2008 Aralık Anneleri

çok sevindimbebğinin keyifli olmasına:) rahatsızlında ilaçla geçer tatlım kendine dikkatet:CüvCüv:

günaydın kızlar:1hug:.
goldgelb geçmiş olsun canım.ilacı kullanınca geçer inş.a.s
zeynepcim benim oğlanda sabah babası geldiğinde uyuyodu bi sesini duydu babasınn hemen başladı tekmelemeye :) :icecream:çok şekerler yaaaa.:asigim:
elifcinocum maşallah bebeğine çok güzel.kğ nekadarmış?
BUARADA BUĞÜN RESİM GÜNÜ HADİ BAKALIM a.s.

Kızlar ben de dün doktora gittim. Bebişimin erkek olduğu kesinleşti Kısmette 2. erkek varmış. Olsun ama oğlum kadar yakışıklı olursa daha ne isterim :). Bu arada dr 3 boyutlu usg aldı ama bizim velet çok utangaç çıktı ellerini yüzünden hiç çekmedi. Kilosu da 310 gr.mış

zeren ayşegülcüm canım benim 2arkadaşım var onlarda beyoğlu olgunlaştırma enstütüsünden mezun zeynep ve sena.şuanda dükkanları var rumelihisarında tanıyormusun onları?zeynep sivaslı ama senayı hatırlamıyorum.

günaydin kizlar umarim herkez iyidir size bisey soracam kizlar dun ve bugun biraz kasiklarim agiriyor sizce bu normalmi benim haftalarimda sizdede boyle bir agri oldumu

canım geçtiğimiz cumartesi usg ye girdim, doktor 280 gram olduğunu söyledi.

günaydin kizlar umarim herkez iyidir size bisey soracam kizlar dun ve bugun biraz kasiklarim agiriyor sizce bu normalmi benim haftalarimda sizdede boyle bir agri oldumu

kasık ağrısını nerdeyse 1,5 aydır çekiyorum. doktoruma sordum "rahim büyüdüğü için ağrıyor, normal" dedi. başka bir doktora daha sordum, beraberinde idrarda yanma ve akıntıda eskiye oranla fazlalaşma varsa iltihap olabilir dedi.

ama benimki sanırım rahim büyüdüğü için ağrıyor çünkü sadece yatıyorken sağdan sola dönerken falan ağrı yapıyor.

ayyy kiz inanmiyomm bu 19 haftalik halimii yani benim bebistemi boylee
allahim bu bir mucizee cook tatli canim yaa
daha neti yokmuyduuu
ay cok sekeerrrr

büyük ihtimal seninki de böyledir şimdi, çok güzel, ayrıntılı usg de bakarken kıpır kıpırdı.. daha net resmi yok, bu resmini de video görüntüsünden aldık.. ama yine de ağzı yüzü bayağı bir belli olmuş...:teytey:

canım seninle günlerimiz aynı, bende haftaya çarşamba gireceğim ayrıntılıya, bakalım nasıl çıkacak benim prensesler

canım seninle günlerimiz aynı, bende haftaya çarşamba gireceğim ayrıntılıya, bakalım nasıl çıkacak benim prensesler

Ayrıntılı usg ye girmek hakkaten müthiş bir deneyim. sen de prenseslerini daha net görüceksin, eline yüzüne bakarken onların aynı zamanda hareket ettiklerini de görüceksin. çok çok güzel bir duygu.. hele bir de ikiz bebeklere bakması nasıl güzel olur... :1rolleyes:

bende haftaya salı gireceğim kuzumu net görürüm umarım sağlıklıdırda

arkadaşlar bebişlerinize takımlar patikler ördürmek istermisiniz
bebk battaniyesi takımı
battaniye,çeket,şapka,patik hepsi75 ytl nakonun bebe yünüyle örüyorum
bebek patikleri 10 ytl
battaniye hariç
çeket,şapka,patik 35 ytl
ALLAH HEPİNİZİN BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…