşallah....

çok sevindim canım, gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

çok sevindim canım ALLAH sağlıkla kavuşmak nasip etsin bende kız bekliyorum
ALLAH herkezin yavrusunu korusun diliyoruma.s.

tebrikler dogrusu son ogrenenler hep kız oldu genelde ne güzel!
inşallah Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder.

canım sende şeker olduğundamı sezeryan olcakmışsın?

şeker etken tabi, şeker yükselmeleri bebeği tehlikeye attığı için 40 haftayı beklemeyi göze alamıyorlarmış, sorun olmazsa bile en geç 38 bebeği alıyorlarmış, çünkü gebelik haftası ilerledikçe şeker yükselmesi daha fazla oluyormuş, o yüzden doktor 28 haftadan itibaren sürekli kontrol altında olmamı ve bebek için en ufak riskte bebeği almanın onun için daha iyi olacağını söyledi

ece tuna nazlı prensesin hayırlı olsun tebrik ederim bende. Allah hepimize kucağımıza almayı, güzel kolay doğumlar yapmayı nasip etsin İnşallah.

ben çıkıyorum kızlarrrr Ankaradan annem ve abim geliyo az sonra :)) hepinize iyi akşamlar ve hayırlı kandiller tekrar tekrar Allah sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin hepimizin İnşallah. öpüldünüzzzzzz çifter çifter ZeaMays üçkere :)) bayyyy

kızlar bende çıkıyorum
herkeze hayırlı kandiller dilerim ALLAH dualarımızı kabul eylesin dilerim
hayırlı akşamlara.s.

allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün a.sohh ohhh negüzel birkızdaha hanemize girdi

ececiğim hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

mübarek günde rabbim herkesin duasını kabul eder inş.dilerim allahtan tüm hamileler sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.a.s.

ilkimm kizz yarin o kaca gobegini hazirlaa ben senii gectimm gor bakkk
ee nolcakk durmadann tatlilari goturursemm sisecegim belli
ama bu kilo sanirim bebis degill
agliycam yaa ben kalorli seyler yemek istemiyommmm

ay canım benim ye boşver.ama dozunu kaçırma hayatım.benimde canım tatlı çekiyor hep.önümde bir tepsi tatlı olsa yerim şimdi yaa.koyacam canım resmimi.merak ediyorum kızzz senin göbüşünü.

merhaba arkadaşlar
çok sık giremiyorum artık bu aralar
işler yoğun hava sıcak anca uyuyorum ve işe gidiyorum
çok şükür herşey yolunda iyiyiz bebeğimle
hepinizi çok öptüm
kendinize iyi bakın güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…