K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.781
kızlar şimdi doktordan geldim. Erkekimi gördüm çok mutluyum. Neyse ki yeri rahatmış Allah'ıma çok şükürler olsun keyfi yerindeydi. Sadece annesinin idrar kesesine yaslanip baski yapiyormuş bu yuzden ben idrar kesemi tam boşaltamıyormuşum ve kum oluşmuş. Daha da çok su içip her saniye tuvalete gitmem gerekiyormus bir de Pazartesiye kadar ilaca devam.
byata canım gözün aydın hadi hayırlısı.erkek çocuklar daha masraflı oluyormuş nediyorsun?a.s.
zeren ayşegülcüm canım benim 2arkadaşım var onlarda beyoğlu olgunlaştırma enstütüsünden mezun zeynep ve sena.şuanda dükkanları var rumelihisarında tanıyormusun onları?zeynep sivaslı ama senayı hatırlamıyorum.
günaydin kizlar umarim herkez iyidir size bisey soracam kizlar dun ve bugun biraz kasiklarim agiriyor sizce bu normalmi benim haftalarimda sizdede boyle bir agri oldumu
hatırlamadım hangi yıl olabilir mezun canım
evet canım benim çok agridi... yalnız idrar yaparken zorluk yasamiyorsan bir sorun yoktur.
günaydın kızlar.
goldgelb geçmiş olsun canım.ilacı kullanınca geçer inş.
zeynepcim benim oğlanda sabah babası geldiğinde uyuyodu bi sesini duydu babasınn hemen başladı tekmelemeye :) çok şekerler yaaaa.
elifcinocum maşallah bebeğine çok güzel.kğ nekadarmış?
BUARADA BUĞÜN RESİM GÜNÜ HADİ BAKALIM a.s.
günaydin kizlar umarim herkez iyidir size bisey soracam kizlar dun ve bugun biraz kasiklarim agiriyor sizce bu normalmi benim haftalarimda sizdede boyle bir agri oldumu
canım geçtiğimiz cumartesi usg ye girdim, doktor 280 gram olduğunu söyledi.
ayyy kiz inanmiyomm bu 19 haftalik halimii yani benim bebistemi boylee
allahim bu bir mucizee cook tatli canim yaa
daha neti yokmuyduuu
ay cok sekeerrrr
büyük ihtimal seninki de böyledir şimdi, çok güzel, ayrıntılı usg de bakarken kıpır kıpırdı.. daha net resmi yok, bu resmini de video görüntüsünden aldık.. ama yine de ağzı yüzü bayağı bir belli olmuş...:teytey:
canım seninle günlerimiz aynı, bende haftaya çarşamba gireceğim ayrıntılıya, bakalım nasıl çıkacak benim prensesler
Ayrıntılı usg ye girmek hakkaten müthiş bir deneyim. sen de prenseslerini daha net görüceksin, eline yüzüne bakarken onların aynı zamanda hareket ettiklerini de görüceksin. çok çok güzel bir duygu.. hele bir de ikiz bebeklere bakması nasıl güzel olur... :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?